CAIROX Romania Srl

Perdele de aer CAIROX

Perdele de aer industriale Indesse, cu montaj oricontal sau vertical. Perdele de aer Finesse pentru montaj incastrat, cu nivel de zgomot redus. Perdele de aer Essensse, cu dimensiuni reduse si grila tip Straw System ce reduce nivelul de zgomot, cu montaj pe tavan. Perdele de aer Standesse cu incalzire electrica, cu apa sau cu recirculare(fara incalzire), cu montaj pe perete sau in tavan. Perdele de aer Aca-V cu montaj vertical, pe pardoseala, cu incalzire electrica, cu apa sau doar recirculare. Perdele de aer Basic, pentru spatii mici, cu montaj pe perete. Accesorii: Suport de tavan pentru perdele tip Aca-S4, controllere pentru perdele de aer industriale cu trei sau cinci trepte de turatie, controllere DM, SM sau DA, senzori de temperatura de camera si de tubulatura.

Documente

J10 - Perdele de aer Sig Air Handling - prezentare detaliata

prezentare detaliata

pdf 5.7 MB
J10 - Perdele de aer Sig Air Handling
 

Nu gasiti ce ati cautat?

Cerere document
Alte produse ale companiei
Atenuatoare de zgomot SIG Air Handling
 
Atenuatoare de zgomot CAIROX

Atenuatoarele de zgomot circulare din otel galvanizat sunt disponibile cu grosimea de 50 mm, cu diametrul de pana la 315 mm si 100 mm, cu diametrul intre 355 mm si 630 mm. Atenuatoarele de zgomot rectangulare au o lungime de 1000 mm. Invelisul este fabricat din otel galvanizat iar ecranele din vata de sticla.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Grile SIG Air Handling rezistente la foc
 
Grile CAIROX rezistente la foc

Grile rezistente la foc pentru montaj in perete masiv, grile rectangulare rezistente la foc si contrarame fixe si variabile de montaj, spuma poliretanica si silicon rezistent la foc.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Dezumidificatoare Sig Air Handling
 
Dezumidificatoare CAIROX

Dezumidificatoare mobile cu un higrostat reglabil integrat si cu un recipient de acumulare a condensului. Dezumidificatoare pentru piscine cu evacuare constanta a condensului. Dezumidificatoare compacte pentru montarea pe perete, cu higrostat integrat si functie de incalzire a aerului.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Umidificatoare cu abur Sig Air Handling
 
Umidificatoare cu abur CAIROX

Umidificatoare cu abur complet automatizate, cu electrozi sau cu cilindri si electrozi, sunt utilizate in cladiri de birouri, spitale, fabrici de medicamente, tipografii, spatii de depozitare sau muzee. Umidificatoarele cu abur au carcasa fabricata din otel vopsit, trecut prin procedeul de zincare la cald sau in intregime din PVC. Higrostrat de camera cu senzor de umiditate integrat, controller umiditate NDP cu senzor de tubulatura NDC si cilindru abur tip ST CYL 4.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Saltele izolatoare SIG Air Handling
 
Saltele izolatoare CAIROX

Saltele izolatoare DI/ P30-25 din vata de sticla pentru tubulatura, cu grosime de 25 mm, cu folie neagra din fibra de sticla. Saltele izolatoare acustice Sonic din spuma poliuretanica flexibila. Saltele autoadezive de izolare acustica Sonic ADH din spuma poliuretanica flexibila.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Categorii recomandate
Perdea de aer
Perdea de aer
Doc, rampa de egalizare
Doc, rampa de egalizare
Usa automata
Usa automata
Agregate de racire, camere frigorifice
Agregate de racire, camere frigorifice
Plafon, placa acustica
Plafon, placa acustica
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...