Noile motoare MGE de la Grundfos

Cea mai inalta clasa, marcate cu IE5, cea mai ridicata eficienta energetica din lume

Noile motoarele Grundfos MGE, 0,75 - 11 kW, au clasa de eficienta energetica IE5 si aduc o reducere suplimentara a consumului de energie, de pana la 10% prin comparatie cu IE3.

Fiabile, particularizate si eficiente. Trei cuvinte care explica motoarele MGE de la Grundfos. Inca de la lansarea lor in 2013, motoarele au stabilit standardul din clasa lor. Au fost capabile sa depaseasca clasa IE4, iar acum sunt marcate IE5, cel mai inalt nivel de eficienta energetica din lume pentru motoarele electrice, conform standardului EN 61800-3.

Motoarele MGE contin cele mai inteligente componente care le permite sa se adapteze la conditiile de lucru, ducand la scaderea consumului de energie electrica. De asemenea, si motorul sincron cu magnet permanent si convertizorul de frecventa de inalta eficienta le plaseaza in varf.

Clasa energetica si performanta deosebita in functionarea pompelor permit o mai rapida recuperare a investitiei (timp redus cu 25%).

Aceste noi motoare lansate de catre Grundfos stabilesc un nou standard de performanta pentru echipamentele de pompare.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe detalii despre motoarele Grundfos MGE, faceti clic pe butonul Cerere de informatii. Daca doriti sa aflati mai multe despre pompele si grupurile de pompare Grundfos care utilizeaza motoare MGE, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret sau alte informatii de la persoana de contact a firmei Grundfos Pompe Romania Srl, folosind butonul corespunzator.
Produse mentionate in articol
Pompe verticale in linie TPE
 
Pompe verticale in linie TPE

Pompele verticale in linie sunt utilizate intr-o diversitate de aplicatii. Toate pompele sunt centrifuge in linie, cu o singura treapta, cu motoare standard si etansari mecanice la arbore. Pompele sunt de tip cuplaj direct, adica pompa si motorul sunt unitati separate. In consecinta, pompele sunt mai putin sensibile la impuritatile din lichidul pompat fata de alte pompe similare de tip rotor inchis. Motoarele TPE au un convertizor de frecventa integrat, permitand utilizarea de diferite metode de comanda. Pompele TPE ofera avantaje prin economia de energie si confortul sporit. Aceste pompe verticale in linie sunt utilizate in aplicatii de conditionare a aerului si incalzire in cladiri comerciale.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Grup de pompare Hydro Multi-E
 
Grup de pompare Hydro Multi-E

Sistem special inovator de presurizare destinat in special aplicatiilor de deservire a cladirilor. Sistemele de presurizare Hydro Multi-E de la Grundfos sunt temeinic testate si gata de instalare. Punctul de referinta este reglat usor de la panoul de comanda sau cu Grundfos GO, iar comanda avansata rezolva alte reglaje pentru a pastra presiunea constanta si confortul optim. Sistemul poate include 2-4 pompe CR(I) E sau 2-3 pompe CME. Hydro Multi-E este integrat pe binecunoscutele pompe CRE sau CME, cu motoare IE3, cunoscute pentru eficienta si fiabilitatea lor extrem de ridicata. Motoarele controlate de microfrecventa (cu turatie controlata) asigura o functionalitate unica de control, sporind confortul utilizatorului si reducand costurile de exploatare. Peste tot sunt utilizate materiale de inalta calitate.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Categorii
Pompa de suprapresiune
Pompa de suprapresiune
Pompa de circulatie, pompa apa de condens
Pompa de circulatie, pompa apa de condens
Pompa, mixer
Pompa, mixer
Instalatii mecanice
Instalatii mecanice
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...