C. & E. FEIN GmbH - Reprezentanta Romania

Masina de slefuit tevi FEIN RS 17-70 E

Masina de slefuit tevi cu o putere foarte mare de prelucrare, pentru tevi si coturi de teava din otel inoxidabil de pana la Ø 80 mm. Prelucrare eficienta a cordoanelor de sudura datorita vitezelor optime de aschiere a benzilor de slefuit. Turatie reglabila continua, optima pentru slefuirea, satinarea, perierea si lustruirea superioara a otelului inoxidabil. Benzile de slefuit flexibile se adapteaza optim si la curburile inguste a tevilor, iar rezultatele sunt suprafete fara treceri vizibile. Slefuire periferica de 360° in numai in 2 pasi. Role de ghidare optionale pentru o distanta mai redusa de la perete.

  • protectie contra repornirii
  • rulmenti cu protectie contra praf
  • gama larga de consumabile

Documente

Masina de slefuit tevi FEIN RS 17-70 E - fisa tehnica

fisa tehnica

pdf 529.4 kB
Masina de slefuit tevi FEIN RS 17-70 E
 
Masina de slefuit tevi FEIN RS 17-70 E - instructiuni de montaj

instructiuni de montaj

pdf 15.4 MB
Masina de slefuit tevi FEIN RS 17-70 E
 

Nu gasiti ce ati cautat?

Cerere document
Alte produse ale companiei
Masini de gaurit-insurubat FEIN ASB 18 Q SELECT
 
Masini de gaurit-insurubat FEIN ASB

Masina de gaurit si insurubat cu acumulator si cu percutie in 2 trepte cu motor fara perii si interfata QuickIN. Perfect adaptata pentru gauriri de pana la 10 mm in metal, piatra si zidarie. Motor fara perii FEIN PowerDrive cu un randament cu 30% mai ridicat si durata de viata ridicata. Interfata QuickIN pentru toate accesoriile QuickIN. Schimbare rapida intre utilizari. Interfata MultVolt. Scula cu acumulator se poate folosi cu toti acumulatorii Li-ion de la FEIN (12-18 V). Angrenaj in 2 trepte complet metalic cu mecanism de percutie activabil pentru gauriri in metal, piatra si zidarie. Inclusiv mandrina QuickIN complet metalica (120 Nm) cu falci de prindere placate cu metale dure si forte mari de strangere.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Ciocan perforator cu acumulator FEIN ABH 18
 
Ciocan perforator cu acumulator FEIN ABH 18

Ciocan rotopercutor cu acumulator extrem de compact si performant cu o energie de percutie de 2 J pentru gaurirea in beton de pana la 20 mm. Viteza de lucru mare datorita motorului fara perii cu energie de percutie ridicata. Lucrari cu efort scazut prin forma constructiva compacta si vibratii reduse. Protejarea utilizatorului si a masinii prin cuplajul de siguranta si protectie impotriva suprasolicitarii. Ciocan combi cu trei functii: perforare cu ciocan perforator, gaurire si daltuire. Motor fara perii cu un randament cu 30% mai ridicat si durata de viata ridicata. 50 de gauriri (10×75 mm in beton) cu o singura incarcare a acumulatorului (3 Ah). Realizarea de gauri pentru prize de 68 mm cu cap de carotiera in zidarie.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Aspirator umed/uscat FEIN DUSTEX 35 L
 
Aspiratoare umed/uscat FEIN Dustex 35 L

Aspirator compact de mare randament (mediu umed/uscat), cu posibilitate de cuplare si racordare a sculelor electrice utilizate in atelier sau la montaj. Turbina performanta, pentru un debit volumetric de 70 l/s si un vid de 253 mbar. Zgomot redus, de 67 dB (A). Cablul de alimentare de 7,5 m si furtunul de aspirare de 4 m asigura o raza mare de lucru. Functie antistatica impotriva sarcinii statice in timpul lucrului - cu conductivitate electrostatica prin intermediul furtunului de aspirare si mufei pentru scule disponibile optional. Roti mari, ce pot fi rotite cu 360°, pentru manevrabilitate optima, si in cazul unor spatii inguste.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Stand electromagnetic FEIN MBS 16 X
 
Stand electromagnetic FEIN MBS 16 X

Stand electromagnetic pentru masini de gaurit cu burghiu pana la 16 mm. Standuri electromagnetice, mai usoare si mai compacte pentru o utilizare universala precum gaurirea, filetarea, alezarea si zencuirea. Ghidaj coada de randunica dubla al motorului de gaurire pentru utilizarea si cu sculele de gaurire de lungimi mari. Forta de fixare mare a electromagnetului si cuplajul de siguranta asigura o siguranta in exploatare in orice pozitie. Livrare: 1 rezervor pentru lichid de racire; 1 chinga de fixare; 1 protectie contra atingerii.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Polizor unghiular FEIN CCG 18-115-10 PD-SEC SET 8AH PROCORE AS
 
Polizoare unghiulare FEIN CCG

Polizor unghiular cu acumulator mai rezistent la praf si mai performant, pentru lucrari eficiente de debitare, slefuire si debavurare la lucrari de montaj. Garanteaza durata de viata maxima cu ultima generatie de motoare fara perii FEIN PowerDrive. Carcasa motorului complet inchisa protejeaza motorul de prafurile ceramice si minerale agresive. Ideal pentru orice aplicatie. Turatii optime, adaptate la multe materiale datorita preselectarii fara trepte, electronice a turatiei. De mare putere. Randament cu 30% mai ridicat decat la motoarele universale asemanatoare, cu o putere de preluare de 1100 W. Motor care nu necesita intretinere, cu aripioare de racire inovatoare, pentru racire optima, inclusiv sistem de monitorizare a temperaturii. Progres maxim al lucrului cu acumulatorii litiu-ion FEIN HighPower. Celule rezistente la curent de inalta intensitate cu furnizare de energie electrica permanent ridicata si intensitate a curentului cu 75% mai mare decat la acumulatorii litiu-ion.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Categorii recomandate
Unealta de mana electrica si pneumatica
Unealta de mana electrica si pneumatica
Aparat de masurat
Aparat de masurat
Unealta de mana mecanica
Unealta de mana mecanica
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...