C. & E. FEIN GmbH - Reprezentanta Romania

Masina de slefuit tevi FEIN RS 17-70 E

Masina de slefuit tevi cu o putere foarte mare de prelucrare, pentru tevi si coturi de teava din otel inoxidabil de pana la Ø 80 mm. Prelucrare eficienta a cordoanelor de sudura datorita vitezelor optime de aschiere a benzilor de slefuit. Turatie reglabila continua, optima pentru slefuirea, satinarea, perierea si lustruirea superioara a otelului inoxidabil. Benzile de slefuit flexibile se adapteaza optim si la curburile inguste a tevilor, iar rezultatele sunt suprafete fara treceri vizibile. Slefuire periferica de 360° in numai in 2 pasi. Role de ghidare optionale pentru o distanta mai redusa de la perete.

  • protectie contra repornirii
  • rulmenti cu protectie contra praf
  • gama larga de consumabile

Documente

Masina de slefuit tevi FEIN RS 17-70 E - fisa tehnica

fisa tehnica

pdf 529.4 kB
Masina de slefuit tevi FEIN RS 17-70 E
 
Masina de slefuit tevi FEIN RS 17-70 E - instructiuni de montaj

instructiuni de montaj

pdf 15.4 MB
Masina de slefuit tevi FEIN RS 17-70 E
 

Nu gasiti ce ati cautat?

Cerere document
Alte produse ale companiei
Masina de gaurit FEIN ABOP 13-2 SELECT
 
Masina de gaurit FEIN ABOP

Masina de gaurit universala cu doua trepte de viteze (cu acumulator), pana la 13 mm, domeniu de turatie ideal, pentru otel si otel superior. Cutie de viteze mecanica cu doua trepte, pentru alegerea optima a turatiei la diferitele scopuri de utilizare. Masina de gaurit cu acumulator, de calitate superioara, cu precizie ridicata a rotirii, pentru rezultate precise la gaurire. Motor fara perii FEIN PowerDrive complet capsulat si protejat impotriva prafului cu un randament cu 30% mai ridicat si durata de viata ridicata. Sens de rotire spre dreapta/stanga. Carcasa angrenaje din metal. Mandrina de gaurit de mare precizie, din metal. Precizie mare de gaurire. Falci mandrina de gaurit cu sistem de strangere automata. Blocare automata a axului si mandrina de gaurire cu sistem de prindere rapida si un manson. Maner senzorial FEIN. Sistem electronic de accelerare. Gat de prindere Ø 43 mm pentru utilizare in standul de gaurire. Tehnologie SafetyCell de la FEIN. Protejeaza acumulatorul si masina la suprasarcina, supraincalzire si descarcare profunda.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Polizor unghiular compact Ø 115 mm FEIN WSG 7-115 si Ø 125 mm FEIN WSG 7-125 Polizor unghiular compact Ø 125 mm FEIN CG 13-125 V Polizor unghiular cu acumulator FEIN CCG 18-115/125 BL SELECT Polizoare unghiulare FEIN WSB
 
Polizoare FEIN
4 produse

Polizoarele unghiulare FEIN cu acumulator si motor inovator PowerDrive. FEIN ofera o gama variata de produse, de la polizoare unghiulare compacte la polizoare cu frecventa inalta pana la polizoare drepte si masini manuale si stationare de 350 pana la 3 700 de wati pentru aplicatii mari si mici. Prin procentul ridicat de cupru din motor, polizoarele unghiulare au o stabilitate deosebita a cuplului si sunt foarte performante. Astfel, acestea sunt concepute pentru o indepartare ridicata si un progres rapid al lucrului si o durata maxima de viata. Special pentru prelucrarea otelului superior exista diferite posibilitati de prelucrare de la FEIN, care sunt concepute perfect pentru aceasta aplicatie.

4 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Aspirator umed/uscat FEIN DUSTEX 25 L
 
Aspiratoare umed/uscat FEIN Dustex 25 L

Aspirator compact (mediu umed si uscat) performant, pentru racordarea sculelor electrice utilizate in atelier si la montaj. Turbina performanta, pentru un debit volumetric de 70 l/s si un vid de 253 mbar. Zgomot redus, de 67 dB (A). Cablul de alimentare de 7,5 m si furtunul de aspirare de 4 m asigura o raza mare de lucru. Functie antistatica impotriva sarcinii statice in timpul lucrului - cu conductivitate electrostatica prin intermediul furtunului de aspirare si mufei pentru scule disponibile optional. Roti mari, ce pot fi rotite cu 360°, pentru manevrabilitate optima, si in cazul unor spatii inguste. Mufa pentru unealta cu reglare a fortei de aspirare, pentru reglarea simpla a puterii de aspirare. Priza cu pornire automata, cu intarziere a conectarii, pentru evitarea varfurilor de tensiune.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Aspirator umed/uscat FEIN ASBS 18-10 AS Aspirator umed/uscat FEIN DUSTEX 25 L Aspirator umed/uscat FEIN DUSTEX 35 L Aspirator umed/uscat FEIN DUSTEX 35 LX
 
Aspiratoare FEIN
5 produse

Aspiratoarele FEIN Dustex ofera racorduri potrivite pentru sculele FEIN si multe adaptoare pentru alte aparate, pentru ca aerul si mediul sa poata fi pastrate curate si lipsite de praf chiar din timpul lucrului. De asemenea, uneltele polivalente puternice aspira fara probleme nu doar murdaria uscata, ci si lichidele. Clasa Premium de aspiratoare FEIN Dustex reuneste toate asteptarile cu privire la aparate profesionale de curatat. Acestea indeplinesc toate criteriile unei scule electrice FEIN: o turbina performanta, capacitate inalta si durata de viata extrem de lunga. Mici, usoare, puternice: aspiratoarele din clasa compacta FEIN Dustex sunt baza pentru o aspirare eficienta si pentru locuri de munca curate si neincarcate. Aspiratoarele fiabile si utilizabile in mod versatil sunt usor de operat, manevrabile si sunt extrem de robuste si durabile.

5 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Masini de gaurit-insurubat FEIN ABS 18 Q SELECT
 
Masini de gaurit-insurubat FEIN ABS

Masina de gaurit-insurubat in 2 trepte cu acumulator cu motor fara perii si interfata QuickIN. Perfect adaptata pentru gaurire si tarodare de pana la 10 mm. Motor fara perii FEIN PowerDrive cu un randament cu 30% mai ridicat si durata de viata ridicata. Interfata QuickIN pentru toate accesoriile QuickIN. Schimbare rapida intre utilizari. Interfata MultVolt. Scula cu acumulator se poate folosi cu toti acumulatorii Li-ion de la FEIN (12-18 V). Angrenaj in 2 trepte complet metalic pentru gauriri in metal si suruburi autoperforante. Inclusiv mandrina QuickIN complet metalica (120 Nm) cu falci de prindere placate cu metale dure si forte mari de strangere.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Categorii recomandate
Unealta de mana electrica si pneumatica
Unealta de mana electrica si pneumatica
Aparat de masurat
Aparat de masurat
Unealta de mana mecanica
Unealta de mana mecanica
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...