Noua solutie de stivuire automata a paletilor PALOMAT®

Noua solutie de stivuire automata a paletilor PALOMAT®

Disponibila acum in Romania prin intermediul companiei Dexion

In eforturile sale de a-si sprijini clientii cu solutii complete de depozitare, Dexion selecteaza doar solutiile de top, cele mai eficiente si cele mai calitative sisteme de pe piete, in combinatie cu gama sa de rafturi fabricate intern.

Palomat este cel mai important producator mondial de rastele pentru paleti

Sediul de productie este in Mors, Danemarca si se folosesc numai cei mai buni furnizori de componente - Siemens, Sick, SMC si Linak, iar fiecare rastel de paleti paraseste fabrica doar atunci cand a fost testat si a trecut teste stricte de asigurare a calitatii.

Noua solutie de stivuire automata a paletilor PALOMAT®
Noua solutie de stivuire automata a paletilor PALOMAT®

Primul PALOMAT® a fost dezvoltat in 1992, deoarece unul dintre proprietari suferea de probleme la spate. Acest lucru a creat necesitatea unei masini pentru manipularea paletilor la nivelul podelei. In acest fel, angajatii pot evita manipularea manuala a paletilor si ridicarea acestora. 

De atunci au fost dezvoltate mai multe modele de baza pentru a eficientiza si imbunatati mediul de lucru in companii din intreaga lume.

Pentru a creste la maximum eficienta productiei, a unitatilor de ambalare, a depozitelor si pentru a imbunatatii mediul de lucru PALOMAT® dezvolta si produce distribuitoare de paleti care creeaza ordine si eficienta in mediile de lucru unde sunt manipulati paletii. Productia se bazeaza pe principiul “LEAN”, care ajuta la mentinerea calitatii inalte.

PALOMAT® este cunoscut pentru inovatiile originale in mediile de lucru - atat cu rastelul de paleti Stand Alone pentru stivuirea si scoaterea din stiva a paletilor la nivelul podelei, cat si pentru PALOMAT®-ul Inline pentru integrare in sisteme automate si linii de productie. Peste 12000 de PALOMAT®-uri au fost livrate la nivel mondial, dintre care 1000 au fost create special pentru solicitarile specifice ale clientului.

Noua solutie de stivuire automata a paletilor PALOMAT®
Noua solutie de stivuire automata a paletilor PALOMAT®

„Colegii nostri de la Dexion Germania au realizat avantajele pe care acest sistem il aduce clientilor lor, si au inceput un parteneriat pentru furnizarea oficiala a sistemului PALOMAT®. Dupa un an de colaborare fructuoasa, in care ne-au fost livrate utilaje de cea mai buna calitate si o asistenta extrem de utila din partea echipei PALOMAT®, ne-am extins parteneriatul in mai multe tari si acum putem furniza cu mandrie aceasta gama de produse interesanta clientilor nostri din Romania.”, a declarat Cristian Androne, Director National de Vanzari pentru Dexion Romania .

Flux de paleti eficient si sigur, fara eforturi fizice ale personalului. Ideal pentru companii, care au nevoie sa manevreze paletetii goi la nivelul podelei. PALOMAT® are o capacitate maxima de pana la 25 de paleti. Cu ajutorul unui motostivuitor obisnuit, paletii sunt asezati in distribuitor unde sunt apoi stivuiti eficient si automat. Pentru a accesa diferitele functii, se utilizeaza un panou tactil situat pe lateralul utilajului.

Noua solutie de stivuire automata a paletilor PALOMAT®
Noua solutie de stivuire automata a paletilor PALOMAT®

Automatizarea este unul dintre cuvintele cheie pentru a spori eficienta

Rastelul de paleti PALOMAT® automatizeaza manipularea paletilor, creste eficienta la stivuirea si scoaterea din stiva a paletilor si protejeaza angajatii de actiuni dificile cum ar fi ridicarea manuala a paletilor grei.

PALOMAT® poate deveni o parte naturala a fluxului de munca in productie, depozit, departament de ambalare sau magazin - pe scurt, in orice loc a unei operatiuni de afaceri, unde este necesar sa se stivuiasca si sa se scoata din stiva paleti goi la nivelul podelei.

Investitiile ecologice capata tot mai multa atentie la nivel mondial. Acum este o prioritate pentru multi sa reduca si sa elimine complet diferitele tipuri de impact asupra mediului.

Dexion sustine pe deplin aceasta miscare „verde”. Acesta este motivul pentru care o mare parte din gama PALOMAT® este operata 100% cu AC. Tot ce trebuie este o priza standard de 230 V si se poate trece instantaneu la o manevrabilitate eficienta si mai usor de utilizat.

Avantajele sistemului PALOMAT®:

  • Economisirea spatiului si un loc de munca ordonat
  • Optimizarea fluxului de paleti
  • Reducerea semnificativa a miscarilor cu motostivuitorul necesare
  • Costuri reduse cu paletii
  • Eficienta sporita
  • Nu este necesara manipularea manuala a paletilor
  • Mai putine absente datorate accidentelor la locul de munca
  • Timp redus petrecut pentru fiecare palet
  • Mai putine raniri la spate, degete si picioare
  • Sistem “Lean” - eficienta crescuta cu resurse mai putine.
Produse mentionate in articol
Sistem automat de stivuire a paletilor PALOMAT® Double Up Sistem automat de stivuire a paletilor PALOMAT® ½ Pallets Sistem automat de stivuire a paletilor PALOMAT® Adjustable Sistem automat de stivuire a paletilor PALOMAT® 5
 
Sisteme automate de stivuire paleti PALOMAT®
6 produse

Gama PALOMAT® asigura un flux de paleti eficient si sigur, fara eforturi fizice ale personalului. Cu ajutorul unui motostivuitor obisnuit, paletii sunt asezati in distribuitor unde sunt apoi stivuiti eficient si automat. Pentru a accesa diferitele functii, se utilizeaza un panou tactil situat pe lateralul utilajului. Stivuirea si scoaterea paletilor goi din stiva sunt complet automate.

6 produse
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Categorii
Stivuitor, transpaleta, utilaj de transport si tractare
Stivuitor, transpaleta, utilaj de transport si tractare
Sistem automatizat de depozitare
Sistem automatizat de depozitare
Raft pentru paleti
Raft pentru paleti
Tehnologie pentru depozite
Tehnologie pentru depozite
Echipamente
Echipamente
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...