Uponor Romania Srl

Aeratoare Uponor HypAir

Aeratoarele Uponor HypAir elimina efectul de suctiune din conductele de canalizare. De asemenea acestea previn eliberarea de gaze si mirosuri neplacute in sistemele de canalizare. Aeratoarele Uponor HypAir reduc efortul de instalare si planificare, scazand astfel costurile. Instalatorii pot folosi aeratoarele pentru orice tip de teava foarte simplu, fara a fi nevoie de alte unelte pentru asamblare. Aeratoarele permit proiectantilor sa combine cu usurinta cerintele constructorilor cu calitatea si eficientizarea costurilor.

  • instalare rapida si usoara fara unelte speciale
  • nu necesita intretinere dupa instalare 
  • permit o mai mare libertate in proiectarea de instalatii de canalizare

Documente

Aeratoare Uponor HypAir - prezentare generala

prezentare generala

pdf 140.7 kB
Aeratoare Uponor HypAir
 

Nu gasiti ce ati cautat?

Cerere document
Stiri conexe
Noile aeratoare Uponor HypAir
Noile aeratoare Uponor HypAir
Permit o mai mare libertate in proiectarea de instalatii de canalizare
Noile aeratoare Uponor HypAir
Alte produse ale companiei
Sistem Uponor de tevi flexibile preizolate Ecoflex Supra Plus
 
Sistem de tevi flexibile preizolate Uponor Ecoflex

Uponor Ecoflex ofera o selectie inovatoare si eficienta din punct de vedere energetic de tevi, fitinguri si accesorii izolate in prealabil. Sistemele sigure si durabile sunt potrivite pentru incalzirea, racirea si distributia apei. Potrivit atat pentru pentru cladiri sau retele de distributie locale complete, sistemul combina performante excelente de reducere a pierderilor de caldura cu flexibilitate ridicata si montaj usor.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Fitinguri prin presare S-Press PLUS
 
Fitinguri prin presare S-Press PLUS

S-Press PLUS este solutia perfecta pentru a realiza conexiuni de tevi etanse permanent. Cu o experienta reala de 25 de ani si peste 500 de milioane de fitinguri instalate, Uponor reinventeza sistemul de presare pentru tevi compozite. S-Press PLUS este solutia perfecta pentru asigurarea permanenta a conexiunilor pentru tevi. S-Press PLUS sunt 100% compatibile cu tevile si sculele Uponor actuale.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Sistem Uponor Multistrat - alimentari cu apa si incalzire cu radiatoare
 
Sistem Uponor Multistrat - alimentari cu apa si incalzire prin pardoseala, incalzire cu radiatoare

Sisteme pentru alimentari cu apa si incalzire cu radiatoare Uponor Sistem Uponor Multistrat - alimentari cu apa si incalzire cu radiatoare Uni Pipe PLUS - Prima teava multistrat fara sudura din lume. Uni Pipe PLUS este prima teava multistrat compozit din lume fara sudura. Aceasta are un strat inovator aluminiu extrudat. Acest lucru previne patrunderea oxigenului si compenseaza fortele restaurarea si extinderea liniar cauzate de schimbarile de temperatura. Raza de indoire a tevii Uni Pipe PLUS este cu pana la 40% mai mica comparativ cu tevile multistrat curente. Astfel, se reduce atat timpul de montaj cat si numarul de fitinguri folosite. Uni Pipe PLUS combina avantajele tevilor de metal si plastic. Beneficii: Nivel ridicat de siguranta; Economie de materiale si reducerea costurilor; Compatibil cu toate fitingurile de la Uponor; Flexibilitate sporita cu pana la 40% si raza mica de indoire.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Sistem de incalzire/racire prin pardoseala Tacker - prindere cu cleme
 
Sistem de incalzire/racire prin pardoseala Tacker - prindere cu cleme

Panou special in forma de rola cu izolatie termica si fonica cu strat special impermeabil cu insertie textila, laminat pe izolatie tip EPS conform cu DIN EN 13163 si DIN 4108-10. Clasa de rezistenta la foc E conform DIN EN 13501-1. Materiale de constructii clasa B2 conform DIN 4102. Recomandat pentru a utiliza intre nivele cu regim apropiat de temperatura. Folia are imprimat un caroiaj cu distanta de 100 mm, si include o banda autocolanta pe latura lunga pentru etansarea intre panouri.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Sistem uscat de incalzire/racire Uponor Siccus
 
Sistem uscat de incalzire/racire prin pardoseala Uponor Siccus 14

Sistemul uscat de incalzire/racire in pardoseala sau pereti Uponor Siccus este o solutie flexibila care se caracterizeaza prin inaltimea de constructie si greutatea reduse. Sistemul este potrivit atat pentru constructii noi, cat si pentru modernizarea cladirilor vechi. Se monteaza rapid si simplu si poate fi pornit imediat dupa instalare. Uponor Siccus cuprinde doar patru componente; foaie de montare, placa de conducere a caldurii, teava de incalzire si folie PE. Este un sistem cu o greutate usoara. Constructia pardoselei cu masa scazuta permite controlul rapid al temperaturii de raspuns. Foaia de montare este flexibila, usor de taiat si pre-montat cu canale in "zona antetului" cu tevi Uponor PE-Xa sau multistrat.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Categorii recomandate
Sistem de conducte pentru canalizare
Sistem de conducte pentru canalizare
Sistem de drenare a apei pluviale de pe acoperis
Sistem de drenare a apei pluviale de pe acoperis
Izolatie pentru trecere si etansare tevi, cabluri prin perete si tavan
Izolatie pentru trecere si etansare tevi, cabluri prin perete si tavan
Sistem de epurare
Sistem de epurare
Sistem de fixare si suspendare pentru instalatii mecanice si electrice
Sistem de fixare si suspendare pentru instalatii mecanice si electrice
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...