Noile etansari Roxtec RS UG™ combina caracteristici excelente

Ajuta utilizatorii sa gestioneze o varietate mai mare de dimensiuni de carote si conducte

Etansari Roxtec RS UG™
Etansari Roxtec RS UG™


Odata cu adaugarea mai multor dimensiuni la populara familie de produse Roxtec RS UG™, Roxtec profita de ocazie pentru a adauga caracteristici inovative pentru flexibilitate superioara. Noile dimensiuni de produse ii vor ajuta pe utilizatori sa gestioneze o varietate mai mare de dimensiuni de carote si conducte.

Noile caracteristici se reflecta intr-un design actualizat al produselor. Noile etansari pentru aplicatii subterane includ un strat exterior din cauciuc, care asigura toleranta la deschideri. Acestea sunt, de asemenea, prevazute atat cu fitinguri mici, cat si cu flanse de oprire. Aceasta combinatie ofera posibilitatea de a introduce etansarea in perete, precum si o oprire utila, atunci cand nu se doreste aceasta optiune. Fitingurile mici si flansele de oprire vor fi introduse, de asemenea, pentru gama de produse existente.

Etansari Roxtec RS UG™
Etansari Roxtec RS UG™


Etansare rotunda singulara pentru cabluri si tevi care intra prin fundatii.

Roxtec RS UG™ este o etansare singulara din doua parti pentru instalarea in jurul cablurilor sau al tevilor care intra prin fundatii. Aceasta functioneaza ca o bariera de lunga durata impotriva inundatiilor, gazelor, umiditatii si rozatoarelor. De asemenea solutia poate fi instalata in conditii de umiditate sau in prezenta apei. Rezista la o indoire extrema a cablurilor si are o toleranta de +5 mm spre exterior, precum si un indicator care arata cand se obtine o compresie optima. Etansarea poate fi instalata in mansoane, tevi si gauri carotate.

Caracteristici:
  • etans la apa
  • rezistent la rozatoare
  • rapid si usor de instalat
  • usor de intretinut si inspectat.
Etansari Roxtec RS UG™
Etansari Roxtec RS UG™In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre etansarile Roxtec RS UG™, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Roxtec RO Srl, folosind butonul corespunzator.
Produse mentionate in articol
Etansari Roxtec RS UG™
 
Etansari Roxtec RS UG™

Etansari pentru aplicatii subterane includ un strat exterior din cauciuc, care asigura toleranta la deschideri. Acestea sunt, de asemenea, prevazute atat cu fitinguri mici, cat si cu flanse de oprire. Aceasta combinatie ofera posibilitatea de a introduce etansarea in perete, precum si o oprire utila, atunci cand nu se doreste aceasta optiune. Etansare rotunda singulara pentru cabluri si tevi care intra prin fundatii. Roxtec RS UG™ este o etansare singulara din doua parti pentru instalarea in jurul cablurilor sau al tevilor care intra prin fundatii. Aceasta functioneaza ca o bariera de lunga durata impotriva inundatiilor, gazelor, umiditatii si rozatoarelor. De asemenea solutia poate fi instalata in conditii de umiditate sau in prezenta apei. Rezista la o indoire extrema a cablurilor si are o toleranta de +5 mm spre exterior, precum si un indicator care arata cand se obtine o compresie optima. Etansarea poate fi instalata in mansoane, tevi si gauri carotate.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Stiri conexe
Noul manson decupabil Roxtec KOS
Noul manson decupabil Roxtec KOS
Pentru proiectele de constructie si pentru chioscuri sau adaposturi prefabricate
Noul manson decupabil Roxtec KOS
Categorii
Izolatie pentru trecere si etansare tevi, cabluri prin perete si tavan
Izolatie pentru trecere si etansare tevi, cabluri prin perete si tavan
Termoizolatie, izolatie fonica
Termoizolatie, izolatie fonica
Constructii
Constructii
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...