RAVAK Rom Srl

Chiuveta ceramica Yard 800

Model oval cu spatiu de depozitare, cu dimensiune 80,5×50×12,5 cm. Chiuveta ovala, este completata de un element de design sub forma unui suport de montare din otel alb, negru sau inoxidabil. Magia elegantei aduce combinatia dintre consola, baterie, sifon si ventil intr-un singur ton. Cea mai mare chiuveta montata pe perete a colectiei Yard imbina armonios formele rotunde si drepte. Prin urmare, este posibila plasarea ei cu sensibilitate in interiorul care are orice stil, mai mult sau mai putin, stiind ca Yard se va armoniza cu alte echipamente de baie.

  • dimensiuni (L×l×i): 80,5×50×12,5 cm
  • material: ceramica
  • garantie: 5 ani

Documente

Chiuveta ceramica Yard 800 - instructiuni de montaj

instructiuni de montaj

pdf 2.6 MB
Chiuveta ceramica Yard 800
 
Chiuveta ceramica Yard 800 - declaratie de performanta

declaratie de performanta

pdf 145.8 kB
Chiuveta ceramica Yard 800
 

Nu gasiti ce ati cautat?

Cerere document
Alte produse ale companiei
Oglinda pentru baie RAVAK Orbit
 
Oglinda pentru baie RAVAK Orbit

Oglinda decorata cu un inel de sticla sablata este un element decorativ pentru o baie moderna, hol si alte incaperi. Lumina LED externa directionata patrunde in marginile semitranslucide, luminand uniform interiorul si oferindu-i o atmosfera confortabila. Iluminarea de fundal nu deranjeaza ochiul, dar este ideala pentru utilizarea de zi cu zi. Modelul rotund al oglinzii inmoaie toate formele ascutite ale interiorului. Oglinda este prevazuta cu iluminare laterala LED si gata de a fi conectata la o tensiune de alimentare de 230 V. Se instaleaza prin agatarea de perete. Pregatirea constructiei: alimentare electrica cu min. 50 cm lungime cablu, pentru a controla iluminarea cu un comutator extern (nu exista intrerupator pe oglinda).

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Chiuveta pentru baie Ring 1000
 
Chiuvete pentru baie Ring

Chiuvetele Ring urmeaza cele mai recente tendinte, linii orizontale de-a lungul peretilor de baie lasand aerisit si liber spatiul central. Orientarea pe lungime se adauga la confortul de spalare, cand bratele, inclusiv coatele au suficient spatiu pentru miscare in voie. Chiuveta Ring 800 are dimensiunile de 800 x 380 mm, iar dimensiunile chiuvetei Ring 1000 sunt de 1000 x 380 mm.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Coloana de dus RAVAK 10° TD 091.00/150
 
Coloana de dus RAVAK 10° TD 091.00/150

Coloana de dus pentru dus 10°, cu baterie termostata si set pentru dus, pentru o temperatura constanta a apei. Acesta echilibreaza instantaneu temperatura apei in cazul fluctuatiilor de presiune din conducta, asigurandu-se astfel ca apa curge in continuare la temperatura selectata. Oricine va testa bateria termostatica va dori sa ramana cu ea. Proiectare: controlul temperaturii in stanga – CoolFeel. Garantie 5 ani. Potrivita impreuna cu celelalte componente ale conceptului 10°- pentru cabilele de dus sau alte spatii pentru dus. Pentru o solutie completa si respectarea designului baii, se recomanda combinarea bateriilor 10° cu alte produse din conceptul 10° si alte accesorii RAVAK. De asemenea, se recomanda utilizarea RAVAK Cleaner Chrome pentru curatarea externa.

CAD
Brosura
CAD
Vezi detalii
Card produs
Baterie stativa de chiuveta 10° Free
 
Baterii stative de chiuveta 10° Free

Bateria de chiuveta 10° Free caracterizata printr-o usoara inclinare, este disponibila in varianta cu sau fara ventil. Pentru fiecare varianta, sunt disponibile doua inaltimi diferite, de 14 cm sau 17 cm. Se poate alege cea mai potrivita dintre cele doua. Bateria Comfort pentru chiuvetele mai mari si mai adanci si pentru a putea umple recipiente mai mari. Bateria Standard pentru chiuvetele mai mici, unde nu este hotaratoare distanta dintre duza bateriei si chiuveta. Perlatorul ajustabil, al fiecarei baterii 10° asigura directionarea apei exact acolo unde este nevoie. Bateriile 10° Free completeaza conceptul 10° (cada, chiuveta, mobilierul de baie).

CAD
Brosura
Specificatii
CAD
Vezi detalii
Card produs
Baterie stativa de chiuvete RAVAK Puri black
 
Baterie stativa pentru chiuvete RAVAK Puri black

Bateria pentru chiuvete este conceputa pentru o spalare mai confortabila la o chiuveta obisnuita. In plus, aeratorul flexibil asigura ca fluxul de apa este intotdeauna directionat direct catre ventil, astfel incat apa sa nu curga afara. Designul minimalist si formele rotunjite ale bateriilor se potriveste cu oricare chiuveta. Bateriile de baie in negru arata luxoase si dau viata intregii bai.

CAD
Brosura
Specificatii
CAD
Vezi detalii
Card produs
Categorii recomandate
Chiuveta, bideu, WC, pisoar
Chiuveta, bideu, WC, pisoar
Baterie sanitara pentru baie si bucatarie
Baterie sanitara pentru baie si bucatarie
Baterie cu temporizator, baterie cu senzor, baterie medicala
Baterie cu temporizator, baterie cu senzor, baterie medicala
Rezervor WC, actionare automata si manuala a spalarii, cadru de montare
Rezervor WC, actionare automata si manuala a spalarii, cadru de montare
Sifon, gura de scurgere, deversor
Sifon, gura de scurgere, deversor
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...