Transport gratuit pentru orice comanda in webshop-ul testo

Stire arhivata
Continutul acestei stiri nu mai este de actualitate.
Transport gratuit pentru orice comanda in webshop-ul testo

Promotie valabila pana in data de 30.11.2023

Achizitia de echipamente de masurare e mai simpla ca niciodata. Din cateva click-uri adaugati produsele in cos si le aveti la sediu cat ati zice testo. Si pentru o perioada limitata de timp, Testo v-a pregatit o surpriza! Pentru orice comanda venita prin webshop, beneficiati de transport gratuit! Indiferent de suma cosului de cumparaturi.

TRANSPORT GRATUIT pentru orice comanda in webshop in perioada 17.07.2023 - 30.11.2023.

Catre webshop

Produse mentionate in articol
Analizor de gaze de ardere cu imprimanta testo 310 II Analizor de gaze de ardere cu senzori testo 300 de O<sub>2</sub>, CO pana la 4,000 ppm si NO Analizor de gaze de ardere cu senzori testo 300 NEXT LEVEL Analizor de gaze de ardere cu senzori testo 300 de O<sub>2</sub>, CO compensat cu H2 pana la 30,000 ppm si NO
 
Tehnologia de masurare a sistemelor de incalzire testo
7 produse

Pentru a va asigura ca un sistem de incalzire functioneaza optim, trebuie efectuate diverse verificari functionale, activitati de reglare si masurare a sistemelor pe gaz sau combustibil solid, atat in timpul punerii in functiune, cat si la intervale regulate. Acestea includ analiza gazelor de ardere, masurarea presiunii diferentiale, localizarea scurgerilor si teste de etanseitate, masuratori ale temperaturii turului, testarea tensiunii, curentului si rezistentei, precum si masuratori de CO ambientale. Cu solutiile de masurare pentru sistemele de incalzire de la Testo, sunteti echipat pentru toate sarcinile de masurare in munca dvs. de zi cu zi - si va faceti treaba mai profesional, fiabil si mai rapid.

7 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Camera de termoviziune testo 868s Camera de termoviziune testo 883 Camera de termoviziune testo 871s Camera de termoviziune testo 872s
 
Tehnologia de masurare a eficientei energetice ale cladirilor testo
6 produse

Pierderile de caldura si alte anomalii determina o schimbare a temperaturii si pot fi vizualizate rapid si usor utilizand camerele de termoviziune Testo. Utilizarea unei camere de termoviziune imbunatateste si optimizeaza munca in mentenanta cladirilor.

6 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Cantar digital pentru agent frigorific si supapa inteligenta cu Bluetooth® testo 560i set Manifold digital inteligent cu sonde de temperatura cu cablu fix testo 550s Set de baza Manifold digital inteligent cu sonde wireless de vacuum si de temperatura tip cleste testo 557s Set Vacuum Manifold digital inteligent cu sonde wireless de vacuum si de temperatura tip cleste testo 570s (set vacuum)
 
Tehnologia de masurare a sistemelor de refrigerare si a pompelor de caldura testo
12 produse

Pentru ca un sistem de refrigerare sa functioneze fara probleme, toti parametrii sistemului trebuie sa fie monitorizati in permanenta: presiunea, temperatura, supraincalzirea, subracirea si cantitatea de agent frigorific. Instrumentele de masurare digitale Testo ofera cea mai mare precizie, fiabilitate si flexibilitate pentru orice sarcina de masurare.

12 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Anemometru digital cu elice de 16 mm testo 416 Anemometru digital cu elice de 100 mm testo 417 Anemometru digital cu elice de 100 mm testo 417 - set 1 Anemometru digital cu elice de 100 mm testo 417 - set 2
 
Tehnologia de masurare compacta din domeniul HVAC testo
13 produse

Instrumentele de masurare HVAC asigura rezultate precise ori de cate ori aveti nevoie – rapide, flexibile, usor de utilizat si conectate la telefonul mobil sau tableta. Indiferent daca realizati lucrari de instalare si intretinere a sistemelor de climatizare si ventilatie, de service al sistemelor de incalzire, de asigurare a calitatii aerului interior si a confortului, de masurare a presiunii in aplicatii industriale sau masurarea temperaturii in mediile alimentare si de laborator – testo are instrumentul de masurare adecvat pentru fiecare parametru relevant.

13 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Categorii
Aparat de masurat
Aparat de masurat
Unealta de mana, aparat de masurat, imprimanta, protectia muncii
Unealta de mana, aparat de masurat, imprimanta, protectia muncii
Unelte
Unelte
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...