Pe o suprafata invelitoare de 260 m²
Zincul insa, in contact cu apa va forma hidroxidul de zinc, care in contact cu dioxidul de carbon din atmosfera va forma carbonatul de zinc, cunoscut drept strat de patina, care protejeaza materialul si devine tot mai puternic si mai nobil odata cu trecerea anilor. Daca se zgarie, se va reface natural in timp.
Toxicitatea scazuta a invelitorilor de zinc, reprezinta cu siguranta un plus major pentru protectia mediului inconjurator. Apa care se scurge de pe acoperis nu contamineaza solul si apele subterane, necontinand substante chimice toxice. Un alt avantaj il reprezinta faptul ca zincul este aproape 100% reciclabil. Astfel se reduce mult costul energiei de fabricatie. Pe de alta parte, privit ca fiind cel mai pertinent dezavantaj pentru consumatorul mediu, pretul zincului depaseste ca marime "asteptarile de moment". Pe termen lung insa, prin durabilitatea si sustenabilitatea sa, zincul compenseaza pe masura diferenta de pret initial.
- Proiect: Resedinta privata, Rangsdorf (Germania)
- Arhitect: Steiner Weißenberger Architekten GmbH, Berlin (Germania)
- Antreprenor: Hoeltke & Langpeter Dachdeckerei GmbH, Berlin (Germania)
- Date tehnice: Suprafata invelitoare: 260 m², 2 t, RHEINZINK-prePATINA graphite-grey, sistem cu solzi mari.
In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre produsele Rheinzink, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Rheinzink in Romania, folosind butonul corespunzator.