Toyota Material Handling Romania si-a imbogatit continutul pe ProIDEA

La produsele prezentate s-au alaturat echipamentele Kalmar pentru manipulare marfuri in porturi si terminale

Kalmar ofera cea mai vasta gama de solutii si servicii de manipulare a marfurilor in porturi, terminale, centre de distributie si in industria grea. Kalmar este precursorul in industria automatizarii terminalelor si in manipularea containerelor cu un consum eficient de energie, unul din patru containere din intreaga lume fiind manipulat de un echipament marca Kalmar.

Prin portofoliul sau extins de produse, prin reteaua extinsa la nivel mondial de servicii si prin capacitatea de a permite o integrare perfecta a diferitelor procese de terminale, Kalmar imbunatateste eficienta fiecarei miscari de marfa.
Automatizare porturi

Automatizarea are ca rezultat cresterea profitabilitatii unui terminal de containere prin reducerea costurilor si cresterea productivitatii in operatiile logistice de manipulare a containerelor.
Manipulare busteni

Manipulatoarele de busteni marca Kalmar sunt echipamente construite in scopul manipularii lemnului rotund in industria forestiera. descarcare camioane si vagoane dispozitiv rotativ brat telescopic sarcini nominale 15-30 t inaltime de ridicare: 9 m
Macarale RTG

Performante fara egal la un consum redus de energie, interval de intretinere la 1000 ore, productivitate si siguranta maxima. Sistem complet electric format din carucior, roti virante si spreader. Fara componente hidraulice.
Manipulare containere

Modelele Kalmar DRF420-450S si Kalmar DRF420-450L sunt destinate aplicatiilor intensive de manipulare containere, modelul Kalmar DRF400-450C este specific manipularii versatile intermodal si modelul Kalmar DRF100 este dedicat manipularii containerelor goale.
Manipulare containere goale

Echipamentele din gama Kalmar destinate manipularii containerelor goale sunt dotate cu stabilizatoare laterale pentru twist-lock cat si pentru stivuirea in adancime (randul 2,3).
Stivuitoare Kalmar Light

Portofoliul Kalmar Light cuprinde stivuitoare cu capacitati nominale intre 5-9 tone. Alegeti fie precizia unei unitati hidrostatice cu o cutie de viteze robusta si fiabila sau propulsie electrica pentru operare silentioasa si fara emisii de gaze.
Stivuitoare Kalmar Medium

Stivuitoarele Kalmar 9-18 tone ofera o experienta unica la operare, vizibilitate optima si manipulare in conditii de siguranta, caracteristici care, impreuna cu o inalta calitate, o durata lunga de viata si service, asigura conditii de lucru eficiente si economice.
Stivuitoare Kalmar Heavy

Generatia Kalmar F include stivuitoare de mare capacitate, cu sarcini nominale cuprinse intre 18-52 tone si beneficiaza de cele mai recente tehnologii. Aceste stivuitoare au fost concepute pentru o gama vasta de aplicatii solicitante.

Capete tractor Kalmar pentru terminale

Kalmar este primul furnizor care ofera capete tractor cu sistem CAN-BUS, integrand toate functiile intr-un singur sistem si oferind toate datele operationale si de service pe un ecran cu afisaj electronic. Motoarele Volvo TAD750VE si Sisu Diesel 74CTA ofera mai multa putere si cuplu pentru operatiunile din terminale. Interventiile de service se fac la intervale mai mari.In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre produsele Kalmar, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Toyota Material Handling Romania Srl, folosind butonul corespunzator.
Produse mentionate in articol
Cap tractor Kalmar TR618i pentru operatii solicitante tip RoRo Macara RTG Kalmar E-One² - alimentare hibrida Manipulator containere Kalmar DRF100 Manipulator de busteni Kalmar RTD1623
 
Kalmar - sisteme de manipulare in porturi
16 produse

Echipamente pentru manipulare marfuri in porturi si terminale. Kalmar ofera cea mai vasta gama de solutii si servicii de manipulare a marfurilor in porturi, terminale, centre de distributie si in industria grea. Kalmar este precursorul in industria automatizarii terminalelor si in manipularea containerelor cu un consum eficient de energie, unul din patru containere din intreaga lume fiind manipulat de un echipament marca Kalmar.
Prin portofoliul sau extins de produse, prin reteaua extinsa la nivel mondial de servicii si prin capacitatea de a permite o integrare perfecta a diferitelor procese de terminale, Kalmar imbunatateste eficienta fiecarei miscari de marfa.

16 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Categorii
Macara, lansator de conducte
Macara, lansator de conducte
Stivuitor, transpaleta, utilaj de transport si tractare
Stivuitor, transpaleta, utilaj de transport si tractare
Utilaj, unealta de constructie
Utilaj, unealta de constructie
Tehnologie pentru depozite
Tehnologie pentru depozite
Unelte
Unelte
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...