Danfoss Srl

Convertizor de frecventa Danfoss VLT® AQUA Drive FC 202

Unitatea Danfoss VLT® AQUA Drive FC 202 a fost actualizata cu cea mai recenta tehnologie patentata de edge computing. Cu edge computing, datele sunt colectate si stocate la nivel local de mai multe ori pe secunda, eliminand nevoia de conectivitate in cloud si prevenind riscul de atacuri cibernetice. Actionarea VLT® AQUA Drive FC 202 este conceputa pentru a oferi cel mai inalt nivel de performanta a aplicatiilor de apa si apa uzata actionate de motoare de curent alternativ. Dispunand de o gama larga de caracteristici standard puternice, care pot fi extinse cu optiuni de imbunatatire a performantei, unitatea este la fel de potrivita atat pentru proiectele noi, cat si pentru cele de modernizare.

  • tehnologie patentata de edge computing
  • pentru aplicatii de apa si apa uzata
  • analize in timp real in gestionarea apei

Documente

Convertizor de frecventa Danfoss VLT® AQUA Drive FC 202 - fisa tehnica

fisa tehnica

pdf 433.7 kB Engleza
Convertizor de frecventa Danfoss VLT® AQUA Drive FC 202
 

Nu gasiti ce ati cautat?

Cerere document

Prezentare

Maximum energy efficiency for water and wastewater applications

The VLT® AQUA Drive is designed to provide the highest level of performance of AC-motor-driven water and wastewater applications. Featuring a wide range of powerful standard features, which can be expanded with performance-improving options, the drive is equally suited to both new and retrofit projects.

The considerable daily load variation in water or wastewater treatment plants makes it economically feasible to introduce motor control on rotating equipment such as pumps and blowers. VLT AQUA Drive can offer first-year cost savings of between 10–30% compared to traditional variable speed drive solutions. Its high lifetime availability and low energy consumption and maintenance costs provide you with the lowest cost of ownership.

The quick and user-friendly setup of water and pump settings reduces installation time ensuring a fast route to maximum energy efficiency and motor control. By collecting the most important parameters in one place, the risk of incorrect configuration is reduced significantly.

Supply voltages and power range

1 x 200-240 V...1,1-22 kW
1 x 380-480 V...7,5-37 kW
3 x 200-240 V...0,25-45 kW
3 x 380-480 V...0,37 kW – 1 MW
3 x 525-600 V...0,75-90 kW
3 x 525-690 V...1,1 kW – 1,4 MW

Features and benefits

  • Protect your assets well with specially designed software which prevents damage by water hammering and more
  • Maximize energy efficiency thanks to control algorithms and design which focus on reducing heat loss
  • Save energy on air conditioning with the unique back-channel-cooling concept that transfers 90% of heat away from the room
  • Reduce electromagnetic interference and harmonic distortion thanks to the built-in, scalable RFI filter and integrated DC link chokes
  • Integrate perfectly into your system and adapt precisely to the application using freely programmable warnings and alerts
  • Win 3–8% more energy savings as a result of Automatic Energy Optimization
  • Use condition-based monitoring to optimize uptime in your pumping applications.

How do real time analytics work?
Danfoss VLT® AQUA Drive is updated with the latest patented edge computing technology. Supporting high uptime for your facility and saving on operating costs, by supervising your motor and pumps. With the edge computing solution, data is collected several times per second, ensuring that any measurements outside the normal range trigger a warning, thus minimizing the risk of undetected abnormalities.

Stiri conexe
Unitatea Danfoss VLT® AQUA Drive a fost actualizata cu cea mai recenta tehnologie patentata de edge computing
Unitatea Danfoss VLT® AQUA Drive a fost actualizata cu cea mai recenta tehnologie patentata de edge computing
Eficienta energetica maxima pentru aplicatiile de apa si apa uzata
Unitatea Danfoss VLT® AQUA Drive a fost actualizata cu cea mai recenta tehnologie patentata de edge computing
Alte produse ale companiei
Controler principal avansat Danfoss Icon2™ Termostate inteligente Danfoss Icon2™ RT Danfoss Ally™ - incalzire inteligenta cu radiatoare Termostat de camera Danfoss Icon pentru incalzire hidraulica prin pardoseala
 
Incalzire inteligenta Danfoss
4 produse

Danfoss ofera o gama larga de termostate cu solutii flexibile - cu control digital sau prin buton, care asigura controlul optim al temperaturii interioare.

4 produse
Brosura
Specificatii
BIM
Vezi detalii
Card produs
Termostat de radiator Danfoss ECO pentru control independent
 
Termostat de radiator Danfoss ECO pentru control independent

Danfoss Eco™ este un termostat de radiator inteligent cu tehnologie Bluetooth. living eco® este un termostat de radiator autonom si programabil pentru uz rezidential, usor de instalat si este livrat impreuna cu adaptoare pentru toate robinetele de radiator fabricate de Danfoss si de majoritatea celorlalti producatori de robinete de radiator. living eco® are alimentare pe baterii, este compact si usor de comandat, cu numai trei butoane. Controlul individual al radiatoarelor poate fi realizat cu Danfoss Eco™ AppTehnologie bluetooth: fiecare termostat Danfoss Eco™ poate fi programat de la o distanta de pana la 10m. Ajustarea manuala a termostatului poate fi realizata printr-o simpla rotire, solutia usoara Plug-and-play, iar pentru pentru inlocuirea rapida si obtinerea unui sistem Smart Heating.

CAD
Brosura
Specificatii
CAD
Vezi detalii
Card produs
Convertizor de frecventa Danfoss VLT® Midi Drive
 
Convertizor de frecventa Danfoss VLT® Midi Drive

VLT® Midi Drive este ideal pentru controlul precis si eficient al motorului, fiind solutia perfecta pentru constructorii de utilaje din industria alimentelor si a bauturilor, din industria de manipulare a materialelor si din industria de prelucrare. Este eficient in ceea ce priveste controlul, siguranta in functionare si protocoalele de comunicatie flexibile. Datorita combinatiei corecte a caracteristicilor, convertizorul de frecventa este adecvat pentru activitatea clientului, indiferent daca lucrati cu benzi transportoare, mixere, sisteme de ambalare sau pompe, ventilatoare si compresoare. Datorita conectorilor detasabili, atenuarii armonicelor, filtrului RFI si sigurantei operationale a functiei STO cu doua canale, convertizorul de frecventa este usor de folosit si nu are componente suplimentare ascunse. Bazat pe succesul si experienta a peste 45 de ani in domeniul convertizoarelor de frecventa, VLT® Midi Drive se bucura de aceeasi mostenire tehnica reprezentata de numele VLT® in domeniul convertizoarelor de frecventa.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Vane rotative Danfoss HRB - 3 cai Servomotoare electrice rotative Danfoss AMB
 
Vane rotative si de amestec Danfoss
2 produse

Gama de servomotoare pentruvane rotative este disponibila cu diferite functii si proprietati. Servomotoarele sunt disponibile cu semnal de control tripontiac si pot fi combinate cu vane rotative cu 3/4 cai de tipul HRB, HRE si HFE.

2 produse
Brosura
Specificatii
CAD
Vezi detalii
Card produs
Convertizor de frecventa Danfoss VLT® AQUA Drive FC 200
 
Convertizor de frecventa Danfoss VLT® AQUA Drive FC 200

Generatia de convertizoare de frecventa VLT® AQUA Drive este construita pe o baza solida de know-how si experienta - combinati acest lucru cu calitatea Danfoss si cu reteaua globala de asistenta locala non-stop si veti beneficia de fiabilitate de neegalat. Potrivit pentru toate motoarele Danfoss este cel mai mare furnizor de convertizoare de frecventa cu viteza variabila, independente de motor din lume. Trei piloni cresc performantele convertizorului de frecventa VLT® AQUA Drive pe noi culmi: combinatia noastra unica intre economiile de energie, costurile reduse de instalare si specializarea solida pentru toate aplicatiile in sectorul apelor plaseaza noua generatie de convertizoare de frecventa VLT® AQUA Drive inaintea concurentei atunci cand este vorba de economiile totale realizate pe intreaga durata de functionare. Cu o combinatie de noi caracteristici si functii, noua generatie VLT® AQUA Drive poate oferi in mod realist economii de costuri intre 10% si 30% in primul an, raportate la investitiile facute in convertizoarele de frecventa, comparativ cu solutiile traditionale de convertizoare de frecventa.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Categorii recomandate
Convertizor de frecventa, soft starter
Convertizor de frecventa, soft starter
Ascensor persoane
Ascensor persoane
Ascensor de marfa, dispozitiv de ridicare
Ascensor de marfa, dispozitiv de ridicare
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...