Toyota Material Handling Romania Srl

Macarale Kalmar RTG

Prima data am lansat gama E-One de poduri rulante electrice cu anvelope de cauciuc (Rubber Tyred Gantry Crane - RTG), care au devenit rapid echipamentele favorite in industria de profil. Apoi, Toyota a adus imbunatatiri asupra caracteristicilor de calitate si siguranta, prin noua gama E-One+.

Produse din aceasta familie

Macara RTG Kalmar E-One² - alimentare hibrida
 
Macara RTG Kalmar E-One² - alimentare hibrida

E-One2 RTG este dotat cu un sistem complet electric format din carucior, roti virante si spreader. Lipsa componentelor hidraulice faciliteaza accesul la piesele de schimb si contribuie la atingerea unui interval de efectuare a intretinerii de 1,000 de ore, cel mai bun interval din industrie. Noul sistem auxiliar de control al sarcinii gestioneaza aerul conditionat, incalzirea si iluminarea in functie de temperatura si alte conditii de operare. Deasemenea include un sistem inteligent de control al motorului macaralelor RTG, reducand considerabil consumul de energie.
Modelul E-One2 este dotat cu un spreader complet electric (Bromma) bazat pe un design care ii reduce greutatea cu 2.000 kg fata de produsele concurentei. Miscarile milimetrice ale spreader-ului sunt controlate cu ajutorul unui joystick, oferind o inclinare de +/- 5 grade.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Macara RTG Kalmar E-One² Zero Emission
 
Macara RTG Kalmar E-One² Zero Emission

E-One² Zero Emission incorporeaza un sistem electric care nu produce emisii diesel sau zgomot al motorului care sa aiba impact asupra mediului inconjurator. Energia regenerata a RTG este returnata catre sistemul de alimentare, reducand astfel consumul total de energie. Suplimentar, sunt folosite piese electronice de mare putere pentru un consum redus de energie, fara compromiterea sigurantei.
E-One² Zero Emission pot fi dotate cu Smartrail® (automatic gantry steering) si un sistem de verificare a pozitiei containerelor. Rezultatul este un echipament RTG puternic, eficient, silentios, productiv, ecologic si eficient din punct de vedere al costurilor.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...