TK Elevator

Ascensor TK Elevator pentru automobile

Ascensoarele hidraulice TK Elevator pentru autoturisme sunt sigure si fiabile, au doua unitati de pompare si panouri de control special concepute pentru acest ascensor, asigura o siguranta ridicata pentru a reduce riscul de defectare. Ascensorul cu o singura unitate de pompare nu va functiona, in cazul in care unitatea de pompare se va defecta. Ascensorul TK Elevator pentru automobile, prevazute cu doua unitati de pompare, va continua sa functioneze in caz de defectiune la una dintre unitati, dar la jumatate din viteza. Astfel necazurile si supararile pentru utilizatori lipsesc. Ascensoarele TK Elevator pentru automobile sunt recomandate in instalatii cu trafic intens, in cazul in care siguranta si fluiditatea sunt o necesitate.

Documente

Ascensor TK Elevator pentru automobile
 - prezentare detaliata

prezentare detaliata

pdf 1.1 MB Engleza
Ascensor TK Elevator pentru automobile
 

Nu gasiti ce ati cautat?

Cerere document
Alte produse ale companiei
Ascensor Flow StairLift Ascensor HomeGlide Ascensoare Supra / Supra Linea Ascensoare Gulliver, Orion, Lilliput, Mizar, Elegance, Vector, Butler
 
Ascensoare TK Elevator pentru persoane cu dizabilitati
4 produse

Ascensoarele TK Elevator pentru persoane cu dizabilitati, va ofera mobilitate si libertate de deplasare, adaptandu-se la fiecare dintre nevoile dumneavoastra.

4 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Ascensoare TK Elevator pentru marfa
 
Ascensoare TK Elevator pentru marfa

Ascensoarele TK Elevator de marfa sunt echipate standard cu panou de control a frecventei. Aceste unitati sunt sinonime cu economia de energie si accelerarea si decelerarea lenta, de asemenea sunt cunoscute pentru acuratetea la oprire.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Banda rulanta Orinoco Scara rulanta Tugela Scara rulanta Velino Scara rulanta Victoria
 
Scari si trotuare rulante TK Elevator
5 produse

Zece motive pentru a alege scarile si trotuarele rulante de la TK Elevator: economie, calitate, design, service, siguranta, inovatie, personalizare, internationalitate, consultanta, experienta.

5 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Ascensor persoane H300 - Access Altura Diamond
 
Ascensor persoane H300 - Access Altura Diamond

Datorita expertizei TK Elevator de clasa mondiala in domeniul ascensoarelor, s-a dezvoltat cea mai buna solutie posibila pentru un ascensor de locuinta care ofera numeroase configuratii si o gama de dimensiuni ale platformei pentru aproape toate cerintele. Design italian, cu o gama larga de optiuni sofisticate, elegante si moderne. Descoperirea combinatiilor perfecte de culori, materiale si optiuni pentru a asigura o potrivire perfecta in locuinte. H300 utilizeaza cea mai buna tehnologie disponibila pentru ascensoare de locuinte, oferind o solutie extrem de eficienta din punct de vedere energetic si aproape silentioasa. Combinand acest lucru cu abordarea minutioasa a ingineriei si cu pasiunea pentru designul italian, se va gasi cu siguranta o solutie ecologica, discreta, care se va integra perfect in locuinta. TK Elevator este de parere ca deplasarea intre etajele locuintei nu trebuie sa fie o experienta dificila sau incomoda. Folosirea tehnologiei fara angrenaje din H300 permite asigurarea unei calatorii line si silentioase de la inceput pana la final. De asemenea, toate ascensoarele pentru locuinte TK Elevator sunt echipate cu tehnologia soft-start/stop (pornire/oprire lina). Fiecare ascensor dispune de o balustrada si butoane de actionare si astfel, calatoria este cat mai lina si mai sigura posibil.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Banda rulanta Orinoco
 
Banda rulanta Orinoco

Nici o distanta nu e prea indepartata, Orinoco face fata.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Categorii recomandate
Ascensor de marfa, dispozitiv de ridicare
Ascensor de marfa, dispozitiv de ridicare
Sistem de acces si parcare
Sistem de acces si parcare
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...