Platforma Uponor BIM

Platforma Uponor BIM

Planificarea digitala intr-un singur loc

Uponor are vesti bune pentru toti proiectantii care lucreaza cu Building Information Modeling (BIM): noua platforma Uponor BIM este aici!

Urmand motto-ul „All in one”, Uponor grupeaza toate solutiile Uponor BIM in aceasta locatie centrala. Proiectantii vor gasi intreaga biblioteca de produse si instrumente inteligente pentru o planificare mai eficienta in Revit. La aceasta se adauga un serviciu important: expertii nostri BIM va sunt alaturi in fiecare faza a proiectului si va insotesc pe tot parcursul ciclului de viata al cladirii. BIM reprezinta digitalizarea in industria constructiilor. Metoda - mai intai virtuala, apoi reala de planificare si constructie - devine din ce in ce mai populara in toata Europa.

Puteti selecta mai usor datele curente despre produs, le puteti edita in software-ul dvs. si le puteti partaja flexibil cu alti parteneri de proiectare lucrand astfel mai bine si mai repede.

Platforma Uponor BIM
Platforma Uponor BIM

Biblioteca cu date BIM

In biblioteca noastra gasiti modelele BIM actuale ale tuturor produselor si sistemelor Uponor pentru alimentare cu apa potabila igienica; incalzire si racire radianta precum si sisteme de distributie locala a caldurii. Puteti alege din mai multe formate CAD si BIM. Datorita standardelor open BIM implementate in industrie, datele pot fi utilizate si schimbate intre software-uri. Platforma se updateaza singura astfel incat continutul este mereu actualizat.

Instrumente: Planificare in Revit

Uponor ofera instrumente care automatizeaza si optimizeaza procesul de planificare in cel mai frecvent utilizat software, BIM Revit. De exemplu, un plug-in permite proiectantilor sa integreze intreaga biblioteca BIM direct in Revit. Functiile inteligente permit rezolvarea de sarcini complexe de planificare in mod eficient si conform standardelor europene.

Platforma Uponor BIM
Platforma Uponor BIM

Avantaje

  • Eficienta mai mare: grabiti sarcinile de lucru automatizand utilizarea informatiilor.
  • Mai multa calitate: planificati echipamentul tehnic al cladirii la o calitate superioara si fara erori.
  • Schimb de date simplificat: imbunatatiti procesele de comunicare si colaborare.
  • Disponibilitate: Accesati cele mai recente date si instrumente BIM dintr-o sursa centrala. Oriunde, oricand.
  • Proiectare mai sigura: reduceti riscul de erori costisitoare de constructie cu solutii BIM mereu actualizate.
  • Adaptare locala: Profitati de modele BIM, date recente si informatii disponibile in diferite limbi, precum si un portfoliu specific tarii.

Accesati platforma Uponor BIM

Produse mentionate in articol
Sistem de incalzire Minitec cu teava de 9.9 mm Incalzire industriala prin pardoseala Uponor Magna Sistem de incalzire Tecto cu panou usor Sistem de incalzire/racire prin pardoseala Nubos / Smart Nub cu placa cu nuturi
 
Sisteme de incalzire/racire prin pardoseala Uponor
12 produse

La alegerea sistemelor Uponor de incalzire prin pardoseala, se beneficiaza de o solutie convenabila si sigura. In primul rand, sistemul de incalzire prin pardoseala este sanatos pentru cei care sufera de alergii. In al doilea rand, caldura radiata de sistemul de incalzire prin pardoseala Uponor actioneaza direct asupra corpului uman fara sa incalzeasca mai intai aerul din incapere. Rezultatul: acelasi nivel de confort dar cu o temperatura a incaperii cu 2 ° C mai scazuta si cu influente benefice asupra sanatatii.

12 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Sistem Uponor Multistrat - alimentari cu apa si incalzire cu radiatoare Sistem Uponor PE-Xa - alimentari cu apa si incalzire cu radiatoare Fitinguri prin presare S-Press PLUS
 
Sisteme pentru alimentari cu apa si incalzire cu radiatoare Uponor
3 produse

Uponor ofera solutii moderne, igienice, flexibile si rezistente la coroziune, pentru alimentari cu apa si incalzire cu radiatoare. In domeniul constructiilor, sistemele Uponor furnizeaza o tehnologie eficienta de montaj care scuteste, pe termen indelungat, utilizatorii finali de probleme. Sistemele Uponor creeaza un mediu sanatos si o libertate arhitecturala.

3 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Sistem Uponor de tevi preizolate
 
Sistem Uponor de tevi preizolate

Solutiile moderne pentru retelele de distributie trebuie sa satisfaca cerinte ridicate din punct de vedere al sigurantei, fiabilitatii, rezistentei si desigur al eficientei. Avand la baza tevile Uponor PE-Xa, gama de tevi preizolate reprezinta un sistem de distributie durabil ce permite transportarea unui lichid cu pierderi sau aporturi minime de caldura in interiorul cladirilor sau in afara acestora. Sistemul cuprinde o oferta completa pentru transportul agentului de incalzire, de racire sau a apei calde menajere.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Sisteme descentralizate pentru incalzire/racire cu agent termic si apa calda Uponor Combi Port si Aqua Port
 
Sisteme descentralizate Uponor Combi Port si Aqua Port pentru incalzire/racire cu agent termic si apa calda

Uponor Combi Port si Aqua Port, sisteme pentru distributia de caldura si pentru prepararea apei calde menajere de la Uponor pentru cladiri eficiente energetic. Economii de energie de 58% in tevi de distributie prin sistemul descentralizat de alimentare cu caldura. Pana la 80% economii de energie in proiectele de renovare. Costuri de investitie mai mici fata de sistemele conventionale si costuri de operare semnificativ mai mici. Prepararea apei calde menajere sigure si igienice pentru a evita legionela.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Sistem de incalzire si racire prin tavan si perete Uponor Fix 9.9 Sistem de incalzire si racire prin tavan Uponor Thermatop M
 
Sisteme de incalzire si racire prin pereti si tavane Uponor
2 produse

Sistemele de incalzire si racire prin tavan si perete de la Uponor sunt eficiente din punct de vedere energetic si usor de instalat.

2 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Categorii
Sistem de incalzire-racire prin perete si tavan
Sistem de incalzire-racire prin perete si tavan
Sistem de incalzire prin pardoseala si suprafete exterioare
Sistem de incalzire prin pardoseala si suprafete exterioare
Accesoriu pentru sistem de incalzire si alimentare cu apa
Accesoriu pentru sistem de incalzire si alimentare cu apa
Regulator incalzire
Regulator incalzire
Armatura pentru incalzire prin pardoseala, distribuitor-colector
Armatura pentru incalzire prin pardoseala, distribuitor-colector
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...