Hitachi

Pompa de caldura Hitachi Yutaki M

Unitate compacta pentru incalzire, apa calda si racire fara conexiuni frigorifice. Sistemul monobloc Hitachi este conceput pentru instalare in orice tip de proprietate, in special locuinte cu spatiu limitat. Fiind un sistem compact cu o singura unitate instalata in exterior inseamna ca spatiul disponibil in interior ramane neschimbat. Sistemul monobloc asigura ca toate functiile sunt realizate cu o singura unitate exterioara, aducand economii semnificative de costuri. In plus, timpul de instalare este mult mai scurt deoarece practic nu sunt necesare conducte, nu exista conexiuni de racire, iar produsul este preincarcat din fabrica. Combinand Yutaki M si Kitul de racire, accesoriul folosit pentru inversarea functionarii pompei de caldura asigura un confort maxim care clientul se poate bucura pe tot parcursul anului. Prin urmare, sistemul ofera incalzire iarna si racire vara, toate cu o simpla instalare.

Documente

Pompa de caldura Hitachi Yutaki M - fisa tehnica

fisa tehnica

pdf 253.6 kB Engleza
Pompa de caldura Hitachi Yutaki M
 

Nu gasiti ce ati cautat?

Cerere document
Alte produse ale companiei
Unitate interioara Hitachi Ducts
 
Unitate interioara Hitachi Ducts

Sistemele RPIM (0,6-1,5) FSN4E-DU au o pompa de condens incorporata, cu o pompa de scurgere pentru ridicarea condensului pana la 850 mm deasupra unitatii. Pompa este activata automat cand nivelul apei acumulate este excesiv. Fiecare ventiloconvector poate avea propria sa setare personalizata de confort pentru oprirea aerului, usor de schimbat prin control local pentru un confort maxim.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Unitate exterioara Hitachi VRF Set Free Sigma
 
Unitate exterioara Hitachi VRF Set Free Sigma

Datorita tehnologiei Set Free Sigma, in timpul unui ciclu de dezghetare scaderea temperaturii este limitata la o valoare imperceptibila de 0,1ºC. Acest lucru se realizeaza cu un senzor nou si imbunatatit, care gestioneaza inteligent unitatile atunci cand acestea intra in procesul de dezghetare, un gaz fierbinte trece prin jumatatea inferioara a schimbatorului de caldura care previne formarea ghetii, iar dezghetarea alternativa a unitatilor exterioare si unitatilor interioare se realizeaza automat oprirea ventilatoarelor pentru a proteja confortul utilizatorului. Ofera cea mai larga gama de cutii de recuperare, de la cutii cu o singura iesire la mai multe cutii cu pana la 16 iesiri. Este cea mai compacta si cea mai usoara unitate de pe piata. Instalarea ei este, de asemenea, mult mai simpla si economica, din moment ce izolatia folosita elimina necesitatea instalarii unei tavi de condens, linia de lichid merge direct la unitatea interioara fara a trece prin cutie, deci insemnand mai putine conexiuni. Pana la 268 kW (96 CP) in combinatie cu mai multe module. Module individuale de pana la 67 kW (24 CP) asigura economii de spatiu si costuri atunci cand spatiul pe acoperis este limitat.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Unitate exterioara Hitachi VRF Set Free Sigma High-Efficiency
 
Unitate exterioara Hitachi VRF Set Free Sigma High-Efficiency

Unitatea Set Free Sigma permite o diferenta de inaltime mai mare intre unitatea de exterior si cea din interior, de pana la 110 m. Sunt singurele unitati de exterior cu eficienta foarte mare, 14 kW si 16 kW (5 si 6 CP). Mentine o temperatura confortabila in timpul absentei proprietarului in camera, garantand economii de energie fara nicio pierdere a confortului.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Pompa de caldura Hitachi Yutaki S
 
Pompa de caldura Hitachi Yutaki S

Gama extinsa de iesiri de la 1,85 kW la 32,00 kW pentru incalzire si de la 3,80 kW la 20,60 kW pentru racire. Modelele de 25,50 si 32,00 kW sunt unice pe piata. Dimensiunea sa compacta si instalarea usoara il fac sistemul perfect pentru spatiile inguste. Modele de la 4,30 pana la 7,50 kW, care se potrivesc chiar si intr-un dulap de bucatarie. Yutaki S are cel mai mare COP in comparatie cu sistemele concurente, ceea ce se traduce printr-un consum mai mic de energie si economii mai mari. Toate unitatile au eficienta energetica maxima de pana la A+++.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Unitate interioara Hitachi Ceiling-mounted
 
Unitate interioara Hitachi Ceiling-mounted

Economii de energie de 14% datorita senzorului de prezenta. Senzorul de prezenta din modelul RPC (1,5-6) FSN3 regleaza functionarea in functie de ocuparea camerei. O a doua supapa a fost adaugata pentru a facilita instalarea sistemului de drenaj si pentru a creste optiunile de instalare si pozitionare. Noul kit de scurgere (optional) permite instalarea scurgerii la 600 mm deasupra partii superioare a unitatii interioare. High G Speed, aceasta functie care poate lansa aerul la o distanta mai marein vederea climatizarii spatiului.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Categorii recomandate
Pompa de caldura
Pompa de caldura
Cazan de pardoseala pe combustibil lichid si gaz
Cazan de pardoseala pe combustibil lichid si gaz
Cazan mural pe combustibil lichid si gaz
Cazan mural pe combustibil lichid si gaz
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...