Wolf

Centrale termice Wolf pe gaz in condensare cu boiler incorporat

Centralele termice pe gaz cu boiler incorporat Wolf sunt ideale pentru case unde consumul de apa calda este ridicat. Disponibile in 2 variante de montaj (perete sau podea) si dotate cu tehnologia de stocare stratificata asigura intr-un timp foarte scurt generarea suficienta a apei calde pentru o baie relaxanta.

Produse din aceasta familie

Centrala termica in condensare Wolf CGW-2
 
Centrala termica in condensare Wolf CGW-2

Centrala termica Wolf CGW-2 face parte din a doua generatie de centrale termice in condesare de la Wolf pentru montaj pe perete si se bucura de toate avantajele unei centrale termice Wolf CGB-2, dar suplimentar este echipata cu un boiler din otel inoxidabil dotat cu un sistem patentat Wolf de stratificare radiala. Centrala mai are un port de comunicare pe protocolul eBus unde se poate conecta la un modul de cascadare, pana la 3 module de mixare si un modul solar. Aceste posibilitati de interconectare fac aceasta centrala termica sa fie alegerea ideala in instalatiile complexe cu mai multe grupuri de pompare si panouri solare. Puterea arzatorului poate fi limitata si in conjunctie cu pompa de recirculare poate fi ales modul de functionare, liniar sau pe diferenta dintre temperatura de tur si retur. Controlul diferentei dintre temperatura de tur si retur ajuta la o condensare mai eficienta. Centrala termica este echipata cu o pompa modulanta cu inaltime de pompare de pana la 6 m H₂O. Pentru preparare apa calda menajera, Wolf CGW-2 utilizeaza sistemul „ACM Turbo”, un nou sistem de distributie al apei calde si reci in interiorul boilerului pentru disponibilitatea foarte rapida in prepararea ACM.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Centrala termica in condensare Wolf CGS-2
 
Centrala termica in condensare Wolf CGS-2

Centrala termica Wolf CGS-2 face parte din a doua generatie de centrale termice in condesare de la Wolf pentru pardoseala si se bucura de toate avantajele unei centrale termice Wolf CGB-2, dar suplimentar este echipata cu un rezervor cu tub spiralat din otel emailat pentru preparare apa calda menajera. Schimbatorul de caldura spiralat este dimensionat generos pentru o incarcare rapida. Centrala mai are un port de comunicare pe protocolul eBus unde se poate conecta la un modul de cascadare, pana la 3 module de mixare si un modul solar. Aceste posibilitati de interconectare fac aceasta centrala termica sa fie alegerea ideala in instalatiile complexe cu mai multe grupuri de pompare si panouri solare. Puterea arzatorului poate fi limitata si in conjunctie cu pompa de recirculare, poate fi ales modul de functionare, liniar sau pe diferenta dintre temperatura de tur si retur. Controlul diferentei dintre temperatura de tur si retur ajuta la o condensare mai eficienta. Incarcarea rezervorului de apa calda menajera se realizeaza cu ajutorul unei serpentine robuste, cu suprafata generoasa de schimb de caldura pentru o incarcare rapida.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Centrala termica solara in condensare Wolf CSZ-2
 
Centrala termica solara in condensare Wolf CSZ-2

Sistemul CSZ-2 se remarca prin randament solar ridicat, silentiozitate si dimensiuni compacte, accesibilitate excelenta la toate componentele pentru operare si service din fata, oferind o multime de optiuni de amplasare in locuinta. Combinatia perfecta gaz-solar. Sistemul CSZ-2 este dezvoltat si echipat in conformitate cu conceptul de eficienta prin condensare. Ca urmare, CSZ-2 poate acoperi pana la 60% din prepararea apei calde menajere cu energie solara, ceea ce face ca sistemul sa fie solutia perfecta acolo unde se doreste economie si confort la un nivel ridicat. Sistemul modular cuprinde: centrala termica in condensare CGB-2, boiler solar, pompa solara de inalta eficienta, controler solar SM-2, vas de expansiune de 25 l si un vas pentru colectare a fluidului solar. Noul modul de programare permite ca intregul sistem sa fie controlat si analizat, de exemplu, variabilele precum randamentul solar, conversia in kW ora, metri cubi de gaz natural, pot fi foarte usor calculate.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...