Sifonul HL570 – solutia inovativa si extrem de simpla pentru caditele de dus plate

O solutie extrem de simpla si inovativa pentru conectarea sifonului HL570 la cadita de dus

Modul de instalare

Caditele de dus plate pot fi instalate la nivelul pardoselii. Instalarea acestora direct peste sapa, cu o diferenta de nivel de pana la 2 cm, este o alternativa viabila in cazul dusurilor fara bariera. In functie de grosimea pardoselii, tavita de dus utilizata si sapa, instalarea poate fi realizata la acelasi nivel cu podeaua.

Atunci cand se utilizeaza sifoane sau kituri conventionale pentru drenajul apei din cadita de dus, integrarea acestora in hidroizolatia ce se executa peste sapa, nu este posibila fara executarea in prealabil a unor cofraje sau degajari. In acest caz, aparitia unor scurgeri de apa este foarte probabila.

Solutia HL Hutterer in acest caz, respectiv sistemul HL570 FlexBox FlexBox, face posibila integrarea sifonului in sapa si etansarea perfecta la hidroizolatie. Cu ajutorul elementului flexibil al sifonului se pot compensa diferente de 2 cm in orice directie fata de centrul sifonului (in total 4 cm), pentru a conecta perfect cadita de dus cu sifonul de scurgere.

Sifonul pentru cadite de dus plate HL570 cu orificiul de evacuare Ø90 mm, cu kit de hidroizolare special pentru hidroizolatii pensulabile, racord evacuare lateral DN40/50, corp de sifon cu fixare pe pardoseala si ajustabil in inaltime, este extrem de simplu de instalat.

Pachetul de livrare este complet, el cuprinde atat valva de evacuare cat si capacul ornamental din otel inox si se livreaza impreuna cu capacele pentru protectie.

Pentru modul de instalare vizionati acest video:

Produse mentionate in articol
Sifon pentru cadite de dus plate HL570 FlexBox
 
Sifon pentru cadite de dus plate HL570 FlexBox

Sistemul HL570 FlexBox face posibila integrarea sifonului in sapa si etansarea perfecta la hidroizolatie. Cu ajutorul elementului flexibil al sifonului se pot compensa diferente de 2 cm in orice directie fata de centrul sifonului (in total 4 cm), pentru a conecta perfect cadita de dus cu sifonul de scurgere. Componentele ce alcatuiesc sifonul complet sunt separate in 3 parti, in functie de fazele de constructie: setul corpului de sifon-pentru instalator, setul pentru faiantar si setul de finisaj. Instalarea este extrem de simpla datorita sistemului de reglare a corpului de sifon si posibilitatii de reglare a acestuia la inaltimea finita a sapei.

CAD
Brosura
Specificatii
CAD
Vezi detalii
Card produs
Stiri conexe
HL570 - Sifon FlexBox pentru cadite de dus plate
HL570 - Sifon FlexBox pentru cadite de dus plate
Pe langa solutiile deja foarte bine cunoscute, in care se utilizeaza rigolele de dus sau sifoanele pentru dus direct pe pardoseala baii, in ultima perioada au inceput sa fie din ce in ce mai populare solutiile in care se utilizeaza cadite de dus plate fabricate din otel emailat, fonta minerala, piatra sau materiale compozite.
HL570 - Sifon FlexBox pentru cadite de dus plate
Categorii
Accesoriu pentru baie
Accesoriu pentru baie
Sistem de dus, cadita de dus, cabina de dus
Sistem de dus, cadita de dus, cabina de dus
Cada, paravan pentru cada
Cada, paravan pentru cada
Sifon, gura de scurgere, deversor
Sifon, gura de scurgere, deversor
Sifon, rigola, trapa in pardoseala
Sifon, rigola, trapa in pardoseala
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...