AluForm Srl

Glafuri AluForm

Glafurile reprezinta un accesoriu ce nu trebuie neglijat. AluForm ofera glafuri cu intoarceri laterale care dreneaza apa spre exterior asigurand o fatada curata. Glafurile fiind personalizate pe fiecare proiect si fereastra, acestea pot fi realizate din grosimi diferite de material, latimi, lungimi si culori. Glafurile de aluminiu au o greutate redusa fata de alte materiale si pot fi sudate pentru zonele de colt sau alte imbinari.

  • usor de montat
  • adaptate la fiecare proiect
  • adaptate la dimensiunea fiecarei ferestre

Prezentare

Glafurile AluForm sunt din aluminiu cu grosimea cuprinsa intre 1,5 - 3 mm. Glafurile sunt produse astfel incat sa asigure protectia fatadei. Galfuri din tabla din aluminiu sunt customizate pe cerintele proiectelor in functie de: adancime, lungime, grosime tabla, posibilitatea realizarii glafurilor trapezoidale, etc.

  • Glafuri din aluminiu pentru ferestre fara intoarceri sau cu una sau doua intoarceri laterale
  • Glafurile pot fi prevazute cu rost de dilatare pentru lungimi mari
  • Glafurile AluForm au o rezolvare pentru colturi fiind taiate pe unghiul potrivit si sudate, astfel fiind o piesa care asigura un finisaj curat si de calitate
  • piese de imbinare a rostului pentru dilatare pentru lungimi mari.

Glafurile AluForm asigura

Glafurile AluForm cu intoarceri laterale sunt realizate pe dimensiunile ferestrelor din proiect. Intoarcerile laterale protejeaza impotriva infiltratiilor de apa laterale, pe sub termosistem sau tencuiala, rezolvarea colturilor si unghiurilor cu piese sudate, alegerea grosimii potrivite (in special la glafurile late este necesara o grosime mai mare de tabla pentru a asigura planeitatea) toate acestea fac ca acest produs sa fie recomandat pentru proiectele premium si nu numai.

De ce sa alegeti glafurile AluForm?

AluForm produce glafuri customozate (lungime, adancime, grosime de tabla) la cerere, cu introarceri la capete pentru protectia impotriva apei. AluForm ofera piese de imbinare a rostului pentru dilatare pentru lungimi mari, glafuri sudate pe unghi, piese de fixare a glafurilor, aticelor, plintelor. AluForm ofera servicii de proiectare si analiza astfel incat produsele AluForm sa fie adaptate la particularitatile/detaliile proiectului.

  • Durata de viata - durata de viata a cladirii de 50 ani+
  • Pot fi vopsite in orice culoare in camp electrostatic
  • Produse customizate la cerere.
Alte produse ale companiei
Ancadramente AluForm pentru ferestre
 
Ancadramente AluForm pentru ferestre

Avantajele ancadramentelor AluForm sunt: adaptabilitate fata de cerintele actuale de design exterior; greutate mai mica decat cele din lemn sau otel; usor de instalat comparativ cu orice alte modele, usor de intretinut si curatat comparativ cu alternativele conventionale; nu necesita o revopsire regulata; rezistenta in timp si la intemperii, nu isi modifica culoarea sau forma in functie de expunerea la soare si apa; rezistenta la intemperii si durabilitate mai mare, datorita aliajului de aluminiu cu garantie de 30 de ani; etanseitate care se pastreaza in timp; canal de drenare si glaf cu doua intoarceri pentru drenarea apei; personalizare in functie de fiecare proiect; posibilitatea de a include si de a ascunde sinele de rulou sau cutiile acestora; fixarea storurilor exterioare si a obloanelor, asigurand faltul potrivit.

Card produs
Capace de atic AluForm
 
Capace de atic AluForm

Sorturi de atic din aluminiu personalizate pentru fiecare fereastra. Sorturile reprezinta un accesoriu ce nu trebuie neglijat. AluForm ofera sorturi si glafuri cu elemente de fixare si dilatare care protejeaza impotriva infiltratiilor de apa. Sorturile sau glafurile sunt personalizate pe fiecare proiect ca latime, lungime, grosime de material si culoare. Sorturile de aluminiu au o greutate redusa fata de alte materiale si pot fi sudate pentru zonele de colt sau alte imbinari.

Card produs
Categorii recomandate
Glaf de fereastra, pervaz
Glaf de fereastra, pervaz
Fereastra si usa metalica, profil metalic
Fereastra si usa metalica, profil metalic
Fereastra si usa din lemn-aluminiu
Fereastra si usa din lemn-aluminiu
Fereastra si usa din PVC, profil din PVC
Fereastra si usa din PVC, profil din PVC
Zidarie portanta si neportanta
Zidarie portanta si neportanta
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...