C. & E. FEIN GmbH - Reprezentanta Romania

Masini de gaurire si insurubare FEIN

Cu sculele electrice de la FEIN se pot realiza gauri de 0,5 pana la 32 mm in metal. Masinile de gaurit cu acumulator FEIN cu patru trepte de viteza ofera pentru fiecare diametru de gaurire viteza optima de taiere. Masinile de gaurit asigura o precizie inalta a rotirii concentrice pentru lucrari precise si necesita astfel doar reparatii minore. Masinile de filetat de la FEIN sunt concepute pentru economia de timp si de costuri. Toate produsele sunt dezvoltate pentru aplicatii profesionale de gaurire a metalelor. Accesoriile QuickIN pentru masinile de gaurit cu acumulator sunt realizate pentru schimbul rapid intre aplicatii – pentru gaurire, tarodare, zencuire si insurubare. Motorul de mare putere cu un cuplu ridicat si stabil de la FEIN este dezvoltat si produs pentru cele mai dure aplicatii de gaurire a metalelor si conceput pentru o durata de viata maxima.

Produse din aceasta familie

Ciocan perforator cu acumulator FEIN ABH 18
 
Ciocan perforator cu acumulator FEIN ABH 18

Ciocan rotopercutor cu acumulator extrem de compact si performant cu o energie de percutie de 2 J pentru gaurirea in beton de pana la 20 mm. Viteza de lucru mare datorita motorului fara perii cu energie de percutie ridicata. Lucrari cu efort scazut prin forma constructiva compacta si vibratii reduse. Protejarea utilizatorului si a masinii prin cuplajul de siguranta si protectie impotriva suprasolicitarii. Ciocan combi cu trei functii: perforare cu ciocan perforator, gaurire si daltuire. Motor fara perii cu un randament cu 30% mai ridicat si durata de viata ridicata. 50 de gauriri (10×75 mm in beton) cu o singura incarcare a acumulatorului (3 Ah). Realizarea de gauri pentru prize de 68 mm cu cap de carotiera in zidarie.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Masina de gaurit FEIN ABOP 13-2 SELECT Masina de gaurit FEIN BOP 6 Masina de gaurit FEIN BOS 16 Masina de gaurit FEIN BOZ
 
Masini de gaurit FEIN
4 produse

Precizie de gaurire la cel mai inalt nivel: masini in varianta de executie cu cablu si cu acumulator. Cu inventarea primei masini de gaurit manuale electrice, FEIN a revolutionat mediul profesional inainte cu peste 115 ani. Aceasta competenta unica de dezvoltator si puterea de inovare extraordinara se gasesc pana astazi in sculele electrice ale marcii FEIN. Masinile de gaurit din seria BOP sunt disponibile in versiunea cu cablu si in versiunea cu acumulator cu performanta identica. Fiecare componenta individuala este conceputa pentru o durata lunga de viata si putere extrema. Astfel lucrarile profesionale de gaurire pot fi executate cu precizie si rapid chiar si in conditii de lucru dificile. Precizia rotirii concentrice a masinilor face posibila o precizie ridicata in rezultatele de lucru. Prin intermediul motorului FEIN fara perii, care nu necesita intretinere si prin intermediul tehnologiei Li-ion FEIN, modelele ABOP sunt identice din punct de vedere al performantei precum masinile de gaurit BOP cu cablu. Acumulatorul Li-ion 18 V ofera combinatia optima de inalta performanta si greutate redusa. Masinile ABOP sunt extrem de stabile din punct de vedere al turatiei si promit prin randamentul lor sporit o gaurire performanta, in special in cadrul aplicatiilor de gaurire a metalelor. Multumita mandrinei de gaurit cu manson si a sistemului de blocare a arborelui, scula poate fi schimbata confortabil cu o singura mana. Carcasa din metal si mandrina de gaurit din metal de inalta calitate garanteaza o precizie ridicata a rotirii concentrice. Turatia poate fi reglata in mod optim datorita comutatorului cu doua degete cu sistem electronic de accelerare. Datorita ergonomiei excelente si manerului sensibil, masinile de gaurit stau perfect in mana si ofera conditii optime pentru lucrul confortabil si eficient.

4 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Masina de gaurit universala cu carota cu stand electromagnetic compact FEIN KBC 36 MAGFORCE
 
Masina de gaurit universala cu carota cu stand electromagnetic compact FEIN KBC 36 MAGFORCE

Masina de gaurit cu stand electromagnetic Compact, extrem de mica si usoara, cu o treapta de viteza, cu dimensiuni minime pentru lucrari in locuri inguste atat in atelier, cat si pe santier. Extrem de mic si de usor pentru spatii de lucru inguste si greu accesibile – si pe verticala si deasupra capului – datorita unei inaltimii constructive de 169 mm, unei lungimi constructive de 290 mm si unei greutati de 8,5 kg. Concept de masina foarte rezistent la uzura si durabil, cu avans cu pinola, fara joc, pentru rezultate exacte ale gauririi, pentru utilizare intensiva in domeniul industrial si mestesugaresc. Motor de mare putere de 1200 W foarte performant si lipsit de intretinere, fara perii, cu inalta stabilitate a turatiei pentru viteza de lucru permanent mare, cu sens rotatie spre dreapta/stanga si reglare electronica a turatiei pentru toate aplicatiile de gaurire precum gaurirea cu carota, cu burghiu elicoidal, tarodare si zencuire. Concept de deservire intuitiv si versatil, in campul vizual al utilizatorului. Indicator confortabil al fortei de fixare electromagnetica. Senzorul de rasturnare opreste motorul in cazul alunecarii sau rasturnari masinii.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Masina de gaurit universala FEIN KBU 35 QW cu talpa electromagnetica
 
Masina de gaurit universala FEIN KBU 35 QW cu talpa electromagnetica

Masina de gaurit universala cu talpa electromagnetica, mica si cu cursa mare, 1 treapta de viteza, rotatie spre dreapta/stanga si functionalitate maxima pentru lucrul flexibil pe santier. Concept de masina foarte rezistent la uzura, cu furtun de protectie a cablurilor motorului rabatabil pentru utilizare intensiva in domeniul industrial si mestesugaresc. Greutate utila perfecta datorita modului de constructie compact, cu greutate optimizata si motor de mare putere FEIN de 1100 W cu tahometru electronic pentru inalta stabilitate a turatiei, pentru lucrari fiabile si economice. Prin rotatia spre dreapta/stanga, ajustarea electronica a turatiei si domeniul cursei de 260 mm este posibila o utilizare universala, precum gaurirea cu carota, cu burghiu elicoidal sau tarodarea, precum si zencuirea si razuirea.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Masina de gaurit ecologica cu carota FEIN KBE 32 cu stand electromagnetic de pana la 32 mm
 
Masina de gaurit ecologica cu carota FEIN KBE 32 cu stand electromagnetic de pana la 32 mm

Masina de gaurit cu carota cu stand electromagnetic Eco cu o treapta de viteza, mica si extrem de usoara cu functionalitate de baza pentru carotarea pe santier. Pentru utilizare intensiva datorita calitatii ridicate a prelucrarii si ghidajului interior al cablului motorului. Durata de viata fara compromisuri prin designul durabil al angrenajul cu un timp de operare de pana la 400 de ore. Greutate redusa cu motorul FEIN de mare putere si cuplu ridicat pentru toate lucrarile cu carote. Maner pentru avans care poate fi schimbat de pe o parte pe cealalta. Comutator de protectie pentru persoane.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Stand electromagnetic FEIN MBS 25 F
 
Stand electromagnetic FEIN MBS 25 F

Stand electromagnetic cu reglaj de pozitionare fina, pentru masini de gaurit cu burghiu pana la 23 mm. Uz universal pentru gaurire, filetare, alezare si lamare. Posibilitate de reglare fina a axului masinii dupa cuplarea magnetului, pentru o aliniere confortabila a acesteia. Ghidaj coada de randunica dubla al motorului de gaurire pentru utilizarea si cu sculele de gaurire de lungimi mari. Livrare: 1 rezervor pentru lichid de racire; 1 chinga de fixare; 1 protectie contra atingerii; 1 bucsa de reductie ø43 mm.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Stand electromagnetic FEIN MBS 16 X
 
Stand electromagnetic FEIN MBS 16 X

Stand electromagnetic pentru masini de gaurit cu burghiu pana la 16 mm. Standuri electromagnetice, mai usoare si mai compacte pentru o utilizare universala precum gaurirea, filetarea, alezarea si zencuirea. Ghidaj coada de randunica dubla al motorului de gaurire pentru utilizarea si cu sculele de gaurire de lungimi mari. Forta de fixare mare a electromagnetului si cuplajul de siguranta asigura o siguranta in exploatare in orice pozitie. Livrare: 1 rezervor pentru lichid de racire; 1 chinga de fixare; 1 protectie contra atingerii.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Masina de gaurit-insurubat in 4 trepte cu acumulator ASCM 18 QM SELECT Masini de gaurit-insurubat FEIN ABS 18 Q SELECT Masini de gaurit-insurubat FEIN ASB 18 Q SELECT Masina de gaurit-insurubat in 2 trepte cu acumulator ABSU 12 SELECT
 
Masini de gaurit-insurubat FEIN
4 produse

Masina de gaurit-insurubat FEIN cu acumulator de 12 si 18 V. Combinatia perfecta dintre acumulator, sistem electronic si motor face ca masina de gaurit-insurubat FEIN cu acumulator sa fie extrem de performanta. Motoarele FEIN PowerDrive fara perii conving printr-o durata de viata maxima. Randamentul cu 30% mai ridicat protejeaza acumulatorul si asigura o durabilitate mai indelungata a acumulatorului. Turatiile ridicate, cu viteze de taiere optime faciliteaza gaurirea rapida si precisa in metal. Pentru fiecare diametru de gaurire, viteza de taiere optima. Cele 4 trepte de viteza furnizeaza intotdeauna, in functie de diametrul de gaurire si de material, turatia corecta. Un schimb rapid intre diferitele aplicatii este posibil cu ajutorul accesoriilor cu prindere rapida QuickIN. Combinatia optima intre flexibilitate, forta si fiabilitate. Conceputa pentru lucrari de montaj usoare pana la dificile in lemn, metal si piatra.

4 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Masina de insurubat cu impact ASCD 18-1000 W34 SELECT
 
Masini de insurubat cu impact FEIN ASCD

Masina de insurubat cu impact, cu acumulator 12 si 18 V de la FEIN. Masinile de insurubat cu impact si cu acumulator de la FEIN sunt adecvate pentru fixarea si slabirea suruburilor metrice. Randamentul sporit al motoarelor FEIN PowerDrive fara perii ofera un cuplu de pana la 290 Nm. Cu ajutorul setarii electronice a cuplului, acesta se poate ajusta in 6 trepte, in functie de dimensiunea surubului, la cuplul de strangere dorit. Suruburile stranse pot fi desfacute simplu si dupa solicitarea mecanica sau dupa influentele de coroziune prin cuplul cu 10% mai ridicat, prin rotatie spre stanga. In functie de dimensiunea surubului, cuplul se poate regla la cuplul de strangere dorit. Datorita interfetei inovatoare FEIN MultiVolt, masinile de insurubat cu impact de 18 V pot fi exploatate cu toti acumulatorii Li-ion de la FEIN, de diferite tensiuni. Posibilitatea de reglare a cuplului masinii imbunatateste sesizabil controlul asupra masinii de insurubat cu impact. Cuplurile de strangere ale suruburilor metrice sunt prestabilite prin diferite norme DIN si calcule statice. Cu ajutorul masinilor de insurubat cu impact si acumulator FEIN se poate regla cuplul maxim in sase trepte. Valorile specificate sunt valabile pentru asamblarile filetate rigide si au o precizie pana la o toleranta de +/- 10%. Astfel, se imbunatateste controlul insurubarii, iar asamblarile filetate cu rezistenta mai mica sunt protejate impotriva deteriorarilor.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...