Panasonic Marketing Europe GmbH<br>Reprezentanta South-East Europe

Boilere cu pompa de caldura DHW Aquarea stand alone

Unitate DHW independenta: boiler cu pompa de caldura, foarte eficient. Gama larga de pompe de caldura DHW independente reprezinta o solutie optima pentru adaptarea la orice tip de locuinta familiala. Tipul de perete este disponibil cu capacitatea de 100 si 150 l, iar tipul cu montaj pe pardoseala cu capacitatea de 200 si 270 l. Pentru o utilizare si mai eficienta, tipul de 270 l este disponibil cu serpentina suplimentara si se poate conecta la productia solara de apa.

  • pompa de caldura A+ pentru apa calda menajera, foarte eficienta
  • asigura un consum de energie redus cu 72% fata de boilerul electric traditional
  • usor de instalat, fara CFC, acest boiler este ecologic

Documente

Specificatii

Alte produse ale companiei
Unitate cu caseta tetradirectionala Panasonic PACi Elite 60x60, Invertor+ (R32)
 
Unitate cu caseta tetradirectionala Panasonic PACi Elite si Standard 60x60, Invertor+ (R32)

Mic si puternic, ideal pentru birouri si restaurante. Unitati standard doar pentru combinatii twin, triple si double-twin. Greutatea redusa si modelul foarte ingust fac posibila instalarea chiar in spatiile cu tavane inguste. Proiectat pentru a se potrivi exact pe o retea de tavan de 600x600 mm, fara a fi necesara modificarea configurarii barelor. Inaltimea de scurgere poate fi crescuta cu aproximativ 350 mm peste valoarea conventionala prin utilizarea unei pompe de scurgere de la inaltime mare, fiind posibila amplasarea unor tevi orizontale lungi. Unitatea foarte usoara, de 18 kg, este si foarte subtire si are o inaltime de doar 288 mm, usurand foarte mult instalarea chiar in spatiile cu tavane inguste.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Unitate exterioara Mini ECOi LZ2 4 pana la 6HP - R32 Unitate exterioara Mini ECOi LZ2 8 si 10HP - R32
 
Seria de unitati VRF Mini ECOi LZ2, R32
2 produse

Sistemul VRF Mini ECOi LZ2 R32 este solutia ideala pentru orice aplicatie, datorita designului compact si lungimii mari a conductelor. Permite o gama larga de instalatii cu si fara masuri de atenuare. Masuri de atenuare flexibile, detectorul/alarma de scurgere de agent de refrigerare R32 putand fi instalate doar cand este necesar. Functionare continua la o temperatura ambianta extrema de la -20°C (incalzire) pana la 52°C (racire).

2 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Sistem hibrid Panasonic VRF GHP/EHP (R410A)
 
Sistem hibrid Panasonic VRF GHP/EHP (R410A)

Prima tehnologie inteligenta. Profita de gaz si electricitate pentru a obtine cea mai buna economie de energie. Durata de viata prelungita printr-un management energetic inteligent. Obiectivul este ca EHP si GHP sa functioneze la viteze optime.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Aquarea generatia J All in One High Performance, monofazic, 1 sau 2 zone, pompa de caldura pentru incalzire si racire (R32) Aquarea generatia J All in One Compact High Performance, monofazic, pompa de caldura pentru incalzire si racire (R32) Aquarea generatia H All in One Compact High Performance, monofazic, pompa de caldura pentru incalzire si racire (R410A) Aquarea generatia H All in One High Performance monofazic/trifazic, pompa de caldura pentru incalzire si racire (R410A)
 
Pompe de caldura Aquarea All in One
6 produse

Pompe de caldura Aquarea All in One generatia J si H versiune R32. Disponibile in variantele 3/5/7/9 kW.

6 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Unitate de tavan Panasonic PACi NX Elite Invertor+ (R32)
 
Unitate de tavan Panasonic PACi NX Elite Invertor+ (R32)

Unitatile cu montaj pe tavan asigura o distributie ampla a aerului, potrivita pentru incaperile mari. Inaltimea si adancimea tuturor capacitatilor sunt identice, pentru un aspect unitar in instalatiile mixte. Racord pentru aer proaspat disponibil in unitate. Fluxul de aer orizontal atinge maximum 9,5 m. Acesta este ideal pentru incaperile mari. Deschiderile mari pentru evacuarea aerului maresc fluxul de aer in stanga si in dreapta. Senzatia neplacuta cauzata de contactul direct intre fluxul de aer si corpul uman este impiedicata de „pozitia de prevenire a curentului”, care schimba latimea unghiului deschiderii in asa fel incat gradul de confort sa creasca. Functionare silentioasa. Telecomanda cu cablu CZ-RTC6BL permite configurarea facila a sistemului prin Bluetooth®. Optiuni Twin, Triple si Double-Twin split. Conectare si control usor al ventilatorului extern sau ventilatorului de recuperare a energiei, cu ajutorul conectorului PAW-FDC al unitatii de interior PCB. Dispozitivul extern poate fi controlat cu telecomanda unitatii de interior Panasonic.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Categorii recomandate
Pompa de caldura
Pompa de caldura
Cazan de pardoseala pe combustibil lichid si gaz
Cazan de pardoseala pe combustibil lichid si gaz
Cazan mural pe combustibil lichid si gaz
Cazan mural pe combustibil lichid si gaz
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...