REHAU Instalatii pentru Constructii la cea de-a treia editie a Expoconferintei Internationale a Proiectantilor si Antreprenorilor de Instalatii CONTRACTOR

Dl. Prof. Univ. Dumitru Enache - incursiune intr-o scurta istorie a incalzirii prin radiatie

Bucurestiul gazduieste pentru a treia oara Expoconferinta Internationala a Proiectantilor si Antreprenorilor de Instalatii CONTRACTOR, eveniment dedicat celor mai recente exemple de bune practici din industria instalatiilor la nivelul Europei, si care reuneste peste 300 de participanti, speakeri internationali si din Romania, cu numeroase premii, precum si companii specializate din industrie.
Evenimentul se va desfasura pe parcursul a doua zile, 7-8 Aprilie 2015, la Hotel Radisson Blu din Calea Victoriei 63-81, Bucuresti.
Editia din 2015 va prezenta noutatile in materie de DESIGN, PROIECTARE si MANAGEMENT ANTREPRENORIAL pentru industria instalatiilor, reprezentand o oportunitate deosebita de a intalni oameni importanti, de a incheia noi parteneriate, de a va dezvolta viziunea in privinta sistemelor de instalatii si de a va creste notorietatea in lumea constructiilor.
REHAU Instalatii pentru Constructii va fi prezenta si anul acesta la eveniment, aducand alaturi de dumneavoastra o prezenta deosebita, Dl. Prof. Univ. Dumitru Enache, care in data de 7 Aprilie, incepand cu orele 16:00, va face incursiune intr-o scurta istorie a incalzirii prin radiatie.

Pentru toti cei interesati, mai multe detalii pot fi gasite pe pagina oficiala a evenimentului: http://www.instalatii.contractor.com.ro/ro/2015-about-the-event-ro/.
CONTRACTOR 2015 este un eveniment organizat de ABplus Events, in parteneriat cu Asociatia Culturala Pro Event, Ordinul Arhitectilor din Romania si Asociatia Inginerilor de Instalatii din Romania.

In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre produsele REHAU, faceti clic pe logo-ul firmei prezentat mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei REHAU Polymer Srl, folosind butonul corespunzator.