Catalogul s-a imbogatit cu produsele firmei ABB Srl

Produse si servicii in cadrul tehnologiilor energetice si de automatizari

Grupul ABB este prezent pe piata romaneasca de peste 80 ani – la inceput prin cele doua companii ASEA si BROWN BOVERI, iar din anul 1992 printr-o organizatie ABB locala.


ABB Romania reprezinta o forta pe piata romaneasca de echipamente energetice si de automatizari. Datorita structurii sale orientate spre client, compania se afla in contact permanent cu nevoile clientilor sai, permitand acces rapid si usor la gama completa de produse, solutii si servicii oferite de ABB, de la produse la proiecte la cheie in domeniile: Tehnologii pentru Energetica (cu aplicatii in utilitati – energie electrica, gaze, apa) si Tehnologii pentru Automatizari (cu aplicatii in industrie).

Desfasurandu-si activitatea prin cinci divizii principale – Produse Energetice, Sisteme Energetice, Actionari si Automatizari discrete, Produse de Joasa Tensiune si Automatizare de Proces - ABB Romania s-a implicat cu succes in proiecte din sistemul energetic national, pentru care ABB a obtinut si finantarea. Beneficiarii solutiilor ABB sunt marile companii romanesti de electricitate: Electrica, Transelectrica, Termoelectrica, Hidroelectrica, E-ON, ENEL, CEZ precum si importante companii din industria romaneasca.

In domeniul automatizarilor ABB Romania a livrat echipamente de profil pentru centralele romanesti, dezvoltand solutii moderne pentru protectie si control. De asemenea, utilizand o ampla retea de distribuitori pe intreg teritoriul tarii, ABB Romania a livrat produse si solutii de automatizare pentru aplicatii rezidentiale, utilitati si pentru clienti din domeniul industrial, atat pentru proiecte noi, cat si in proiecte de reabilitare.

Inca din anul 2004 ABB Romania isi desfasoara activitatea conform unui Sistem de Management Integrat Calitate - Mediu - Sanatate si Securitate in Munca, sistem certificat de SRAC si IQ-Net, numarandu-se printre primele 10 companii din Romania care au implementat un Sistem de Securitate si Sanatate in Munca.

In anul 2008 ABB Romania a infiintat un department de Service care vizeaza activitatile de service pe piata romaneasca pentru toate cele cinci divizii. Departamentul de Service este structurat astfel incat sa asigure clientilor ABB din Romania din domeniile energetice si ale automatizarilor atat solutii proactive de expertiza in domeniu, cat si un concept complet de service pentru intreaga gama de produse si sisteme ABB, care include: instruire, service, disponibilitatea pieselor de schimb, diagnoza si consultanta, modernizare si retrofit pentru sistemele existente, hotline, servicii pentru protectia mediului etc.
Actionand conform sloganului “Energie si productivitate pentru o lume mai buna”, ABB Romania acorda in cadrul programului sau de dezvoltare durabila, o atentie deosebita si sprijin tarii in care isi desfatoara activitatea, principalele domenii de implicare fiind: cultural, educational si social.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre produsele ABB si Busch-Jaeger, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei ABB Srl, folosind butonul corespunzator.
Produse mentionate in articol
Control inteligent pentru iluminat - Dali light Controller DLR/S 8.16.1M, Switchdim SD/S 8.16.1 Control inteligent al temperaturii - Fan Coil FCA/S 1.1M, Valve Drive VAA/S 12.230.2.1 Control inteligent pentru securitate - Security Terminal MT/S Control inteligent video - Telephone gateway TG/S 3.2
 
Control inteligent ABB pentru cladiri (KNX)
7 produse

ABB i-bus ® KNX este bazat pe o tehnologie simpla si dovedita KNX, care este primul standard deschis, din lume, pentru controlul tuturor tipurilor de cladiri inteligente: industriale, comerciale sau rezidentiale.

7 produse
Brosura
CAD
Vezi detalii
Card produs
Contoare mono si trifazate ABB Tip Odin Descarcatoare ABB Tip 1 Multimetre ABB Temporizatoare electromecanice ABB Tip AT
 
Intrerupator, disjunctor, intrerupator diferential ABB
28 produse

Intrerupatoare automate miniaturale, intrerupatoare diferentiale, descarcatoare, butoane, lampi, comutatoare, relee, relee de scara, relee electronice, relee de timp, relee crepusculare, relee de monitorizare a tensiunii, dimmere, temporizatoare, aparate de masura, contoare mono si trifazice.

28 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Contactoare in linie ABB Convertoare de semnal analogic ABB gama CC Separatotare OT-OETL Contactoare ABB de protectie electrica
 
Controlere ABB
25 produse

Contactoare, relee, comutatoare de impulsuri, disjunctoare pentru motoare, convertoare de semnal.

25 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Instalatii si sisteme fotovoltaice ABB - protejarea si izolarea sistemelor PV Invertoare solare centrale PVS800 Produse de joasa tensiune - solutie pentru energia solara Sigurante invertoare solare PVS300
 
Instalatii si sisteme fotovoltaice ABB
7 produse

ABB produce pentru industria fotovoltaica invertoare solare, componente pentru modulele sistemului de urmarire, componente de joasa tensiune si accesorii.

7 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Gama Alpha-nea® Gama Element Detectoare de miscare Busch-Watchdog Gama Busch - axcent®
 
Accesorii cablare ABB
18 produse

Prize, intrerupatoare, detectoare de miscare, interfoane audio - video, intrerupatoare cu temporizator, variatoare de tensiune, corpuri de iluminat, intrerupatoare pentru spatii umede.

18 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Categorii
Panou solar fotovoltaic
Panou solar fotovoltaic
Senzor de miscare, senzor de prezenta
Senzor de miscare, senzor de prezenta
Automatizare cladiri
Automatizare cladiri
Convertizor de frecventa, soft starter
Convertizor de frecventa, soft starter
Intrerupator crepuscular, variator de tensiune, reostat
Intrerupator crepuscular, variator de tensiune, reostat
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...