Creaton a lansat noul website www.creaton.com.ro cu interfata intuitiva

Interfata intuitiva si adaptabila pentru orice tip de device smart

Varianta imbunatatita a site-ului www.creaton.com.ro aduce foarte multe plusuri, atat din punct de vedere estetic, cat si functional. Interfata intuitiva si adaptabila pentru orice tip de device smart, reprezinta un alt motiv in plus pentru care partenerii opteaza pentru Creaton.

Noul website www.creaton.com.ro a fost conceput pentru partenerii Creaton, astfel incat acesta ofera inspiratie, solutii si instrumente utile.
Pe langa gama variata de produse, Creaton ofera recomandari practice, instrumente pentru usurarea montajului, sfaturi tehnice, date tehnice si multe alte informatii legate de acoperisuri. Indiferent de partenerul Creaton, constructor, montator profesionist, inginer constructor, arhitect sau activati in domeniul agricol, Creaton aduna cele mai utile informatii pentru toti.

Pentru partenerii Creaton:
  • Pentru constructori - Construiti o casa noua? Renovati? Vedeti ce avantaje, servicii si produse va ofera Creaton
  • Pentru montatori - Produs profesional pentru executare profesionala! Aici puteti gasi informatiile cu ajutorul carora puteti construi un acoperis perfect!
  • Pentru arhitecti - Arhitectura este o munca ce creaza. Noi ajutam creatia cu produse de inalta calitate si suport. Consultati posibilitatile oferite de Creaton!
  • Pentru utilizatori agricoli - Pe langa caracterul sau practic, o cladire agriculturala poate avea si un aspect estetic placut! Aici puteti cunoaste caror cerinte speciale trebuie sa se adapteze si cum pot fi indeplinite aceste cerinte cu ajutorul Creaton!

Mai multi, Creaton vine in ajutorul tuturor, astfel, acum dispune si de optiuni de localizare cu actualizare permanenta:
  • Localizare montator
  • Localizare distribuitorilor
  • Localizare reprezentant vanzari
  • Localizare referinta.

Noul site Creaton poate fi accesat printr-un clic pe poza prezentata mai jos:

Creaton a lansat noul website cu interfata intuitiva
Creaton a lansat noul website cu interfata intuitiva
Produse mentionate in articol
Solzi Klassik Straturi acoperis Creaton Tigla Magnum Tigla Terra Optima
 
Tigle ceramice si accesorii Creaton
35 produse

Tigle solzi, profilate, reformate, netede, faltuite cu adancitura dubla, format mare, format special si uluc, respectiv o gama larga de accesorii pentru acoperis. Durabilitatea culorii si a suprafetei tiglelor angobate este asigurata de catre angoba, care asigura si o luminozitate matasoasa acoperisului. Glazurile de un strat (Finesse) sau de doua straturi (Noblesse) asigura ca suprafata tiglelor este neteda, usor de curatat si are efecte hidrofug. Nu se formeaza muschi, are rezistenta ridicata la acizi si raze UV.

35 produse
Brosura
Specificatii
CAD
Vezi detalii
Card produs
Placi termoizolante Creatherm pentru izolare termica peste capriori
 
Placi termoizolante CreaTherm pentru izolare termica peste capriori

Creaton pentru renovari varianta Creatherm, special dezvoltata pentru aceste activitati. Datorita caserarii speciale placile permit migratia umezelii existente in izolatia termica dintre si in capriori. Solutia consta de asemenea in montarea placilor in planul exterior, deci toate fazele activitatii se desfasoara in planul exterior, care, dincolo de cresterea eficientei izolatiei termice, are si multe alte avantaje. Datorita parametrilor de rezistenta, placile Creatherm permit montarea lor directa pe capriori, fara rezemare. Pe ambele fete ale placilor Creatherm Plus se gaseste caserare din folie de aluminiu, care iarna retine undele termice care vor sa paraseasca spatiul intern, iar vara reflecta razele soarelui. Pe langa parametrii tehnici excelenti, materialul termoizolant din poliuretan ofera si avantaje estetice. In cazul izolatiei termice in afara capriorilor, structura interna vizibila nu trebuie ascunsa dupa izolatie termica, ci se poate prezenta in frumusetea si naturaletea ei, formand astfel suprafete unice, variabile.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Tigla din beton Heidelberg Tigla din beton Göteborg - Planar rosu clasic Tigla din beton Verona Tigla din beton Kapstadt
 
Tigle din beton Creaton
4 produse

Materialele de baza ale tiglelor din beton Creaton sunt: nisip, ciment Portland si apa. Rezistent la intemperii, ger si radiatiile UV, rezistent la decolorare, compact, cu strat superficial ultradur. Ignifug, hidroizolant. Datorita greutatii proprii, este foarte rezistent la solicitarile in caz de furtuna.

4 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Stiri conexe
Tigle Creaton la centrul de informare turistica Pestisani
Tigle Creaton la centrul de informare turistica Pestisani
Tigla solzi Creaton exprima foarte bine mesajul unei invelitori de tip rustic
Tigle Creaton la centrul de informare turistica Pestisani
Categorii
Jgheab si burlan
Jgheab si burlan
Accesoriu, sistem de siguranta pentru acoperis
Accesoriu, sistem de siguranta pentru acoperis
Invelitoare din placi metalice mici pentru acoperis si fatada
Invelitoare din placi metalice mici pentru acoperis si fatada
Tigla metalica
Tigla metalica
Tabla metalica cutata si ondulata
Tabla metalica cutata si ondulata
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...