C. & E. FEIN GmbH - Reprezentanta Romania

C. & E. FEIN GmbH - Reprezentanta Romania

Ciocan perforator cu acumulator FEIN ABH 18 Masina de gaurit FEIN ABOP 13-2 SELECT Masina de gaurit-insurubat in 4 trepte cu acumulator ASCM 18 QM SELECT Masina de gaurit FEIN BOP 6
 
Masini de gaurire si insurubare FEIN
15 produse

Cu sculele electrice de la FEIN se pot realiza gauri de 0,5 pana la 32 mm in metal. Masinile de gaurit cu acumulator FEIN cu patru trepte de viteza ofera pentru fiecare diametru de gaurire viteza optima de taiere. Masinile de gaurit asigura o precizie inalta a rotirii concentrice pentru lucrari precise si necesita astfel doar reparatii minore. Masinile de filetat de la FEIN sunt concepute pentru economia de timp si de costuri. Toate produsele sunt dezvoltate pentru aplicatii profesionale de gaurire a metalelor. Accesoriile QuickIN pentru masinile de gaurit cu acumulator sunt realizate pentru schimbul rapid intre aplicatii – pentru gaurire, tarodare, zencuire si insurubare. Motorul de mare putere cu un cuplu ridicat si stabil de la FEIN este dezvoltat si produs pentru cele mai dure aplicatii de gaurire a metalelor si conceput pentru o durata de viata maxima.

15 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Aspirator umed/uscat FEIN ASBS 18-10 AS Aspirator umed/uscat FEIN DUSTEX 25 L Aspirator umed/uscat FEIN DUSTEX 35 L Aspirator umed/uscat FEIN DUSTEX 35 LX
 
Aspiratoare FEIN
5 produse

Aspiratoarele FEIN Dustex ofera racorduri potrivite pentru sculele FEIN si multe adaptoare pentru alte aparate, pentru ca aerul si mediul sa poata fi pastrate curate si lipsite de praf chiar din timpul lucrului. De asemenea, uneltele polivalente puternice aspira fara probleme nu doar murdaria uscata, ci si lichidele. Clasa Premium de aspiratoare FEIN Dustex reuneste toate asteptarile cu privire la aparate profesionale de curatat. Acestea indeplinesc toate criteriile unei scule electrice FEIN: o turbina performanta, capacitate inalta si durata de viata extrem de lunga. Mici, usoare, puternice: aspiratoarele din clasa compacta FEIN Dustex sunt baza pentru o aspirare eficienta si pentru locuri de munca curate si neincarcate. Aspiratoarele fiabile si utilizabile in mod versatil sunt usor de operat, manevrabile si sunt extrem de robuste si durabile.

5 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Polizor unghiular cu acumulator FEIN PROTAGO, diametru 125 mm Polizor unghiular compact Ø 115 mm FEIN WSG 7-115 si Ø 125 mm FEIN WSG 7-125 Polizor unghiular compact Ø 125 mm FEIN CG 13-125 V Polizor unghiular FEIN CCG 18-115-10 PD-SEC SET 8AH PROCORE AS
 
Polizoare FEIN
5 produse

Polizoarele unghiulare FEIN cu acumulator si motor inovator PowerDrive. FEIN ofera o gama variata de produse, de la polizoare unghiulare compacte la polizoare cu frecventa inalta pana la polizoare drepte si masini manuale si stationare de 350 pana la 3 700 de wati pentru aplicatii mari si mici. Prin procentul ridicat de cupru din motor, polizoarele unghiulare au o stabilitate deosebita a cuplului si sunt foarte performante. Astfel, acestea sunt concepute pentru o indepartare ridicata si un progres rapid al lucrului si o durata maxima de viata. Special pentru prelucrarea otelului superior exista diferite posibilitati de prelucrare de la FEIN, care sunt concepute perfect pentru aceasta aplicatie.

5 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Scula oscilanta cu acumulator FEIN MULTIMASTER AMM 300 PLUS START Scule multifunctionale FEIN Multimaster 500 cu acumulator Scule multifunctionale FEIN Multimaster 700 cu acumulator
 
Scule multifunctionale FEIN
3 produse

Cu MultiTool-urile oscilante FEIN, profesionistii fac fata multor sarcini de lucru exigente. Este exact ceea ce puncteaza perfect numele de Multimaster. FEIN Multimaster a investit mai mult de 50 de ani de experienta si spirit inventiv. In anul 1967 a inventat scula electrica oscilanta – si odata cu aceasta, prima Multitool pentru profesionisti. Peste 160 de brevete pentru Multitools si mai mult de 100, pentru accesoriile FEIN garanteaza intotdeauna un grad superior de simplitate, siguranta si rapiditate in activitate. Indiferent daca este vorba de domeniul amenajarilor, renovarilor sau de industria auto, in intreaga lume, profesionistii au incredere in originalul de la FEIN. Deja peste 5 milioane dintre sculele electrice oscilante FEIN isi confirma calitatile zilnic, in cele mai dure utilizari. Acest fapt confera sculei Multimaster locul 1 absolut pe piata, fiind una dintre cele mai vandute Multitools din lume. Multimaster este fabricat exclusiv la sediul FEIN din Schwäbisch Gmünd-Bargau – in conformitate cu cele mai stricte directive de calitate si cu cele mai laborioase proceduride verificare.

3 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Ferastrau circular de debitat metale FEIN MKAS 355
 
Ferastrau circular de debitat metale FEIN MKAS 355

Taiere sigura, rapida si precisa cu masina de debitat FEIN MKAS 355 cu disc pentru metal. Pana la 100% fara scantei: taiere la rece pentru lucrari sigure fara praf. Debiteaza rapid si precis: viteza maxima de lucru cu munca de finisare minima. Utilizare versatila: pentru fiecare material disc de debitare potrivit. Reglarea fara trepte a unghiului de la 0° la 45° pentru taieturi oblice.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Masina de slefuit tevi FEIN RS 17-70 E
 
Masina de slefuit tevi FEIN RS 17-70 E

Masina de slefuit tevi cu o putere foarte mare de prelucrare, pentru tevi si coturi de teava din otel inoxidabil de pana la Ø 80 mm. Prelucrare eficienta a cordoanelor de sudura datorita vitezelor optime de aschiere a benzilor de slefuit. Turatie reglabila continua, optima pentru slefuirea, satinarea, perierea si lustruirea superioara a otelului inoxidabil. Benzile de slefuit flexibile se adapteaza optim si la curburile inguste a tevilor, iar rezultatele sunt suprafete fara treceri vizibile. Slefuire periferica de 360° in numai in 2 pasi. Role de ghidare optionale pentru o distanta mai redusa de la perete.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Set menghina FEIN VersaMAG
 
Set menghina FEIN VersaMAG

Menghina magnetica cu o latime a falcilor de 100 mm. Magnet permanent compact si performant cu menghina pentru prinderea fara scule a diverselor componente pe suprafete magnetice.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...