Danfoss Srl

Termostat mecanic pentru calorifere Danfoss Aero™

Termostatul Danfoss Aero™ este instalat pe un robinet de radiator. Combinatia dintre termostat si robinetul de radiator controleaza temperatura individuala a camerei la o valoare de referinta data, regland debitul de apa calda prin radiator. Se aplica tuturor tipurilor de sisteme de incalzire, iar datorita dimensiunii sale compacte se potriveste majoritatii aplicatiilor. Termostat cu gaz premium si eficient, cu un design modern si compact, cu aprobare de EN215. Tehnologia unica a burdufului cu gaz asigura cea mai buna performanta si eficienta energetica, respectiv permite economii suplimentare de energie cu pana la 2% in comparatie cu burdufurile lichide traditionale.

  • montare rapida, economica, fara unelte
  • design modern si usor de utilizat
  • facilitati destinate pentru persoanele cu vedere diminuata

Documente

Termostat mecanic pentru calorifere Danfoss Aero™ - fisa tehnica

fisa tehnica

pdf 881.4 kB
Termostat mecanic pentru calorifere Danfoss Aero™
 
Termostat mecanic pentru calorifere Danfoss Aero™ - instructiuni de montaj

instructiuni de montaj

pdf 2.6 MB Engleza
Termostat mecanic pentru calorifere Danfoss Aero™
 
Termostat mecanic pentru calorifere Danfoss Aero™ - 2D - detalii CAD

detalii CAD

dwg 383.9 kB
Termostat mecanic pentru calorifere Danfoss Aero™ - 2D
 
Termostat mecanic pentru calorifere Danfoss Aero™ - 3D - detalii CAD

detalii CAD

dwg 2.9 MB
Termostat mecanic pentru calorifere Danfoss Aero™ - 3D
 

Nu gasiti ce ati cautat?

Cerere document
Stiri conexe
Danfoss prezinta noua gama de termostate mecanice pentru calorifere
Danfoss prezinta noua gama de termostate mecanice pentru calorifere
Noua gama de termostate mecanice ofera una din cele mai precise reglari a temperaturii camerei si performanta energetica ridicata
Danfoss prezinta noua gama de termostate mecanice pentru calorifere
Alte produse ale companiei
Termostat mecanic pentru calorifere Danfoss Regus™
 
Termostat mecanic pentru calorifere Danfoss Regus™

Datorita tehnologiei pe baza de lichid, termostatul Danfoss Regus are un timp de reactie optim si un senzor cu dimensiune compacta, fiind compatibil cu majoritatea aplicatiilor. Termostatul Danfoss Regus, cu aprobare de EN215, este instalat pe un robinet de radiator. Termostatul si robinetul de radiator controleaza impreuna temperatura individuala a camerei la un punct de referinta specificat, regland debitul de apa calda prin radiator. Este compatibil cu toate tipurile de aplicatii de incalzire, inclusiv cu aplicatiile cu banda P calculata de mici dimensiuni. Termostat lichid robust si simplu, cu un design robust: nou si discret. Este alegerea optima din punct de vedere al costului.

CAD
Brosura
CAD
Vezi detalii
Card produs
Danfoss Ally™ - incalzire inteligenta cu radiatoare
 
Danfoss Ally™ - incalzire inteligenta cu radiatoare

Este alimentat cu baterii, compact si usor de utilizat cu o rotita manuala si un singur buton. Termostatul de radiator Danfoss Ally™ este un produs certificat Zigbee, compatibil cu Danfoss Ally Gateway™ si cu sisteme certificate de terti care utilizeaza tehnologia Zigbee. Termostatul de radiator Danfoss Ally™ este usor de instalat, in doar 30 de secunde. Adaptoarele sunt disponibile pentru toate robinetele termostatice fabricate de Danfoss si de majoritatea altor producatori de robinete pentru radiatoare.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Robinete termostatice, independent de presiune, pentru radiatoare RA-DV 3-in-1 - Drept
 
Robinete termostatice, independent de presiune, pentru radiatoare RA-DV 3-in-1

Robinet de radiator independent de presiune Dynamic Valve™ tip RA-DV 3-in-1. RA-DV este o gama de robinete de radiator independente de presiune, concepute pentru utilizarea in sistemele de incalzire cu 2 conducte, impreuna cu toate tipurile de senzori termostatici cu sistem de cuplare Danfoss RA. Robinetele dinamice RA-DV sunt echipate cu un dispozitiv de limitare a debitului, pentru presetarea debitului de apa maxim. Robinetele sunt disponibile pentru un debit maxim al apei cuprins intre 10 si 135 l/h. RA-DV dispune de un regulator de presiune incorporat, care mentine presiunea diferentiala la nivelul constant de 0,1 bar, pastrand astfel nivelul setat al debitului. RA-DV este furnizat cu un capac de protectie, care poate fi utilizat pentru reglarea manuala in cursul fazei de constructie. Capacul de protectie nu trebuie sa fie utilizat ca dispozitiv de inchidere manuala. Trebuie utilizat un dispozitiv de inchidere manuala special (nr. cod 013G5002). Pentru se diferentia de celelalte corpuri de robinet Danfoss RA, gama RA-DV are capacul de protectie si inelul de presetare de culoare verde. Corpurile robinetelor RA-DV sunt fabricate din alama placata cu nichel. Stiftul de actionare a presetupei este din otel cromat si actioneaza printr-o garnitura inelara lubrifiata pentru toata durata de functionare. Ansamblul complet de presetupe poate fi inlocuit fara a goli sistemul.

CAD
Brosura
Specificatii
CAD
Vezi detalii
Card produs
Convertizor de frecventa Danfoss VLT® AQUA Drive FC 200
 
Convertizor de frecventa Danfoss VLT® AQUA Drive FC 200

Generatia de convertizoare de frecventa VLT® AQUA Drive este construita pe o baza solida de know-how si experienta - combinati acest lucru cu calitatea Danfoss si cu reteaua globala de asistenta locala non-stop si veti beneficia de fiabilitate de neegalat. Potrivit pentru toate motoarele Danfoss este cel mai mare furnizor de convertizoare de frecventa cu viteza variabila, independente de motor din lume. Trei piloni cresc performantele convertizorului de frecventa VLT® AQUA Drive pe noi culmi: combinatia noastra unica intre economiile de energie, costurile reduse de instalare si specializarea solida pentru toate aplicatiile in sectorul apelor plaseaza noua generatie de convertizoare de frecventa VLT® AQUA Drive inaintea concurentei atunci cand este vorba de economiile totale realizate pe intreaga durata de functionare. Cu o combinatie de noi caracteristici si functii, noua generatie VLT® AQUA Drive poate oferi in mod realist economii de costuri intre 10% si 30% in primul an, raportate la investitiile facute in convertizoarele de frecventa, comparativ cu solutiile traditionale de convertizoare de frecventa.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Convertizor de frecventa Danfoss VLT® Midi Drive
 
Convertizor de frecventa Danfoss VLT® Midi Drive

VLT® Midi Drive este ideal pentru controlul precis si eficient al motorului, fiind solutia perfecta pentru constructorii de utilaje din industria alimentelor si a bauturilor, din industria de manipulare a materialelor si din industria de prelucrare. Este eficient in ceea ce priveste controlul, siguranta in functionare si protocoalele de comunicatie flexibile. Datorita combinatiei corecte a caracteristicilor, convertizorul de frecventa este adecvat pentru activitatea clientului, indiferent daca lucrati cu benzi transportoare, mixere, sisteme de ambalare sau pompe, ventilatoare si compresoare. Datorita conectorilor detasabili, atenuarii armonicelor, filtrului RFI si sigurantei operationale a functiei STO cu doua canale, convertizorul de frecventa este usor de folosit si nu are componente suplimentare ascunse. Bazat pe succesul si experienta a peste 45 de ani in domeniul convertizoarelor de frecventa, VLT® Midi Drive se bucura de aceeasi mostenire tehnica reprezentata de numele VLT® in domeniul convertizoarelor de frecventa.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Categorii recomandate
Armatura radiator
Armatura radiator
Radiator si convector de pardoseala
Radiator si convector de pardoseala
Regulator incalzire
Regulator incalzire
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...