Documente
Specificatii
Sistemul VRF cu gaz ECO G este conceput special pentru cladiri unde energia electrica este restrictionata sau emisiile de CO₂ trebuie reduse.
Perdea de aer cald Panasonic cu bobina DX, pentru sisteme VRF. Capacitati de incalzire intre 7,9 si 27,6 kW, debit de aer intre 1800 si 6300 m³/h, iar greutatea neta a cortinelor de aer este intre 50 si 110 kg (in functie de inaltimea de evacuare a aerului si de lungimea lor).
Sistemul VRF cu gaz ECO G este conceput special pentru cladiri unde energia electrica este restrictionata sau emisiile de CO₂ trebuie reduse. Rata de eficienta energetica primara foarte ridicata. Consum electric foarte scazut. Compatibil cu toate unitatile de interior si telecomenzile ECOi. Apa calda menajera este produsa liber vara si iarna (temperatura exterioara >7°C). Interval de functionare extins pentru a furniza capacitate de incalzire continua la 100%, chiar si la temperaturi exterioare de pana la -20°C. Exemple de utilizari: complexuri, cladiri inalte, cladiri comerciale, hoteluri.
Mini-caseta tetradirectionala Panasonic VRF 60x60 tip Y3 nu doar ca se potriveste perfect cu tavanul casetat de 600 × 600 mm, ci ofera si avantajele suplimentare ale nanoe™ X, pentru o calitate mai buna a aerului din interior. Compact, cu o adancime a tavanului de doar 250 mm. Design modern cu panou, nanoe™ X Mark 3 incorporat si functie de curatare interna, respectiv control individual cu clapeta.
Solutiile de refrigerare comerciala Panasonic sunt ideale pentru industria alimentara si servicii de sanatate, camere frigorifice de vanzare cu amanuntul, dulapuri frigorifice, depozite frigorifice, congelatoare, pivnite si depozite. Acestea sunt ideale pentru utilizarea in hoteluri, magazine de proximitate, benzinarii, laboratoare farmaceutice, farmacii, precum si intr-o gama larga de sectoare industriale (procesarea alimentelor etc.) si in centre logistice si depozite. Panasonic ofera solutii ecologice cu capacitati de racire cuprinse intre 2 si 22 kW la temperatura ridicata (HT: umiditatea camerei intre +8 si +24°C), temperatura medie (MT: temperatura de evaporare intre -20°C si -5°C) si temperatura de inghet (LT: temperatura de evaporare intre -45°C si -5°C).