AluForm Srl

Ancadramente AluForm pentru ferestre

Avantajele ancadramentelor AluForm sunt: adaptabilitate fata de cerintele actuale de design exterior; greutate mai mica decat cele din lemn sau otel; usor de instalat comparativ cu orice alte modele, usor de intretinut si curatat comparativ cu alternativele conventionale; nu necesita o revopsire regulata; rezistenta in timp si la intemperii, nu isi modifica culoarea sau forma in functie de expunerea la soare si apa; rezistenta la intemperii si durabilitate mai mare, datorita aliajului de aluminiu cu garantie de 30 de ani; etanseitate care se pastreaza in timp; canal de drenare si glaf cu doua intoarceri pentru drenarea apei; personalizare in functie de fiecare proiect; posibilitatea de a include si de a ascunde sinele de rulou sau cutiile acestora; fixarea storurilor exterioare si a obloanelor, asigurand faltul potrivit.

 • personalizate pe dimensiunile fiecarei ferestre
 • sudate la colturi si gata de instalare
 • instalare rapida, fara complicatii

Prezentare

Multe proiecte noi sunt prevazute cu ancadramente, dar de cele mai multe ori solutia aleasa de catre arhitecti nu este una potrivita. Acest lucru se intampla deoarece nu sunt corect consiliati de firmele implicate in proiecte, si nici nu cunosc consecintele alegerii unei solutii nepotrivite. Pe de alta parte multi arhitecti nu cunosc produsul AluForm.

AluForm este singurul producator din Romania de ancadramente din aluminiu. Ancadramentele sunt realizate din table din aluminiu cu grosimea de 2 mm, sunt realizate pe dimensiunea fiecarei ferestre, sunt taiate la colturi la 45 de grade si sudate ca o rama si vopsite in camp electrostatic. Din cauza dimensiunilor cuptorului de vopsire limitarea dimensiunilor este de 2500 mm o latura, iar celalata poate fi pana la 4000 mm. Ele sunt livrate in doua variante constructive, una in care ancadramentul este o rama sudata la colturi si de glaf. Modelele care depasesc 2500 mm vor fi pregatite sa fie imbinate in santier cu silicoane poliuretanuce sau rasini dublucomponete.

Ancadramentele sunt customizate pe dimensiunile fiecarei ferestre si pe adancimea de spalet ale fiecarui proiect.

Ancadramentele sunt vandute in 12 modele diferite cu glafuri adaptate la fiecare model, AluForm poate dezvolta la cerere si alte modele asfel incat sa satisfaca cerintele de design sau tehnice ale proiectelor.

Toate modelele sunt inregistrate si sunt protejate la nivel European.

Ancadramentele AluForm asigura:

 • un finisaj al spaletilor fatadelor termoizolate sau fatadelor ventilate
 • asigura conducerea apei
 • sunt personalizate in functie de dimensiunile fiecarei ferestre din proiect
 • sunt sudate la colturi si livrate gata de instalare
 • instalarea este rapida, usoara si fara alte complicatii
 • ancadramentele pot contine casetele sistemului de umbrire tip Warema si sistemul de ghidaj al acestuia, acestea putand fi complet ascunse
 • ancadramentele pot sa asigure rolul de toc de oblon.

De ce ancadramentele AluForm reprezinta solutia perfecta?

 • timpul de montaj este de aproximativ 5 - 10 min/ancadrament, acest lucru e posibil deoarece AluForm livreaza ancadramentele sudate la colturi
 • ancadramentele AluForm protejeaza fatada deoarece sunt prevazute astfel incat sa dreneze apa pluviala la exterior
 • ancadramentele AluForm finiseaza perfect spaletul deoarece sunt executate pe dimensiunile ferestrelor si se livreaza ca un produs unitar
 • Durata de viata - durata de viata a cladirii de 50 ani+
 • Pot fi vopsite in orice culoare in camp electrostatic
 • Produse customizate la cerere.
Stiri conexe
Ancadramente AluForm cu sistem de umbrire Warema la o locuinta unifamiliala din Bucuresti
Ancadramente AluForm cu sistem de umbrire Warema la o locuinta unifamiliala din Bucuresti
Solutiile de ancadramentele AluForm au fost adaptate la proiect din profile tip J+H
Ancadramente AluForm cu sistem de umbrire Warema la o locuinta unifamiliala din Bucuresti
Alte produse ale companiei
Glafuri AluForm
 
Glafuri AluForm

Glafurile reprezinta un accesoriu ce nu trebuie neglijat. AluForm ofera glafuri cu intoarceri laterale care dreneaza apa spre exterior asigurand o fatada curata. Glafurile fiind personalizate pe fiecare proiect si fereastra, acestea pot fi realizate din grosimi diferite de material, latimi, lungimi si culori. Glafurile de aluminiu au o greutate redusa fata de alte materiale si pot fi sudate pentru zonele de colt sau alte imbinari.

Card produs
Capace de atic AluForm
 
Capace de atic AluForm

Sorturi de atic din aluminiu personalizate pentru fiecare fereastra. Sorturile reprezinta un accesoriu ce nu trebuie neglijat. AluForm ofera sorturi si glafuri cu elemente de fixare si dilatare care protejeaza impotriva infiltratiilor de apa. Sorturile sau glafurile sunt personalizate pe fiecare proiect ca latime, lungime, grosime de material si culoare. Sorturile de aluminiu au o greutate redusa fata de alte materiale si pot fi sudate pentru zonele de colt sau alte imbinari.

Card produs
Categorii recomandate
Profile si accesorii de fatada
Profile si accesorii de fatada
Tabla metalica cutata si ondulata
Tabla metalica cutata si ondulata
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...