Hitachi

Pompe de caldura Hitachi Yutaki

Gama de produse Yutaki include pompe de caldura cu sursa de aer, sisteme care folosesc caldura latenta a aerului din mediu pentru a genera energie si a furniza necesarul de incalzire si apa calda in casa, astfel, utilizatorul beneficiaza de incalzire, racire si apa calda menajera (ACM) cu ajutorul energiei regenerabile.

Produse din aceasta familie

Pompa de caldura Hitachi Yutaki S
 
Pompa de caldura Hitachi Yutaki S

Gama extinsa de iesiri de la 1,85 kW la 32,00 kW pentru incalzire si de la 3,80 kW la 20,60 kW pentru racire. Modelele de 25,50 si 32,00 kW sunt unice pe piata. Dimensiunea sa compacta si instalarea usoara il fac sistemul perfect pentru spatiile inguste. Modele de la 4,30 pana la 7,50 kW, care se potrivesc chiar si intr-un dulap de bucatarie. Yutaki S are cel mai mare COP in comparatie cu sistemele concurente, ceea ce se traduce printr-un consum mai mic de energie si economii mai mari. Toate unitatile au eficienta energetica maxima de pana la A+++.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Pompa de caldura Hitachi Yutaki S80
 
Pompa de caldura Hitachi Yutaki S80

Yutaki S80 foloseste doi agenti frigorifici: R410A si R134a. Datorita ciclului unic Smart Cascade, echipamentul ajusteaza automat functionarea in functie de cerintele de incalzire. Cand necesarul de incalzire este mai scazut (temperatura apei scade pana la 53 ºC), utilizeaza doar agentul frigorific R410A, cand aceasta cerinta creste (temperatura apei urca pana la 80 ºC), activeaza al doilea ciclu de agent frigorific R134a. Consumul este sub control si confortul este garantat in orice moment. Poate incalzi apa pana la 80 °C folosind energie regenerabila, chiar si la temperaturi extreme de pana la -25 °C.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Pompa de caldura Hitachi Yutaki S Combi
 
Pompa de caldura Hitachi Yutaki S Combi

Pompa de caldura Yutaki S Combi este proiectata pentru orice tip de instalare datorita gamei sale largi de modele. De la 1,85 kW la 17,80 kW pentru incalzire si de la 3,80 kW la 13,70 kW pentru racire. Unitatea Yutaki S Combi poate fi instalata in bucatarie datorita dimensiunilor sale compacte si nivelului redus de zgomot. Economia mare de spatiu, de pana la 70% in comparatie cu alt sistem, se datoreaza rezervorului inovator de apa calda integrat in unitatea interioara. Yutaki S Combi include 2 modele de rezervoare: 200 si 260 litri. Mai mult, al doilea kit poate fi incorporat in unitatea de 200 litri.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Pompa de caldura Hitachi Yutaki M
 
Pompa de caldura Hitachi Yutaki M

Unitate compacta pentru incalzire, apa calda si racire fara conexiuni frigorifice. Sistemul monobloc Hitachi este conceput pentru instalare in orice tip de proprietate, in special locuinte cu spatiu limitat. Fiind un sistem compact cu o singura unitate instalata in exterior inseamna ca spatiul disponibil in interior ramane neschimbat. Sistemul monobloc asigura ca toate functiile sunt realizate cu o singura unitate exterioara, aducand economii semnificative de costuri. In plus, timpul de instalare este mult mai scurt deoarece practic nu sunt necesare conducte, nu exista conexiuni de racire, iar produsul este preincarcat din fabrica. Combinand Yutaki M si Kitul de racire, accesoriul folosit pentru inversarea functionarii pompei de caldura asigura un confort maxim care clientul se poate bucura pe tot parcursul anului. Prin urmare, sistemul ofera incalzire iarna si racire vara, toate cu o simpla instalare.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Pompa de caldura Hitachi Yutaki T
 
Pompa de caldura Hitachi Yutaki T

Unitatea absoarbe caldura din aerul exterior si o transfera in rezervor pentru a incalzi apa pana la 55ºC. Acest lucru realizeaza economii de pana la 70% in comparatie cu sistemele traditionale de incalzire. Rezervoarele Yutaki sunt acum acoperite cu otel inoxidabil duplex, un material care ofera o rezistenta mai mare la temperaturi ridicate si la coroziune. Folosind energie regenerabila pentru incalzirea apei, nu emite CO₂ si permite gestionarea inteligenta a functionarii datorita ceasului programabil saptamanal. Gama Yutaki T este alcatuita din doua modele, cu o capacitate de 190 si 270 de litri, adaptate nevoilor fiecarei locuinte. Modelul compact de 190 de litri poate fi instalat in dulapuri standard de 600×600 mm.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...