Hörmann BiSecur Gateway cu aplicatie pentru smartphone

Pentru operarea sistemelor de actionare a usilor de intrare in locuinta si alte aparate: smart, oricand si oriunde

BiSecur Gateway pentru comanda centralizata a sistemelor de actionare si a receptoarelor radio Hörmann.
Prin Hörmann BiSecur Gateway se poate comanda comod, cu smartphone-ul sau cu tableta, sistemele de actionare ale usilor de garaj si ale portilor de intrare in curte, usa de intrare in locuinta dar si alte dispozitive electrice cu receptor Hörmann, cum ar fi de exemplu lampile. In plus, aplicatia arata atat pozitia usii de garaj si a portii de intrare in curte precum si daca usa de intrare in locuinta* este incuiata sau nu.
Confortabil, de acasa
Prin aplicatia intuitiva BiSecur a smartphone-ului sau tabletei dumneavoastra, puteti comanda si controla starea actuala a usii de garaj si a portii de intrare in curte, dar si a usii de intrare in locuinta* - comod, de oriunde in cadrul retelei dumneavoastra de acasa. Pentru aceasta legatura poate fi stabilita simplu, prin WLAN.
De oriunde, prin internet
Puteti beneficia de acest confort chiar si cand sunteti plecat. Dupa inregistrarea Gateway cat si a smartphone-ului sau tabletei la internet sub www.bisecur-home.com, accesul dumneavoastra este autorizat. Cu aplicatia BiSecur puteti comanda prin internetul smartphone-ului sau tabletei toate functiile chiar si cand sunteti plecat.
Usor de instalat, cu configurare rapida
BiSecur Gateway se leaga printr-un cablu de retea sau prin WLAN cu routerul dumneavoastra. Configurarea aparatelor individuale cu receptoare radio Hörmann se face prin aplicatia BiSecur a smartphone-ului sau tabletei. Pentru aceasta programul va sprijina pas cu pas la setarea unuia sau a mai multor sisteme de actionare, precum si a altor aparate eventual conectate.

Aplicatia BiSecur pentru operare simpla pe smartphone-uri sau tablete. Descarcare gratuita prin App Store sau prin Google play.
Operare confortabila
Toate functiile comandate prin transmitatorul manual pot fi efectuate si cu aplicatia BiSecur. Meniul intuitiv face operarea deosebit de simpla.
Vedere de ansamblu: simplu
Cu aplicatia BiSecur aveti intotdeauna o vedere de ansamblu precisa despre starea usii de garaj si a portii de intrare in curte, respectiv despre starea usii de intrare in locuinta*. Simbolurile care nu necesita explicatii indica daca poarta este deschisa sau inchisa, respectiv daca usa de intrare in locuinta este incuiata sau descuiata.
Administrarea simpla
a utilizatorilor

Ca administrator puteti stabili aparatele care pot fi utilizate de fiecare utilizator in parte. Astfel beneficiati de un control complet, de exemplu: vecinul dumneavoastra poate sa deschida poarta de intrare in curte in timp ce dumneavoastra sunteti in concediu, dar nu poate deschide usa pentru a intra in casa.
Setarea "scenariilor"
Combinati pur si simplu mai multe functii individuale intr-un scenariu. Astfel printr-o simpla apasare de taste puteti deschide sau inchide** simultan de ex. usa de garaj si poarta de intrare in curte, sa comandati usa de intrare in locuinta* impreuna cu iluminarea exterioara sau sa comandati, simultan, la doua usi de garaj cu sistem de actionare SupraMatic, pozitia de aerisire. Scenariile puteti sa le creati individual pentru aplicatia personala - exact dupa necesitatile dumneavoastra.

* cu dotare speciala
** posibil numai cu sistemul de actionare usa de garaj SupraMatic si receptoare radio ESE optionale.In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre aplicatia BiSecur Gateway, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Hormann Romania Srl, folosind butonul corespunzator.
Produse mentionate in articol
Usi de intrare Hörmann ThermoPro si ThermoPro Plus
 
Usi de intrare Hörmann ThermoPro si ThermoPro Plus

Usile Hörmann ThermoPro si ThermoPro Plus din otel sunt furnizate intr-o gama bogata de modele, vitrate, clasice sau cu striatii. Aceste usi ofera siguranta datorita incuietorii multipunct standard si economisesc energie prin izolarea termica.
Blat din otel, cu o grosime de 46 mm, falt gros, rama canatului este fabricata dintr-un profil de lemn, cu rupere termica, blatul este umplut cu spuma poliuretanica, cu un coeficient de transfer termic de pana la 1,2 W/(m²K).

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Usi sectionale Hörmann pentru garaj Usi basculante Berry Usa rulou RollMatic pentru garaje Usi ET 500 pentru garaje comune
 
Usi de garaj Hörmann
4 produse

Usi de garaj sectionale, basculante, tip rulou si comune ET 500.

4 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Categorii
Sistem de antrenare si control pentru porti
Sistem de antrenare si control pentru porti
Usa de garaj
Usa de garaj
Fereastra si usa metalica, profil metalic
Fereastra si usa metalica, profil metalic
Poarta industriala, usa de garaj, poarta, gard
Poarta industriala, usa de garaj, poarta, gard
Fereastra, usa, luminator, feronerie
Fereastra, usa, luminator, feronerie
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...