Noua gama de separatoare de sarcina cu functie de declansare INOSYS LBS de la SOCOMEC

Combinatia perfecta intre tehnologia de comutare si functia de declansare de la distanta

INOSYS LBS este noua gama de separatoare de sarcina cu functie de declansare, de la SOCOMEC, special proiectate si testate pentru cele mai solicitante aplicatii.
Fiabilitatea totala si siguranta garantata, combinate cu costuri de intretinere reduse sunt vitale in procesul de selectare a componentelor pentru integrarea in distributia DC. Instalatiile DC si fotovoltaice trebuie sa fie in masura sa performeze, in toate conditiile, inclusiv in cele mai extreme medii de operare.
INOSYS LBS sunt separatoare de sarcina multi-polare cu functie de declansare pentru aplicatii de curent continuu care necesita o fiabilitate ridicata, in conformitate cu multe standarde si sunt adecvate pentru aplicatii de siguranta, cum ar fi comutatoarele pentru pompieri.
Gratie tehnologiei sale brevetate, INOSYS LBS asigura comutare de mare performanta intr-o amprenta foarte compacta. Complet imun la orice perturbatie de tensiune, ele sunt proiectate si testate pentru a rezista la fluctuatiile ridicate de temperatura si pentru a garanta functionarea rapida in orice conditii. Ele pot fi utilizate in cadrul operatiunilor impotriva incendiilor pentru a deconecta complet orice tensiune periculoasa de instalatia electrica.
Atunci cand este utilizat impreuna cu RESYS AFD, separatoarele de sarcina INOSYS LBS ofera o solutie completa AFCI (Arc Fault Circuit Interrupter), in conformitate cu UL1699B.
Compatibilitate cu standarde:
Gama INOSYS este in conformitate cu standardele UL 98B, IEC 60947-3 / GB14048.3 si sunt livrate cu marcaj CE.
Mai multe informatii si detalii despre separatoarele de sarcina INOSYS LBS veti primi la standul A3 al companiei Socomec Romania Srl, din Sala Unirii, Palatul Parlamentului, din cadrul evenimentului IEAS in perioada 20-23 septembrie 2016.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre separatoare de sarcina INOSYS LBS, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Socomec Romania Srl, folosind butonul corespunzator.
Produse mentionate in articol
Separator de sarcina INOSYS LBS Socomec
 
Separator de sarcina INOSYS LBS Socomec

INOSYS LBS sunt separatoare de sarcina multi-polare cu functie de declansare pentru aplicatii de curent continuu care necesita o fiabilitate ridicata, conformitatea cu multe standarde si sunt adecvate pentru aplicatii de siguranta, cum ar fi comutatoarele pentru pompieri.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Categorii
Protectie la supratensiune, protectie la trasnet
Protectie la supratensiune, protectie la trasnet
Intrerupator crepuscular, variator de tensiune, reostat
Intrerupator crepuscular, variator de tensiune, reostat
Intrerupator programabil, releu de temporizare
Intrerupator programabil, releu de temporizare
Releu si comutator de impulsuri
Releu si comutator de impulsuri
Disjunctor pentru motoare, contactor, releu de protectie motor
Disjunctor pentru motoare, contactor, releu de protectie motor
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...