RAVAK Rom Srl

Cadite de dus acrilice sau turnate RAVAK

Cadite de dus foarte rezistente, turnate din marmura artificiala cu design extra-plat. Sunt recomandate pentru toate cabinele de dus moderne. Datorita inaltimii de numai 30 mm se pot instala fara probleme la nivelul pardoselii. Gama variata de cadite din acril, sau cadite din marmura turnata. Cele din acril sunt disponibile din gamele Kaskada, Galaxy si caditele adanci Sabina. Cele din marmura turnata sunt cele din gamele Galaxy Pro, Galaxy Pro Flat si Galaxy Pro Chrome. Fiecare gama ofera cadite de dus de diferite dimensiuni, forme, modele si metode de instalare. Caditele RAVAK pot fi montate direct pe podea, pe picioare, incorporate in podea sau zidite. Se adapteaza perfect si la cabinele de dus foarte mari, cea mai mare cadita pe care o faceme este de 90 x 120 cm.

  • capacitate de incarcare: 150 kg
  • dimensiuni maxime: 90×120 cm
  • debit de scurgere 30 l/minut

Produse din aceasta familie

Cadite de dus ASYMETRIC Pro 10°
 
Cadite de dus Galaxy Pro 10°

Caditele de dus plate din marmura turnata, sunt proiectate pentru a fi combinate cu celelalte produse ale conceptului de baie de 10°, in special. Rotirea suprafetelor interioare cu 10° ofera un nou spatiu de depozitare pentru produse cosmetice. Seria modelelor caditelor de dus Galaxy Pro 10° se bazeaza pe tema principala a conceptului de 10° pentru intreaga baie. Acesta include o cadita de dus asimetrica unica, proiectata special pentru cabina de dus asimetrica 10° trapezoidala, precum si cadite patrate sau dreptunghiulare, care utilizeaza principiul de rotatie cu 10° la interior, pentru a crea un spatiu de stocare nou. Marmura turnata este creata dintr-un amestec de dolomita macinata si rasina. Aceasta confera caditelor o durabilitate exceptionala. Ele sunt elastice si non-poroase si astfel rezistente la bacterii sau mucegai. In comparatie cu alte materiale, marmura turnata are de asemenea, o senzatie mai calda la atingere, facand contactul talpilor cu suprafata caditei de marmura turnata, mult mai placut.

CAD
Brosura
Specificatii
CAD
Vezi detalii
Card produs
Cadite de dus Elipso Pro Chrome
 
Cadite de dus Galaxy Pro Chrome

Sunt special create pentru a completa larga gama pentru baie a Conceptului Chrome, dar foarte bine pot fi folosite si pentru orice alt tip de cabina de dus. Partea de jos evidentiaza elementul caracteristic al conceptelor Chrome - marginile rotunjite ale unei forme ovale. Suprafata interioara permite o curatare usoara si delicata a caditei.

CAD
Brosura
Specificatii
CAD
Vezi detalii
Card produs
Cadite de dus Elipso Pro
 
Cadite de dus Galaxy Pro

Sunt joase si multumita marmurei turnate din care sunt confectionate, sunt foarte durabile. Aceste cadite sunt echipate de asemenea cu o suprafata anti alunecare, pentru un grad crescut de siguranta in timpul dusului. Fiind joase, ne permit sa obtinem o cabina de dus fara obstacole. Designul lor plat, scoate in evidenta cabina de dus. Suprafata anti alunecare, reduce riscul de a aluneca atunci cand faceti dus. Marmura turnata din care sunt fabricate, ofera caditelor Galaxy Pro o durabilitate de neegalat. Caditele de dus din marmura turnata sunt foarte potrivite pentru zone cu trafic intens, din salile de sport, spa, spitale sau locuri de cazare.

CAD
Brosura
Specificatii
CAD
Vezi detalii
Card produs
Cadite de dus Elipso Pro Flat
 
Cadite de dus Galaxy Pro Flat

Sunt joase, moderne si confectionate din marmura turnata. Aceste cadite se potrivesc foarte bine in locurile publice, cu trafic intens. Incastrandu-le in podea, veti transforma cabina de dus intr-o cabina fara bariere. Designul lor plat, scoate in evidenta cabina de dus. Suprafata lor fina, accentueaza simplitatea stilului acestor cadite care devin astfel si usor de curatat. Un amestec echilibrat de dolomita naturala si rasina – marmura turnata ofera caditelor Galaxy Pro Flat o durabilitate de neegalat. Caditele de dus din marmura turnata sunt foarte potrivite pentru zone cu trafic intens, din salile de sport, spa, spitale sau locuri de cazare.

CAD
Brosura
Specificatii
CAD
Vezi detalii
Card produs
Cadita de dus Sabina
 
Cadita de dus Sabina

Cadita de dus cu dotari de cada. Nepretuit in baile mai mici. Permite un dus confortabil, dar si o baie copiilor. Cadita acrilica Sabina este realizata dintr-un material special cu proprietati antibacteriene numit AntiBac®. AntiBac® este o modalitate speciala de protectie impotriva cresterii si inmultirii anumitor specii de bacterii.

CAD
Brosura
Specificatii
CAD
Vezi detalii
Card produs
Cadite de dus Gigant
 
Cadite de dus Galaxy

Acestea sunt extra plate si extrem de frumoase prin simplitate. Design-ul lor modern si elegant sporesc aspectul fiecarei cabine de dus. Caditele pot fi instalate pe picioare, pot fi incorporate (modelul LA), imbracate cu placi de ceramica (modelul EX) sau montate pe suportul de poliuretan, panoul si cadita formand o unitate integrata (modelul PAN si PP). Caditele Galaxy sunt create dintr-un material special cu proprietati antibacteriene. Acesta previne aparitia si dezvoltarea microbilor. Designul lor plat, scoate in evidenta frumusetea cabinei de dus si a placilor de ceramica.

CAD
Brosura
Specificatii
CAD
Vezi detalii
Card produs
Cadite de dus Ronda
 
Cadite de dus Kaskada

RAVAK produce mai mult de 100.000 de cadite de acril Kaskada pe an, iar aceste cadite adanci de dus foarte accesibile ca pret, sunt pe buna dreptate pe primele locuri in preferintele europenilor. Partea de fund a acestora, la o adancime de 9 cm este caracterizata de suprafata tip cascada. Caditele de dus Kaskada au o rata de accesibilitate mare, calitate dovedita si beneficiaza de o popularitate mare printre consumatori. Sunt create dintr-un material special cu proprietati antibacteriene care previn aparitia si dezvoltarea microbilor. Caditele pot fi instalate pe picioare, pot fi incorporate (modelul LA), imbracate cu placi de ceramica (modelul EX) sau montate pe suportul de poliuretan, panoul si cadita formand o unitate integrata (modelul PU); suportul asigura o instalare usoara, deoarece nu necesita o sustinere suplimentara.

CAD
Brosura
Specificatii
CAD
Vezi detalii
Card produs

Documente

Accesorii cadite de dus RAVAK - prezentare generala

prezentare generala

pdf 603.4 kB
Accesorii cadite de dus RAVAK
 

Nu gasiti ce ati cautat?

Cerere document
Stiri conexe
RAVAK si-a actualizat continutul pe proidea.ro
RAVAK si-a actualizat continutul pe proidea.ro
Produse confortabile, practice, fiabile si deosebit de frumoase in acelasi timp
RAVAK si-a actualizat continutul pe proidea.ro
Noile cadite de dus Galaxy Pro FLAT de la Ravak
Noile cadite de dus Galaxy Pro FLAT de la Ravak
Cadite turnate pentru bai moderne
Noile cadite de dus Galaxy Pro FLAT de la Ravak
Categorii recomandate
Sistem de dus, cadita de dus, cabina de dus
Sistem de dus, cadita de dus, cabina de dus
Baterie sanitara pentru baie si bucatarie
Baterie sanitara pentru baie si bucatarie
Baterie cu temporizator, baterie cu senzor, baterie medicala
Baterie cu temporizator, baterie cu senzor, baterie medicala
Radiator si convector de pardoseala
Radiator si convector de pardoseala
Sticla decorativa, oglinda
Sticla decorativa, oglinda
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...