Sistem de tevi flexibile Uponor PE-Xa pentru alimentari cu apa si incalzire cu radiatoare
 
Sistem de tevi flexibile Uponor PE-Xa pentru alimentari cu apa si incalzire cu radiatoare

Uponor produce tevi PE-Xa de mai mult de 35 de ani. Sistemul este format din tevi PE-Xa si fitinguri productie proprie care sunt perfect compatibile intre ele. Sistemul este completat de accesoriile si sculele necesare, toate disponibile intr-un singur loc. Racordarea Quick&Easy simpla, dar ingenioasa, asigura o imbinare durabila folosind efectul de etansare prin presiune. Inovatia se bazeaza pe efectul de memorie termica a tevilor din polietilena reticulata, valabil doar pentru tevile produse de Uponor.

BIM
Brosura
BIM
Vezi detalii
Card produs
Sistem de conducte KELEN (PP-RCT)
 
Sistem de tevi din polipropilena copolimerizata aleatoriu KELEN (PP-RCT)

Sistemul de conducte KELEN (PP-RCT), din material plastic executate din polipropilena copolimerizata aleatoriu, este o solutie excelenta in cazul unui posibil risc de coroziunea externa si interna. Datorita suprafetei netede a peretelui interior, nu exista riscul depunerilor de calcar, ingustare a sectiunii transversale sau colmatare. Rezistenta excelenta la dezinfectantii din apa. Rezistenta ridicata chiar si la temperaturi sub zero grade. Instalarea este simpla, KE KELIT avand la dispozitie o gama larga de unelte. Tehnologie sigura de imbinare. Dupa imbinare, teava si fitingul formeaza o unitate sigilata permanent. Optional, sistemul este disponibil si preizolat, acest lucru permite o instalare rapida, cu costuri reduse, conforma cu standardele in vigoare.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Sistem de tevi sustenabile pe baza de biomateriale UPONOR Pex Pipe Blue
 
Sistem de tevi sustenabile pe baza de biomateriale Uponor PEX Pipe Blue

Cu tevile PEX Blue, Uponor stabileste un nou standard in tranzitia catre materii prime regenerabile. Tevile PEX Blue sunt primele tevi PEX din lume bazate pe biomateriale (cu certificare ISCC, bazata pe abordarea cu echilibru de masa) de pe piata. Aceasta initiativa cu o amprenta de carbon redusa ajuta clientii Uponor sa faca alegeri sustenabile, sa stabileasca noi standarde si sa-si atinga obiectivele de mediu. Tevile Uponor PEX Blue ofera oportunitatea de a deschide calea catre constructii ecologice si de a contribui la o industrie sustenabila a constructiilor.

Brosura
Vezi detalii
Card produs

Tub de plastic

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...