Wetterbest SA

Tabla cutata Wetterbest

Solutiile Wetterbest cuprind o gama larga de panouri de tabla cutata pentru aplicatii dintre cele mai variate. Panourile de tabla cutata pot fi utilizate pentru acoperis, placari la exterior respectiv interior, pentru constructiile civile si industriale, reprezentand o solutie sigura pentru construirea si reabilitarea spatiilor cu diverse destinatii. Panourile de tabla cutata Wetterbest sunt fabricate din otel galvanizat la cald si prezinta o greutate specifica redusa, cu o durata de viata indelungata si capacitatea portanta mare. Portofoliul Wetterbest contine 5 tipodimensiuni de tabla cutata, avand inaltimile cutelor intre 8 si 60 mm.

Produse din aceasta familie

Placa metalica cu profil trapezoidal Cutata W8
 
Placa metalica cu profil trapezoidal Cutata W8

Tabla cutata Wetterbest W8, cu o inaltime a cutei de 8 mm, e ideala pentru lucrari de placari interioare si exterioare, acoperisurile cladirilor civile (case, blocuri de locuinte, birouri), compartimentari, amenajari, garduri. Panoul de tabla cutata W8 prezinta o greutate specifica mica fara efecte negative asupra durabilitatii constructiei. Tabla cutata Wetterbest W8 este incombustibila si nu influenteaza clasa de rezistenta la foc a constructiei. Este utilizata la realizarea lucrarilor de placari la exteriorul, respectiv interiorul constructiilor, pentru pereti si diverse aplicatii cu rol estetic, cat si pentru constructii civile (case, blocuri de locuinte, birouri) si placarea gardurilor si a zonelor de sageac ale acoperisurilor.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Placa metalica cu profil trapezoidal Cutata W10
 
Placa metalica cu profil trapezoidal Cutata W10

Tabla cutata Wetterbest W10 este recomandata pentru placari si anvelopari interioare si exterioare, constructie garduri si imprejmuiri, sageac etc. Este disponibila in doua dimensiuni pe latime, 1150 mm, respectiv 870 mm. Cu inaltimea cutei de 10 mm, tabla cutata Wetterbest W10 poate fi folosita la lucrari de placare si invelire pe suport continuu. Este ideala pentru proiecte industriale, la exteriorul respectiv interiorul constructiilor, pentru acoperisuri, pereti si diverse aplicatii cu rol estetic, cat si pentru acoperirea constructiilor civile (case, blocuri, birouri) si placarea gardurilor si a zonelor de sageac ale acoperisurilor. Tabla cutata Wetterbest W10 prezinta o greutate specifica mica, fara efecte negative asupra incarcarii constructiei. Este incombustibil si nu influenteaza clasa de rezistenta la foc a constructiei.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Placa metalica cu profil trapezoidal Cutata W18
 
Placa metalica cu profil trapezoidal Cutata W18

Tabla cutata Wetterbest W18, cu o inaltime a cutei de 18 mm, este ideala pentru lucrari de placare a peretilor industriali, pentru acoperisurile constructiilor rezidentiale. Se mai poate folosi si pentru cladiri functionale sau cu destinatie agricola (soproane, garaje etc.). Tabla cutata Wetterbest W18 prezinta o greutate specifica mica, fara efecte negative asupra durabilitatii constructiei. Este incombustibila si nu influenteaza clasa de rezistenta la foc a constructiei.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Placa metalica cu profil trapezoidal Cutata W35
 
Placa metalica cu profil trapezoidal Cutata W35

Tabla cutata Wetterbest W35 este incombustibila si nu influenteaza clasa de rezistenta la foc a constructiei. Cu o inaltime a cutei de 35 mm, poate fi folosita pentru lucrari de placare a peretilor halelor industriale si a acoperisurilor de dimensiuni mici si medii ale acestora, pentru acoperisuri de constructii rezidentiale si comerciale. Tabla cutata Wetterbest W35 prezinta o greutate specifica mica, fara efecte negative asupra durabilitatii constructiei. Este incombustibila si nu influenteaza clasa de rezistenta la foc a constructiei. Sunt folosite la placari in cazul proiectelor industriale, la exteriorul, respectiv interiorul constructiilor, pentru acoperisuri, pereti si diverse aplicatii cu rol estetic, cat si pentru acoperirea constructiilor civile (case, blocuri, birouri) si placarea gardurilor si a zonelor de sageac ale acoperisurilor.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Placa metalica cu profil trapezoidal Cutata W60
 
Placa metalica cu profil trapezoidal Cutata W60

Tabla cutata Wetterbest W60, profilata pozitiv si avand inaltimea cutei de 60 mm, este ideala pentru acoperisurile industriale. Se foloseste pentru constructia cofrajului pierdut. Este incombustibila si nu influenteaza clasa de rezistenta la foc a constructiei. Domeniu de utilizare: realizarea invelitorilor pentru constructiile industriale si a cofrajelor pierdute permanente cu dublu rol, functional si estetic.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...