Gewiss Romania Srl

Senzori de temperatura si umiditate Gewiss

Sonda de reglare a temperaturii, cu montaj incastrat, cu senzor de umiditate pentru controlul sistemelor de incalzire/racire si de umidificare/dezumidificare de pe BUS. Profil de 3 niveluri de temperatura (comfort, pre-comfort, economic). Algoritmi de control pentru sisteme cu 2 sau 4 stari: doua puncte (PORNIT/OPRIT), proportional-integral (PWM sau continuu), ventiloconvector (max. 3 turatii). Echipat cu un LED frontal care semnalizeaza starea operationala si starea consumatorului (electrovalva). Se poate combina cu termostatele GW10795H, GW12795H, GW14795H sau cu cronotermostatele GW10794H, GW12794H, GW14794H pentru ajustarea temperaturii in diferite zone si pentru controlul si afisarea parametrilor sondei (sonda nu dispune de afisaj).

Documente

Solutii Gewiss pentru case inteligente - prezentare generala

prezentare generala

pdf 6.9 MB Engleza
Solutii Gewiss pentru case inteligente
 
Senzori de temperatura si umiditate Gewiss - ghid de executie

ghid de executie

pdf 1.9 MB Engleza
Senzori de temperatura si umiditate Gewiss
 
Senzori de temperatura si umiditate Gewiss - instructiuni de montaj

instructiuni de montaj

pdf 1.2 MB
Senzori de temperatura si umiditate Gewiss
 

Nu gasiti ce ati cautat?

Cerere document
Alte produse ale companiei
Senzori meteo Gewiss
 
Senzori meteo Gewiss

Senzorii meteo Gewiss includ senzori de: ploaie, temperatura (de la -40°C la +80°C), luminozitate (de la 0 lux la 150000 lux), vant (de la 0 m/s la 35 m/s). Statia meteo include si un receiver GPS pentru determinarea coordonatelor, a datei si a orei. Statiile meteo stocheaza si proceseaza semnale analogice provenite de la senzorii integrati.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Corp de iluminat ELIA CL Spot LED ELIA AL Spot LED ELIA DL Corp de iluminat ELIA PL
 
Sisteme de iluminat Gewiss protejate, compacte
6 produse

Corpuri de iluminat protejate, compacte, etanse, cu montaj in tavan. Adecvate pentru instalarea atat la interior, cat si la exterior.

6 produse
Brosura
BIM
Vezi detalii
Card produs
Corpuri de iluminat etanse cu LED gama SMART[3] PLUS
 
Corpuri de iluminat etanse cu LED gama SMART[3] PLUS

Gama Smart [3] Plus ofera o varietate de lumini LED rezistente la apa, realizate in intregime din policarbonat. Potrivit pentru medii industriale intre 2 si 9 metri inaltime, a fost proiectat, dezvoltat si fabricat in intregime in Italia. Gama de produse prezinta un design elegant care pune in evidenta caracteristicile unice ale celei mai noi tehnologii LED, oferind un consum extrem de redus de energie, rezistenta mare la impact si instalare simpla. Corpurile de iluminat cu LED-uri pot inlocui fluorescentele cu flux mare si corpurile de iluminat joase de pana la 10.000 lm. Debitele mari permit utilizatorului sa reduca cantitatea de corpuri de iluminat instalate, mentinand in acelasi timp acelasi nivel de iluminare.

BIM
Brosura
BIM
Vezi detalii
Card produs
Proiectoare LED inovatoare de putere mare STADIUM PRO Proiectoare LED inovatoare de putere mare SPATIUM PRO Proiectoare LED inovatoare de putere medie si mare Smart [PRO] 2.0 Proiectoare LED inovatoare de putere mica si medie ESALITE FL
 
Sisteme de iluminat Gewiss pentru facilitati sportive, parcari, zone verzi si parcuri
5 produse

Proiectoare LED inovatoare de putere mica, medie si mare destinate spatiilor exterioare, stadioanelor, parcarilor si parcurilor.

5 produse
Brosura
BIM
Vezi detalii
Card produs
Dispozitive de control Gewiss KNX - Alb
 
Dispozitive de control Gewiss KNX

Sistem BUS cu protocol KNX Easy: un sistem de control avansat, pentru solutii rezidentiale, conform cu standardul european EN 50090, permitand comunicarea intre fiecare dintre componentele sistemului. Siguranta, confort, economii de energie, scene si control la distanta: cu o interfata simpla si intuitiva, care poate fi controlata prin smartphone sau tableta, sistemul este usor de gestionat local sau de la distanta, prin internet, cu ajutorul aplicatiei HAPPYHOME de la Gewiss.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Categorii recomandate
Senzor, transmitator la distanta
Senzor, transmitator la distanta
Automatizare cladiri
Automatizare cladiri
Tub de ventilatie
Tub de ventilatie
Senzor de miscare, senzor de prezenta
Senzor de miscare, senzor de prezenta
Aparataj electric
Aparataj electric
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...