Rittal lanseaza rack-ul IT TE 8000

Design cu structura cadru independenta de 482,6 mm (19")

Preasamblat, rapid de configurat si usor de utilizat peste tot: Componentele de retea active si pasive pot fi instalate cu usurinta si in mod eficient datorita carcasei de retea TE 8000. Proiectat sub forma unei carcase elementare, TE 8000 poate fi integrat rapid in medii IT mai mici sau poate fi utilizat ca distribuitor tip coridor. Denumirea "TE" vine de la "Top Efficiency" (Eficienta de Top), prin care Rittal se identifica cu o instalare simpla si un raport calitate-pret excelent.

Ultimul model de rack IT si carcasa de retea TE 8000 este utilizat ca rack IT elementar universal si permite configurarea rapida a unui mediu IT cu nivel inalt de securitate.
O caracteristica speciala este designul cu structura cadru independenta de 482,6 mm (19"). Panourile externe pot fi scoase rapid, asigurand acces excelent in timpul instalarii si al operatiilor de intretinere la fata locului. In cale pot fi instalate mai multe carcase pentru a permite extinderea in mod flexibil a mediului IT. Carcasa dispune, de asemenea, de protectie IP 20, insemnand ca are dispozitive de siguranta eficiente impotriva accesului fizic neautorizat in birouri.
TE 8000 include si o varietate de optiuni pentru fluxul de aer. Clientii pot alege intre ventilatia la nivelul usii frontale sau la nivelul usii posterioare, fiecare cu perforare de 63 la suta. Placa de acoperire pozitionata central pe acoperisul carcasei poate fi ridicata utilizand distantiere pentru a permite o ventilatie pasiva sau poate fi combinata cu un ventilator pentru flux de aer activ. TE 8000 se prezinta in exterior cu un design sic si modern. De exemplu, usile satinate au fost reproiectate si prevazute cu manere stilizate.
TE 8000 a fost prezentat pentru prima data de Rittal la sfarsitul anului 2015. Primele livrari au debutat la inceputul anului 2016. Pentru rack-ul IT este disponibila o gama larga de accesorii care pot fi livrate in intreaga lume, permitandu-le clientilor sa-si adapteze carcasa de retea la fata locului, conform nevoilor lor specifice.

"Rack-ul nostru IT TE 8000 universal se adreseaza in special companiilor mijlocii. Dorim ca acestea sa ia parte la revolutia digitala si vrem sa le ajutam sa configureze rapid si eficient un mediu IT", a declarat Bernd Hanstein, Vicepresedinte al departamentului Management Produse IT in cadrul Rittal.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre rack-ul IT Rittal TE 8000, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Rittal Sisteme Srl, folosind butonul corespunzator.
Stiri conexe
Tensiune in timp real: distributia de energie in rack-ul IT Rittal
Tensiune in timp real: distributia de energie in rack-ul IT Rittal
Posibilitatea unei configurari flexibile si individuale
Tensiune in timp real: distributia de energie in rack-ul IT Rittal
Categorii
Cofret, dulap de distributie
Cofret, dulap de distributie
Dulap rack, PDU
Dulap rack, PDU
Distributie electrica de joasa tensiune
Distributie electrica de joasa tensiune
Retea transmisii de date, telecomunicatii
Retea transmisii de date, telecomunicatii
Instalatii electrice
Instalatii electrice
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...