Tarkett SEE Reprezentanta Romania

Pardoseli sportive din linoleum Tarkett Linosport xf2

Linosport xf2™ (3,2 mm) este o pardoseala din linoleum care ofera o excelenta rezistenta la uzura si la crapaturi, datorita structurii sale omogene. Este tratata in fabrica Tarkett cu protectia superioara pentru suprafete xf 2™ pentru durabilitate extrema, curatare usoara si intretinere la costuri reduse. Aceasta poate fi combinata cu suportul Lumaflex Duo pentru a oferi performante sportive in salile de sport multifunctionale.

  • ideal pentru unitati de invatamant
  • rezistenta extrema la uzura si crapaturi
  • intretinere rentabila

Documente

Pardoseli sportive din linoleum Tarkett Linosport xf<sup>2</sup>™ - prezentare generala

prezentare generala

pdf 575.0 kB Engleza
Pardoseli sportive din linoleum Tarkett Linosport xf2
 
Pardoseli sportive din linoleum Tarkett Linosport xf<sup>2</sup>™ - fisa tehnica

fisa tehnica

pdf 3.2 MB Engleza
Pardoseli sportive din linoleum Tarkett Linosport xf2
 
Pardoseli sportive din linoleum Tarkett Linosport xf<sup>2</sup>™ - instructiuni de montaj

instructiuni de montaj

pdf 97.9 kB Engleza
Pardoseli sportive din linoleum Tarkett Linosport xf2
 
Pardoseli sportive din linoleum Tarkett Linosport xf<sup>2</sup>™ - Accesorii - prezentare generala

prezentare generala

pdf 307.0 kB Engleza
Pardoseli sportive din linoleum Tarkett Linosport xf2™ - Accesorii
 
Pardoseli sportive din linoleum Tarkett Linosport xf<sup>2</sup>™ - declaratie de performanta

declaratie de performanta

pdf 340.2 kB
Pardoseli sportive din linoleum Tarkett Linosport xf2
 

Nu gasiti ce ati cautat?

Cerere document
Alte produse ale companiei
Pardoseala LVT Tarkett iD Click Ultimate
 
Pardoseala LVT Tarkett iD Click Ultimate

Pardoseala LVT iD Click Ultimate se reinventeaza atat prin noi posibilitati de design de lemn si piatra, cat si prin caracteristici tehnice imbunatatite. Tehnologia Rigid Composite Core (Miez Compozit Rigid - RCC) ce ofera rezistenta la socuri si transportul echipamentelor grele, tratamentul PUR al stratului suport ce absoarbe pentru o mentenanta usoara, sistemul eficient de izolare acustica datorat backingului stratului suport ce absorbe pana la 19 dB, sistemul I4F® Click pentru o instalare mai rapida, toate evidentiaza colectia de pardoseala LVT iD Click Ultimate drept cea mai eficienta solutie. 21 designuri sunt disponibile la comanda, clasa industriala 42/43. Acestea sunt concepute fara stratul suport acustic. Pardoseala LVT din aceasta colectie este usor de instalat pe orice fel de strat-suport si este ideala atat pentru locuinte, cat si pentru zonele comerciale cu trafic intens, fiind usor de curatat si intretinut.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Pardoseala din lemn triplustratificat Tarkett Salsa Pardoseala din lemn triplustratificat Tarkett Salsa Art Pardoseala din lemn triplustratificat Tarkett Tango
 
Pardoseli Tarkett din lemn
3 produse

Nimic nu se compara cu emotia lemnului natural. Frumusetea, puterea si caracterul parchetului de lemn confera autenticitate si caldura oricarui interior. Echipat cu un sistem de instalare cu click, parchetul Tarkett din lemn este, de asemenea, usor de instalat si gata de utilizare. La Tarkett, peste 125 de ani de experienta in design se reflecta in fiecare placa. Proiectat din mai multe straturi de lemn de esenta tare pentru o buna stabilitate dimensionala, acest parchet de lemn este etansat cu lac sau ulei pentru durabilitate imbunatatita si intretinere usoara. Este, de asemenea, obtinut si realizat sustenabil - certificate FSC / PEFC si Cradle-to-Cradle Silver.

3 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Mocheta modulara DESSO Serene
 
Mocheta modulara DESSO Serene & Serene Colour

Colectia Serene DESSO® 100% reciclabila permite o amenajare confortabila, creand un echilibru intr-o lume dominata de un ritm rapid. Aceasta colectie stimuleaza simturile prin componentele sale unice ce stimuleaza atat simtul tactil, cat si cel vizual. Aceasta colectie contribuie la crearea unor medii primitoare si sustenabile, aducand un plus valoare mediilor interioare si creand un mediu de lucru mai productiv. Disponibila intr-o paleta bogata de 9 tonuri neutre, paleta de culori DESSO Serene cuprinde atat nuante reci, linistitoare, cat si nuante calde, placute. Colectia de mocheta in dale Serene este proiectata pentru a fi perfect asortata cu Serene Color, care cuprinde 8 tonuri accent, pentru a construi designul dorit, asigurand in acelasi timp cursivitatea spatiului interior. Designul Serene Color nu sunt solide, dar faciliteaza un efect ombre ce se potriveste perfect unei parti cu un design neutru din colectia Serene DESSO. Acest lucru permite construirea designului dorit, asigurand in acelasi timp cursivitatea spatiului interior.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Pardoseala LVT Tarkett iD Inspiration Click HT 70
 
Pardoseala LVT Tarkett iD Inspiration

Pardoseala LVT iD Inspiration ofera o modularitate sporita, care permite transformarea agila a spatiului pentru a satisface cerintele in evolutie ale muncii si vietii, fara a compromite sanatatea si mediul. In acelasi timp, culorile si temele sale inspirate de natura - sporite de ultra-realismul imprimarii de inalta definitie - va permit sa alegeti cele mai bune modele naturale incorporate in cele mai performante materiale de vinil pentru a obtine interioare placute.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Pardoseli sportive din lemn elastice in arie Tarkett Proflex M
 
Pardoseli sportive din lemn elastice in arie Tarkett Proflex M

Proiectata special pentru terenurile profesionale de baschet si squash, pardoseala din lemn multistratificat Proflex M ofera un nivel ridicat de protectie, confort si performanta pentru sportivi. Datorita structurii sale speciale, asigura un ricoseu extrem de bun al mingii, pentru performante optime, si o absorbtie a socurilor generate in timpul jocului, pentru a reduce riscul accidentarilor. Pardoselile sunt tratate cu lacul Tarkett de suprafete pentru sport, pentru o rezistenta sporita si o intretinere rentabila.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Categorii recomandate
Pardoseala sport
Pardoseala sport
Mobila pentru vestiar
Mobila pentru vestiar
Pavaj, bordura
Pavaj, bordura
Echipament sportiv pentru exterior
Echipament sportiv pentru exterior
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...