C. & E. FEIN GmbH - Reprezentanta Romania

Stand electromagnetic FEIN MBS 16 X

Stand electromagnetic pentru masini de gaurit cu burghiu pana la 16 mm. Standuri electromagnetice, mai usoare si mai compacte pentru o utilizare universala precum gaurirea, filetarea, alezarea si zencuirea. Ghidaj coada de randunica dubla al motorului de gaurire pentru utilizarea si cu sculele de gaurire de lungimi mari. Forta de fixare mare a electromagnetului si cuplajul de siguranta asigura o siguranta in exploatare in orice pozitie. Livrare: 1 rezervor pentru lichid de racire; 1 chinga de fixare; 1 protectie contra atingerii.

  • putere nominala 100 W
  • forta de fixare a magnetului 12500 N
  • inaltime a caruciorului reglabila fara scule

Documente

Stand electromagnetic FEIN MBS 16 X - fisa tehnica

fisa tehnica

pdf 102.9 kB
Stand electromagnetic FEIN MBS 16 X
 

Nu gasiti ce ati cautat?

Cerere document
Stiri conexe
Noutati FEIN: masina de gaurit universala FEIN KBU 35 QW si standuri electromagnetice FEIN MBS
Noutati FEIN: masina de gaurit universala FEIN KBU 35 QW si standuri electromagnetice FEIN MBS
Utilizari dificile, rezolvate usor. Mai precis, mai economic si mai rapid ca niciodata.
Noutati FEIN: masina de gaurit universala FEIN KBU 35 QW si standuri electromagnetice FEIN MBS
Alte produse ale companiei
Masina de gaurit universala cu carota cu stand electromagnetic compact FEIN KBC 36 MAGFORCE
 
Masina de gaurit universala cu carota cu stand electromagnetic compact FEIN KBC 36 MAGFORCE

Masina de gaurit cu stand electromagnetic Compact, extrem de mica si usoara, cu o treapta de viteza, cu dimensiuni minime pentru lucrari in locuri inguste atat in atelier, cat si pe santier. Extrem de mic si de usor pentru spatii de lucru inguste si greu accesibile – si pe verticala si deasupra capului – datorita unei inaltimii constructive de 169 mm, unei lungimi constructive de 290 mm si unei greutati de 8,5 kg. Concept de masina foarte rezistent la uzura si durabil, cu avans cu pinola, fara joc, pentru rezultate exacte ale gauririi, pentru utilizare intensiva in domeniul industrial si mestesugaresc. Motor de mare putere de 1200 W foarte performant si lipsit de intretinere, fara perii, cu inalta stabilitate a turatiei pentru viteza de lucru permanent mare, cu sens rotatie spre dreapta/stanga si reglare electronica a turatiei pentru toate aplicatiile de gaurire precum gaurirea cu carota, cu burghiu elicoidal, tarodare si zencuire. Concept de deservire intuitiv si versatil, in campul vizual al utilizatorului. Indicator confortabil al fortei de fixare electromagnetica. Senzorul de rasturnare opreste motorul in cazul alunecarii sau rasturnari masinii.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Scula oscilanta cu acumulator FEIN MULTIMASTER AMM 300 PLUS START
 
Scule multifunctionale FEIN Multimaster 300 cu acumulator

FEIN Multimaster 300 cu acumulator este cea mai buna tranzitie catre clasa profesionala. Alternativa economica pentru toti cei care nu pot sa renunte la putere si calitate, dar pun mai putin accent pe cel mai inalt confort de operare. Ideale pentru amenajari si renovari, cu echipare de baza pentru taierea cu ferastraul in lemn, metale, gips carton si materiale plastice. Sistem anti-vibratii: pentru lucru sigur si comod timp indelungat prin vibratii reduse si amortizare exceptionala a zgomotelor. Sistem de prindere scula StarlockPlus: o viteza mai mare de lucru si inalta precizie datorita transmisiei de forta 100% fara pierderi. QuickIN: schimbare de scula sub 3 secunde printr-un sistem de fixare rapida FEIN patentat, fara scule. Datorita sistemului de prindere scula StarlockPlus aveti acces la circa 100 de accesorii FEIN de clasa de performanta Starlock si StarlockPlus.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Aspirator umed/uscat FEIN DUSTEX 25 L
 
Aspiratoare umed/uscat FEIN Dustex 25 L

Aspirator compact (mediu umed si uscat) performant, pentru racordarea sculelor electrice utilizate in atelier si la montaj. Turbina performanta, pentru un debit volumetric de 70 l/s si un vid de 253 mbar. Zgomot redus, de 67 dB (A). Cablul de alimentare de 7,5 m si furtunul de aspirare de 4 m asigura o raza mare de lucru. Functie antistatica impotriva sarcinii statice in timpul lucrului - cu conductivitate electrostatica prin intermediul furtunului de aspirare si mufei pentru scule disponibile optional. Roti mari, ce pot fi rotite cu 360°, pentru manevrabilitate optima, si in cazul unor spatii inguste. Mufa pentru unealta cu reglare a fortei de aspirare, pentru reglarea simpla a puterii de aspirare. Priza cu pornire automata, cu intarziere a conectarii, pentru evitarea varfurilor de tensiune.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Scule multifunctionale FEIN Multimaster 500 cu acumulator
 
Scule multifunctionale FEIN Multimaster 500 cu acumulator

FEIN Multimaster 500 cu acumulator este referinta intre sculele oscilante. Consacrat in randul profesionistilor din lumea intreaga si prima alegere pentru utilizarea universala in amenajari si renovari de calitate exemplara. Ideala pentru viteza mare de lucru (in timpul amenajarilor si renovarilor), cu peste 30 de accesorii - pentru taierea cu ferastraul in lemn si metal, pentru slefuire, taierea placilor ceramice si multe altele. Sistem anti-vibratii: pentru lucru sigur si comod timp indelungat prin vibratii reduse si amortizare exceptionala a zgomotelor. Sistem de prindere scula StarlockPlus: o viteza mai mare de lucru si inalta precizie datorita transmisiei de forta 100% fara pierderi. QuickIN: schimbare de scula sub 3 secunde printr-un sistem de fixare rapida FEIN patentat, fara scule. Datorita sistemului de prindere scula StarlockPlus aveti acces la circa 100 de accesorii FEIN de clasa de performanta Starlock si StarlockPlus. Motor CC: tehnologie de motoare eficienta si cu cuplu mare pentru o performanta aproape identica cu cea a variantei pentru retea.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Stand electromagnetic FEIN MBS 25 F
 
Stand electromagnetic FEIN MBS 25 F

Stand electromagnetic cu reglaj de pozitionare fina, pentru masini de gaurit cu burghiu pana la 23 mm. Uz universal pentru gaurire, filetare, alezare si lamare. Posibilitate de reglare fina a axului masinii dupa cuplarea magnetului, pentru o aliniere confortabila a acesteia. Ghidaj coada de randunica dubla al motorului de gaurire pentru utilizarea si cu sculele de gaurire de lungimi mari. Livrare: 1 rezervor pentru lichid de racire; 1 chinga de fixare; 1 protectie contra atingerii; 1 bucsa de reductie ø43 mm.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Categorii recomandate
Unealta de mana electrica si pneumatica
Unealta de mana electrica si pneumatica
Aparat de masurat
Aparat de masurat
Unealta de mana mecanica
Unealta de mana mecanica
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...