Elemente de zidarie Durisol

Elementele de zidarie Leier cu grosimi cuprinse intre 15 - 37.5 cm pentru constructii

Marca Durisol este cunoscuta pe plan mondial de peste de 50 de ani si reprezinta un element de constructie prefabricat, realizat dintr-un amestec de ciment si aschii de lemn mineralizat. In anul 1934 a aparut primul element de acest tip, care in prezent este foarte raspandit si frecvent utilizat, fiind produs si pus in opera peste tot in lume.
Sistemul Durisol intruneste toate avantajele lemnului si betonului. Este izolator termic si acustic si are o foarte buna capacitate de inmagazinare a caldurii. Poate fi pus in opera indiferent de conditiile meteorologice.

In functie de domeniul de utilizare, firma Leier produce si comercializeaza doua tipuri de elemente Durisol: elemente pentru constructii si elemente pentru panouri fonoizolante. Conformitatea si calitatea acestor produse sunt certificate prin proceduri, care respecta intocmai legislatia europeana si nationala in vigoare, toate elementele dispunand de declaratie de performanta.
DSS 37,5/12
DM 25/16

Elementele de zidarie pentru constructii se utilizeaza la realizarea tuturor tipurilor de pereti, interiori sau exteriori, structurali sau de compartimentare, cu grosimi cuprinse intre 15 - 37.5 cm, incarcarile care actioneaza asupra lor fiind preluate de miezul de beton, simplu sau armat, turnat monolit in golurile blocurilor. Ele constau din pereti longitudinali si nervuri transversale, ce delimiteaza golurile interioare, elementele in ansamblu avand rol de cofrag pierdut. Datorita procesului de fabricatie, elementele finite Durisol, desi au un continut de 85% de aschii de lemn, sunt 100% rezistente la foc (REI 180, perete tencuit).

Elementele sistemului Durisol, dintre care unele includ si un strat termoizolant din polistiren de 17.5 cm grosime, sunt de diferite forme si dimensiuni, si constituie componentele peretilor constructiilor de diferite tipuri si destinatii: case sau blocuri de locuinte, cladiri publice sau industriale.

In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre elementele de zidarie Durisol, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Leier Rom Srl, folosind butonul corespunzator.
Produse mentionate in articol
Elemente de zidarie Durisol
 
Elemente de zidarie Durisol

Elementele de zidarie pentru constructii se utilizeaza la realizarea tuturor tipurilor de pereti, interiori sau exteriori, structurali sau de compartimentare, cu grosimi cuprinse intre 15-37,5 cm, incarcarile care actioneaza asupra lor fiind preluate de miezul de beton, simplu sau armat, turnat monolit in golurile blocurilor. Ele constau din pereti longitudinali si nervuri transversale, ce delimiteaza golurile interioare, elementele in ansamblu avand rol de cofrag pierdut. Datorita procesului de fabricatie, elementele finite Durisol, desi au un continut de 85% de aschii de lemn, sunt 100% rezistente la foc (REI 180, perete tencuit). Elementele sistemului Durisol, dintre care unele includ si un strat termoizolant din polistiren de 17,5 cm grosime, sunt de diferite forme si dimensiuni, si constituie componentele peretilor constructiilor de diferite tipuri si destinatii: case sau blocuri de locuinte, cladiri publice sau industriale.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Stiri conexe
Utilizarea elementelor de zidarie Durisol pentru constructii
Utilizarea elementelor de zidarie Durisol pentru constructii
Sistemul Leier Durisol intruneste toate avantajele lemnului si betonului
Utilizarea elementelor de zidarie Durisol pentru constructii
Categorii
Perete de protectie fonica
Perete de protectie fonica
Constructii de infrastructura
Constructii de infrastructura
Constructii
Constructii
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...