C. & E. FEIN GmbH - Reprezentanta Romania

Polizor unghiular cu acumulator FEIN PROTAGO

Polizor unghiular performant cu acumulator cu concept unic de operare pentru lucrul deosebit de sigur. Protectie maxima a utilizatorului datorita unei combinatii de caracteristici numeroase de siguranta. Reduce accidentele provocate adesea de operarea gresita sau de neglijenta. Performanta optima, manevrare sigura, ergonomie perfecta si operare facila in orice situatie de lucru. Protectie cuprinzatoare a utilizatorului datorita operarii cu doua maini cu AutoStop (comutator om mort) si a manerului suplimentar montat permanent, a capacului de protectie nedetasabil, precum si a monitorizarii reculului (Kickback), a pornirii lente, a blocatorului contra repornirii, a protectiei electronice la suprasarcina si a functiei de franare. Ghidare sigura in orice situatie de lucru datorita manerului suplimentar reglabil in 6 pozitii. Timpi redusi de echipare datorita posibilitatilor de montaj si reglare fara scule cum ar fi, de exemplu, reglarea capacului de protectie, montajul capotei pentru lucrarile de debitare sau schimbarea consumabilelor cu ajutorul piulitei de prindere rapida.

  • tensiune acumulator 18 V
  • turatie la mers in gol 2500 - 8500 rotatii/minut
  • diametru disc ø 125 mm

Documente

Polizor unghiular cu acumulator FEIN PROTAGO, diametru 125 mm - fisa tehnica

fisa tehnica

pdf 1.0 MB
Polizor unghiular cu acumulator FEIN PROTAGO, diametru 125 mm
 

Nu gasiti ce ati cautat?

Cerere document

Specificatii

FEIN PROTAGO

continut pachet

continut pachet

1 buc. piulita de prindere rapida, fara scule;
2 pachete de acumulatori Li-ion HighPower (18 V/5,2 Ah);
1 buc. geanta din plastic pentru scule;
1 set de chei;
1 buc. incarcator rapid tip ALG 80 BC;
1 capac de protectie pentru lucrari de debitare

masa [kg]

masa [kg]

2,30 (fara acumulator);
2,70 (cu acumulator)

motor

motor

fara perii

nivelul de zgomot [dB(A)]

nivelul de zgomot [dB(A)]

82-96

tensiune acumulator [V]

tensiune acumulator [V]

18

tip baterie

tip baterie

Litiu-ion/HighPower litiu-ion

viteza de turatie [rpm]

viteza de turatie [rpm]

2500-8500
Stiri conexe
FEIN prezinta noul polizor unghiular cu acumulator PROTAGO
FEIN prezinta noul polizor unghiular cu acumulator PROTAGO
Concept unic de operare pentru lucrul deosebit de sigur
FEIN prezinta noul polizor unghiular cu acumulator PROTAGO
Alte produse ale companiei
Masina de gaurit ecologica cu carota FEIN KBE 32 cu stand electromagnetic de pana la 32 mm
 
Masina de gaurit ecologica cu carota FEIN KBE 32 cu stand electromagnetic de pana la 32 mm

Masina de gaurit cu carota cu stand electromagnetic Eco cu o treapta de viteza, mica si extrem de usoara cu functionalitate de baza pentru carotarea pe santier. Pentru utilizare intensiva datorita calitatii ridicate a prelucrarii si ghidajului interior al cablului motorului. Durata de viata fara compromisuri prin designul durabil al angrenajul cu un timp de operare de pana la 400 de ore. Greutate redusa cu motorul FEIN de mare putere si cuplu ridicat pentru toate lucrarile cu carote. Maner pentru avans care poate fi schimbat de pe o parte pe cealalta. Comutator de protectie pentru persoane.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Ciocan perforator cu acumulator FEIN ABH 18
 
Ciocan perforator cu acumulator FEIN ABH 18

Ciocan rotopercutor cu acumulator extrem de compact si performant cu o energie de percutie de 2 J pentru gaurirea in beton de pana la 20 mm. Viteza de lucru mare datorita motorului fara perii cu energie de percutie ridicata. Lucrari cu efort scazut prin forma constructiva compacta si vibratii reduse. Protejarea utilizatorului si a masinii prin cuplajul de siguranta si protectie impotriva suprasolicitarii. Ciocan combi cu trei functii: perforare cu ciocan perforator, gaurire si daltuire. Motor fara perii cu un randament cu 30% mai ridicat si durata de viata ridicata. 50 de gauriri (10×75 mm in beton) cu o singura incarcare a acumulatorului (3 Ah). Realizarea de gauri pentru prize de 68 mm cu cap de carotiera in zidarie.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Polizor unghiular compact Ø 125 mm FEIN CG 13-125 V
 
Polizoare unghiulare FEIN CG

Polizoare unghiulare compacte FEIN CG, cu putere nominala cuprinsa intre 1300 si 1700 W, manevrabile, cu turatie variabila pentru lucrari eficiente de slefuire si de debitare. Motor robust pentru utilizarea zilnica. Durabil datorita protectiei la suprasarcina si a periilor colectoare.Posibilitati flexibile de utilizare datorita turatiei variabile. Protectie extinsa a utilizatorului prin monitorizarea reculului, blocatorul contra repornirii, pornirea lenta si manerului anti-vibratii. Capul de antrenare poate fi rotit la 90° pentru utilizare multipla. Schimbare rapida, fara scule a materialelor de slefuit: furnitura cuprinde piulite de prindere rapida ca accesoriu standard.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Masina de gaurit FEIN BOS 16
 
Masina de gaurit FEIN BOS

Masina de gaurit manuala performanta BOS 16 si BOS 16-2 cu doua trepte de viteze, cu turatie reglabila pentru utilizarea flexibila in domeniul constructiilor metalice. Turatie optima pentru diametre mari si astfel lucru economic datorita utilizarii eficiente a masinii. Motor FEIN de mare putere, cu stabilitate ridicata a turatiei, pentru un avans constant al gauririi la aproape orice tip de aplicatie. Cap de antrenare metalic si carcasa de motor tip oala, rezistenta la deformari. Rotatie spre dreapta/stanga si preselectarea electronica a turatiei.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Masina de gaurit universala cu carota cu stand electromagnetic compact FEIN KBC 36 MAGFORCE
 
Masina de gaurit universala cu carota cu stand electromagnetic compact FEIN KBC 36 MAGFORCE

Masina de gaurit cu stand electromagnetic Compact, extrem de mica si usoara, cu o treapta de viteza, cu dimensiuni minime pentru lucrari in locuri inguste atat in atelier, cat si pe santier. Extrem de mic si de usor pentru spatii de lucru inguste si greu accesibile – si pe verticala si deasupra capului – datorita unei inaltimii constructive de 169 mm, unei lungimi constructive de 290 mm si unei greutati de 8,5 kg. Concept de masina foarte rezistent la uzura si durabil, cu avans cu pinola, fara joc, pentru rezultate exacte ale gauririi, pentru utilizare intensiva in domeniul industrial si mestesugaresc. Motor de mare putere de 1200 W foarte performant si lipsit de intretinere, fara perii, cu inalta stabilitate a turatiei pentru viteza de lucru permanent mare, cu sens rotatie spre dreapta/stanga si reglare electronica a turatiei pentru toate aplicatiile de gaurire precum gaurirea cu carota, cu burghiu elicoidal, tarodare si zencuire. Concept de deservire intuitiv si versatil, in campul vizual al utilizatorului. Indicator confortabil al fortei de fixare electromagnetica. Senzorul de rasturnare opreste motorul in cazul alunecarii sau rasturnari masinii.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Categorii recomandate
Unealta de mana electrica si pneumatica
Unealta de mana electrica si pneumatica
Aparat de masurat
Aparat de masurat
Unealta de mana mecanica
Unealta de mana mecanica
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...