Sistemul de bare "Ri4Power 185mm" cu noua Versiune 6.3 a programului Power Engineering de la Rittal

Pentru ansambluri de comutatie de joasa tensiune cu verificarea proiectului

Protectia personalului care lucreaza la echipamentul electric de comutatie este extrem de importanta atunci cand se doreste instalarea echipamentului de comutatie. De multe ori aceasta protectie poate fi realizata doar prin structuri testate si standardizate. Mai mult decat atat, dispozitivele trebuie adaptate la nevoile individuale si trebuie sa fie usor si rapid de realizat. Rittal dovedeste ca acest lucru este posibil doar cu un anumit sistem, si anume sistemul de bare "Ri4Power 185mm" si cu noua Versiune 6.3 a programului Power Engineering de la Rittal.

Distributia de energie in unitatile si cladirile industriale depinde de multe ori de utilizarea ei ulterioara, si prin urmare necesita o configurare individuala cu circuite de iesire diferite. Adaptarea ulterioara prin extindere sau conversie va fi intotdeauna posibila. In acest proces, distributia de energie specifica pentru utilizatorul in cauza trebuie sa fie intotdeauna facuta in conditii de siguranta si sa respecte cerintele de reglementare. Noul sistem de bare "Ri4Power 185mm" este o solutie ideala in acest caz.

Este vorba de un sistem modular compus din produse standardizate si testate care respecta cerintele IEC 61 439 pentru ansambluri de comutatie de joasa tensiune cu verificarea proiectului.
Constructia acestuia este unul din punctele sale forte. Intreaga structura este modulara si usor de asamblat, fiind adaptata in mod ideal la carcasa arcadata TS 8 de la Rittal. De asemenea, la sistemul de bare, protectia impotriva pericolului de contact, care protejeaza utilizatorul impotriva atingerii componentelor electrice active, este montata inainte de atasarea dispozitivelor de comutare si protectie. Acest lucru aduce o mare economie de timp si bani, avand in vedere ca se utilizeaza produse standardizate si nu mai este necesara pregatirea individuala a placilor de acoperire care ar necesita mai mult timp.

Configurarea intrerupatoarelor de circuit din carcasa cu adaptoare sau intrerupatoare cu siguranta de tip NH este deosebit de simpla deoarece dispozitivele sunt utilizate in interiorul carcasei si vin in contact cu barele de distributie prin carcasa. Reconfigurarea ulterioara sau extinderea este de asemenea posibila fara a fi nevoie de ajustarea ulterioara a protectiei impotriva pericolului de contact.

Pentru a face acest lucru mult mai usor pe parcursul planificarii si configurarii, programul Power Engineering de la Rittal a fost extins prin adaugarea unui nou modul de program pentru sistemul "Ri4Power 185mm" la ultima sa versiune (6.3). Panourile carcasei sunt selectate conform cerintelor si montate cu echipamentul corespunzator. Listele si schitele componentelor sunt generate in mod automat pe fundal, descriind constructia ulterioara inca din faza de ofertare. Dupa finalizarea configurarii, verificarea proiectarii poate fi generata automat pentru fiecare dispozitiv de comutatie in parte.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre sistemul de bare Ri4Power 185mm, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Rittal Sisteme Srl, folosind butonul corespunzator.
Categorii
Echipament modular cu montaj pe sina
Echipament modular cu montaj pe sina
Sistem de sine
Sistem de sine
Distributie electrica de joasa tensiune
Distributie electrica de joasa tensiune
Instalatii electrice
Instalatii electrice
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...