Noua cada dreptunghiulara acrilica Chrome Slim

Sinergii de proiectare si functionalitate. Cada de baie Chrome slim combina formele rotunjite ale unui interior oval, cu aspectul economic al unui invelis dreptunghiular. Inclinare placuta a spatarului si a peretilor verticali fac ca dusul sa fie confortabil. Datorita variantelor cu trei dimensiuni, se poate instala in orice baie care are nevoie de un colt practic si estetic pentru o baie si un dus placut.

Cada de baie Chrome Slim cu o inaltime a muchiei superioare de numai 18 mm este proiectata pentru montare incastrata, folosind pereti din piatra artificiala, lambriuri din lemn sau placare cu ceramica. Designul original al cazii a fost imprimat de studioul Nosal Design si face parte din cel mai larg concept de baie Chrome din piata.

Noua cada dreptunghiulara acrilica Chrome Slim
Noua cada dreptunghiulara acrilica Chrome Slim

Caracteristici:

  • dimensiuni: 150/160x70, 170x75 cm
  • material: acril
  • design: muchie subtire, de 18 mm
  • varianta de armare: LA - fibra de sticla
  • volum: 185, 195, 225 l
  • paravane cada: CVS2, VS2, VS3, VS5, PVS1, BVS1, BVS2, AVDP3
  • garantie: 10 ani - Conditia garantiei este utilizarea suportului original (picioare) RAVAK pentru tipul dat de cada, in conformitate cu instructiunile de montare!
  • accesorii: sifon cada complet.

Cada Chrome Slim este destinata montarii incastrata. Cada poate fi dotata cu un paravan de cada VS2, VS3, VS5, PVS1, BVS1, BVS2, CVS2, sau cu paravan tip usa AVDP3. Un set de scurgere pentru cada poate fi achizitionat ca accesoriu. Cada este armata cu fibra de sticla (LA). Cada este parte al celui mai mare concept pentru baie care include produse pentru intreaga baie, fiind gandit pana la cele mai mici detalii.

Cazi cu margine subtire
De asemenea, oferim cele mai populare modele de cazi dreptunghiulare din acril cu o margine subtire. asa-numita margine Slim, cu o inaltime de numai 18 mm isi dezvolta cel mai bine potentialul atunci cand este inccastrata in zid.

Daca nu se doreste incastrarea cazii, se poate utiliza panoul frontal si lateral (placa din lemn MDF) din stejar, nuc, lemn satin sau decor alb pentru cazile Slim cu dimensiuni de 180x80 cm. Cazile Slim nu sunt compatibile cu panourile frontale si laterale din acrilic clasic.

Noua cada dreptunghiulara acrilica Chrome Slim
Noua cada dreptunghiulara acrilica Chrome Slim

Imagine unitara
Cada cu margine subtire se combina perfect cu sistemul de incastrare si permite crearea unei unitati uniforme fara tranzitii deranjante. Multumita incastrarii, formele interne ale cazii, ies in evidenta.

Beneficii utile
Incastrand cada, se pot crea zone de depozitare suplimentare in jurul marginilor, care sunt intotdeauna utile.

Libertate de alegere
Varianta de incastrare a cazii poate fi folosita ca element elegant in baie. Se poate amesteca decent cu faianta aleasa pentru intregul spatiu sau, dimpotriva, atunci cand se utilizeaza material contrastant, cada incastrata va atrage atentia si va determina caracterul spatiului.

Produse mentionate in articol
Cada dreptunghiulara acrilica Chrome Slim
 
Cada dreptunghiulara acrilica Chrome Slim

Sinergii de proiectare si functionalitate. Cada de baie Chrome slim combina formele rotunjite ale unui interior oval, cu aspectul economic al unui invelis dreptunghiular. Inclinare placuta a spatarului si a peretilor verticali fac ca dusul sa fie confortabil. Datorita variantelor cu trei dimensiuni, se poate instala in orice baie care are nevoie de un colt practic si estetic pentru o baie si un dus placut. Cada de baie Chrome Slim cu o inaltime a muchiei superioare de numai 18 mm este proiectata pentru montare incastrata, folosind pereti din piatra artificiala, lambriuri din lemn sau placare cu ceramica. Designul original al cazii a fost imprimat de studioul Nosal Design si face parte din cel mai larg concept de baie Chrome din piata.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Categorii
Cada, paravan pentru cada
Cada, paravan pentru cada
Baterie, echipament sanitar, sistem igienic
Baterie, echipament sanitar, sistem igienic
Instalatii mecanice
Instalatii mecanice
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...