Gewiss Romania Srl

Solutii Gewiss pentru casa inteligenta

Sisteme de control avansat pentru transmisia si gestionarea datelor in aplicatiile de automatizare a cladirilor. Solutia ideala atat pentru case, cat si pentru cladiri de mari dimensiuni.

Produse din aceasta familie

Dispozitive de control Gewiss KNX - Alb
 
Dispozitive de control Gewiss KNX

Sistem BUS cu protocol KNX Easy: un sistem de control avansat, pentru solutii rezidentiale, conform cu standardul european EN 50090, permitand comunicarea intre fiecare dintre componentele sistemului. Siguranta, confort, economii de energie, scene si control la distanta: cu o interfata simpla si intuitiva, care poate fi controlata prin smartphone sau tableta, sistemul este usor de gestionat local sau de la distanta, prin internet, cu ajutorul aplicatiei HAPPYHOME de la Gewiss.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Senzori de miscare Gewiss - titanium
 
Senzori de miscare Gewiss

Detector de miscare cu detectie conditionata de catre valoarea pragului de luminozitate stabilita. Lentile reglabile. Raza de actiune: 10 m. Unghi vertical: 30°. Unghi orizontal: 105°. Valoarea pragului de lumina reglabila prin intrerupator frontal de acces sau parametru ETS. Ciclul de timp poate fi stabilit prin ETS si modificat (± 50%) prin intrerupatorul frontal de acces. LED-ul verde frontal semnalizeaza detectia miscarii si comanda intrarea. Aplicatii: permite trimiterea de comenzi temporizate la detectorul de miscare. Aparatul este capabil sa gestioneze o pauza de siguranta inainte de dezactivarea consumatorului pilot. Pentru instalarea in interioare.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Senzori meteo Gewiss
 
Senzori meteo Gewiss

Senzorii meteo Gewiss includ senzori de: ploaie, temperatura (de la -40°C la +80°C), luminozitate (de la 0 lux la 150000 lux), vant (de la 0 m/s la 35 m/s). Statia meteo include si un receiver GPS pentru determinarea coordonatelor, a datei si a orei. Statiile meteo stocheaza si proceseaza semnale analogice provenite de la senzorii integrati.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Actuatoare generale ON/OFF Gewiss
 
Actuatoare generale ON/OFF Gewiss

Un sistem de dispozitive wireless de comanda si control, bazat pe tehnologia ZigBee, care ofera solutii inovatoare pentru renovarea cladirilor, minimizand interventiile structurale. ZigBee este un sistem sigur si de incredere deoarece datele schimbate sunt criptate si fiecare nod al retelei asigura intotdeauna accesibilitatea intre toate dispozitivele (retea mesh). Dispozitivele ZigBee imbogatesc gama de solutii de automatizare a locuintei de la Gewiss si pot fi gestionate prin App, cu smartphone si tableta, datorita Smart Gateway-ului.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Actuatoare pentru jaluzele motorizate Gewiss
 
Actuatoare pentru jaluzele motorizate Gewiss

Actuatoare cu 2 si 4 canale pentru a activa motoarele ce misca storuri, draperii, jaluzele venetiene, jaluzele rulante, etc., prin 4, respectiv 8 contacte de iesire fara potential interblocate (ND)m cu 4 (8) butoane frontale pentru activare locala si 4 (8) LED-uri indicand inchiderea contactelor de iesire. Aplicatii: efectueaza comenzi de miscare/ajustare/oprire, impreuna cu comenzile prioritare, gestionare scene si comenzi de semnalizare alarma. Permite gestionarea a diferite momente pentru miscarile in sus/jos si pentru ajustarea sipcilor.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Actuatoare pentru reglaj nivel de iluminat Gewiss
 
Actuatoare pentru reglaj nivel de iluminat Gewiss

Actuatoare Gewiss pentru reglarea si comutarea lampilor cu incandescenta si halogen 230 V AC, a lampilor cu halogen de joasa tensiune cu transformatoare electronice si fara primar, lampi cu LED 230V AC cu functie de variator, si lampi CFL cu functie de variator. Selectie manuala a tipului de consumator (pilotaj de tip Trailing Edge sau Leading Edge), functie de pornire soft pentru protectia lampii, LED-uri frontale pentru semnalizarea starii iesirilor. A se configura cu software ETS. Aplicatii: executia de comenzi ON-OFF, reglarea intensitatii absolute si relative a luminii, gestionarea scenelor, comenzi temporizate, comenzi prioritare, functii logice.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Termostat Gewiss - negru
 
Termostat Gewiss Thermo ICE

Termostat cu montaj incastrat pentru controlul sistemelor de incalzire/racire pe BUS si pentru gestionarea manuala a temperaturii pe trei niveluri (comfort, pre-comfort, economic). Algoritmi de control pentru sisteme cu 2 sau 4 stari: doua puncte (PORNIT/OPRIT), proportional-integral (PWM sau continuu), ventiloconvector. Se poate utiliza pentru gestionarea sistemelor de umidificare/dezumidificare daca este conectat la un senzor extern de umiditate. Cu interfata utilizator cu comenzi touch pe rama de sticla si afisaj luminat. Termostatul este prevazut cu senzori integrati de proximitate si de temperatura. Se poate combina cu cronotermostatele KNX cu montaj sub tencuiala sau cu panourile de comanda KNX pentru reglarea locala a temperaturii.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Senzori de temperatura si umiditate Gewiss - titaniu
 
Senzori de temperatura si umiditate Gewiss

Sonda de reglare a temperaturii, cu montaj incastrat, cu senzor de umiditate pentru controlul sistemelor de incalzire/racire si de umidificare/dezumidificare de pe BUS. Profil de 3 niveluri de temperatura (comfort, pre-comfort, economic). Algoritmi de control pentru sisteme cu 2 sau 4 stari: doua puncte (PORNIT/OPRIT), proportional-integral (PWM sau continuu), ventiloconvector (max. 3 turatii). Echipat cu un LED frontal care semnalizeaza starea operationala si starea consumatorului (electrovalva). Se poate combina cu termostatele GW10795H, GW12795H, GW14795H sau cu cronotermostatele GW10794H, GW12794H, GW14794H pentru ajustarea temperaturii in diferite zone si pentru controlul si afisarea parametrilor sondei (sonda nu dispune de afisaj).

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Contoare de energie electrica Gewiss
 
Contoare de energie electrica Gewiss

Contoarele de energie electrica Gewiss permit masurarea si vizualizarea pe afisaj a valorilor energiei active si reactive (exportate si importate) si a valorilor puterii active si reactive instantanee (exportate si importate). Contoarele au doua iesiri in impulsuri pentru controlul consumului de energie la distanta.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Intreruptoare cu reanclansare automata Gewiss ReStart
 
Intreruptoare cu reanclansare automata Gewiss ReStart

In eventualitatea declansarii intrerupatorului, aparatele ReStart, dupa verificarea starii sistemului, restabilesc alimentarea cu energie, asigurand astfel maximum de continuitate a serviciului, in conditii de maxima siguranta. Disponibila atat pentru intrerupatoarele diferentiale pure, cat si pentru cele cu protectie la supracurent, gama este caracterizata prin functiile Autotest, cu controlul periodic si automat al protectiei diferentiale, fara intreruperea alimentarii, si PRO cu control extins al sistemului.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Stiri conexe
Gewiss Smart Home - Solutii pentru case inteligente
Gewiss Smart Home - Solutii pentru case inteligente
Gewiss propune o solutie pentru automatizarea locuintei, ce combina conectivitatea, bunastarea si sustenabilitatea
Gewiss Smart Home - Solutii pentru case inteligente
Categorii recomandate
Automatizare cladiri
Automatizare cladiri
Senzor de miscare, senzor de prezenta
Senzor de miscare, senzor de prezenta
Antrenare, automatizare pentru sisteme de umbrire
Antrenare, automatizare pentru sisteme de umbrire
Sistem de control iluminare si sistem telecomanda
Sistem de control iluminare si sistem telecomanda
Regulator incalzire
Regulator incalzire
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...