Wolf

Centrale de cogenerare Wolf

Centrale de cogenerare pe gaz natural sau biogaz Wolf, cu puteri de la 7 kW la 2 MW. Prin integrarea experientei in domeniul instalatiilor HVAC comerciale si industriale, Wolf este intr-o pozitie unica de a integra sistemele de cogenerare in instalatii complete de incalzire, ventilatie si climatizare. Impreuna cu partenerii pe linia de prelucarare a biogazului, Wolf ajuta la implementarea de instalatii complete de procesare, stocare si utilizare a biogazului obtinut in statii de biogaz, statii de epurare ape uzate si rampe de deseuri menajere.

Produse din aceasta familie

Centrala de cogenerare Wolf PS GTK 35 - 530 M Centrala de cogenerare Wolf PS GTK 600 - 2000 M
 
Centrale de cogenerare Wolf pe gaz natural
2 produse

Wolf Power Systems produce echipamente de cogenerare pe gaz natural cu puteri electrice intre 7 kW si 2.000 kW pentru aplicatii industriale, aplicatii de incalzire centralizata si instalatii de trigenerare. Avand la baza motoarele termice MAN sau MWM si generatoare electrice sincron, instalatiile de cogenerare pe gaz natural produse de grupul Wolf reprezinta o solutie economica si fiabila pentru acoperirea necesarului de energei electrica si termica. Grupurile de cogenerare sunt o solutie foarte eficienta in special pentru aplicatii industriale unde este nevoie de energie electrica si termica constant pe parcursul unui an, dar si pentru instalatii de trigenerare.

2 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Centrala de cogenerare Wolf GTK 35 - 530 seria B si K motor MAN Centrala de cogenerare Wolf GTK  600 - 2000 seria B si K motor MWM
 
Centrale de cogenerare Wolf pe biogaz
2 produse

Solutie ideala pentru valorificarea biogazului cu puteri electrice cuprinse intre 35 kW si 2 MW. Intr-o instalatie de cogenerare pe biogaz sunt generate simultan energie electrica si energie termica cu un randament de 90%. Aditional se poate conecta un chiller cu absorbtie pentru racire (trigenerare). Sistemele de cogenerare Wolf beneficiaza de tehnologia motoarelor MAN sau MWM si a generatoarelor Marelli. Emisiile de CO₂ sunt reduse cu pana la 65% fata de sursele conventionale de producere a energiei electrice.

2 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Centrala de cogenerare pe hidrogen Wolf WTK 50 H2GO - HO8
 
Centrala de cogenerare pe hidrogen Wolf WTK 50 H2GO - HO8

Centralele de cogenerare Dreyer und Bosse sunt adaptate fiecarui proiect in parte pentru a raspunde specificatiilor de calitate a biogazului. Grupul de cogenerare poate fi livrat complet containerizat, cu instalatie de uscare si desulfurare a biogazului si instalatie de disipare a energiei termice in exces si filtru catalitic pentru controlul noxelor din gazele de ardere.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...