Ruukki - partener al Campionatului Mondial al Tinerilor Montatori de Acoperisuri 2014

Echipele castigatoare si premiile speciale din cadrul celei de-a 25-a editii a Campionatului Mondial al Tinerilor Montatori de Acoperisuri

Ruukki Romania a fost alaturi de organizatorii celei de-a 25 editii a Campionatului Mondial al Tinerilor Montatori de Acoperisuri, ce s-a desfasurat in perioada 19-21 noiembrie 2014 la Romexpo, Bucuresti, sponsorizand sectiunea de acoperisuri metalice a concursului. Compania a pus la dispozitia celor peste 30 de echipe concurente absolut toate materialele necesare probei de concurs ACOPERISURI METALICE: tabla plana, folie anticondens, accesorii, sisteme de pridere si etansare. Astfel, tabla plana faltuita manual Ruukki TSP Falt a fost produsul de baza pe care concurentii au trebuit sa il puna in opera, sa construiasca ca la carte un acoperis de exceptie pe masura exigentelor juriului si a regulilor de concurs.
Campionatul, organizat sub patronajul International Federation for the Roofing Trade (IFD) in colaborare cu Asociatia Nationala a Montatorilor de Acoperisuri din Romania (ANMAR), a reunit anul acesta sute de montatori, constructori, arhitecti si producatori din Europa, China si SUA. Romania a fost reprezentata cu cate o echipa pentru fiecare proba de concurs.

Echipele castigatoare ale Campionatului au fost:
1. Sectiunea acoperisuri metalice: Franta, Estonia, Polonia
2. Sectiunea acoperisuri tigla: Austria, Germania, Marea Britanie si Ungaria, la egalitate
3. Sectiunea etansari - terase: Austria, Elvetia, Germania

Premiile speciale ale presedintelui IFD au fost acordate dupa cum urmeaza:
  • Metal: Franta
  • Tigla : Polonia
  • Etansari - terase: Austria
Gasiti aici mai multe informatii despre Campionat.

In cazul in care doriti sa aflati mai multe detalii despre Campionatul mondial al tinerilor montatori de acoperisuri sustinut de Ruukki, faceti clic pe butonul Cerere de informatii. Daca doriti sa aflati mai multe despre acoperisurile metalice Ruukki, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Ruukki Romania Srl, folosind butonul corespunzator.
Produse mentionate in articol
Tigla metalica Adamante Tabla faltuita Classic Tigla metalica Finnera Profil de tabla T20
 
Acoperisuri metalice Ruukki pentru case
9 produse

Adecvate pentru proiecte de renovare si la realizarea de constructii noi, sistemele de acoperis din tigla metalica Ruukki asigura solutii estetice, durabile si usor de intretinut. De asemenea au un aspect placut si un stil elegant, acordand si mai multa valoarea casei. Beneficiile cheie ale acoperisurilor metalice Ruukki sunt reprezentate de sistemele unice de protectie a tablei de otel, Purex™ si Pural™. Acestea asigura suprafetelor o durabilitate fara egal, protejandu-le in mod eficient impotriva zgarieturilor si coroziunii datorate zapezii si ghetii si garanteaza de asemenea faptul ca acestea nu-si vor pierde in timp culoarea din cauza radiatiilor UV ale soarelui

9 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Categorii
Jgheab si burlan
Jgheab si burlan
Tigla metalica
Tigla metalica
Tabla metalica cutata si ondulata
Tabla metalica cutata si ondulata
Invelitori din tabla pentru acoperis si fatada
Invelitori din tabla pentru acoperis si fatada
Acoperis, fatada
Acoperis, fatada
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...