Noul portal Data Centre Consultant de la Eaton

Informatii utile pentru vanzarea solutiilor catre consilieri si dezvoltatori

Noul portal Data Centre Consultant de la Eaton
Noul portal Data Centre Consultant de la Eaton

Portalul Data Centre face parte dintr-un proiect strategic mai cuprinzator de specificatii din Electrical Sector EmEa.
El vine in sprijinul echipei de vanzari Eaton si creeaza un market-pull pentru produsele, solutiile si serviciile consultantilor si ale utilizatorilor finali.

Portalul trebuie sa promoveze cresterea cifrei de afaceri in segmentele non-rezidentiale, punand accentul pe specificatiile utilizatorilor si oferind argumente importante pentru plus-valoarea solutiilor Eaton Data Centre.
Structura inovatoare a portalului reprezinta intreaga solutie Data Centre si felul in care Eaton rezolva problemele critice pentru domeniile IT si electric.

Centrele de date consuma mult curent si sunt sisteme complexe, consumul lor frecvent este de o suta de ori mai mare decat al unei cladiri normale de birouri. La nivel mondial se estimeaza consumul lor de energie la aproximativ 100 pana la 200 de terrawati pe ora, comparabil cu intreg consumul tuturor gospodariilor din Marea Britanie.

Pana la un sfert din cheltuielile curente ale unul centru de date se pot atribui costurilor de energie. Compania Eaton nu s-a specializat doar pe punerea la dispozitie a infrastructurilor sigure, de incredere si potrivite pentru centre de date, ci si pe consilierea detaliata.
Rezolvarea problemelor specifice ale clientilor este realizata cu ajutorul noului portal Data Centre Consultant www.eaton-info.eu/datacentres.

Site-ul cuprinde o vizualizare 3d, care explica calificarea si competenta Eaton ca furnizor de alimentare cu energie electrica pentru centrele de date.
Cu cateva clicuri pot fi vizualizate informatii detaliate despre un produs sau serviciu, care poate de exemplu rezolva probleme de spatiu sau pot fi accesate rapid specificatii de produs.
Cu ajutorul meniului drop-down pot fi accesate, pentru fiecare produs si aplicatie de sistem, informatii detaliate de la documente pdf cu brosuri pana la prezentari PowerPoint.

Portalul plaseaza mesajele Eaton in centrul atentiei, atat intern printre distribuitori cat si extern pentru utilizatorii finali si dezvoltatori.

Categorii
Sursa neintrerupta de alimentare (UPS)
Sursa neintrerupta de alimentare (UPS)
Contactor
Contactor
Intreruptor, disjunctor, intreruptor diferential
Intreruptor, disjunctor, intreruptor diferential
Echipament modular cu montaj pe sina
Echipament modular cu montaj pe sina
Sistem de sine
Sistem de sine
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...