DESSO

DESSO Mocheta comerciala

Alegerea mochetei comerciale potrivite poate spori calitatea spatiulu. Rolele comerciale Tarkett si DESSO sunt special concepute pentru a reduce zgomotul si a oferi confort acustic. Numeroase avantaje le fac o solutie excelenta pentru diverse spatii comerciale: sunt excelente izolatoare, usor de intretinut, confortabile si pot fi instalate peste pardoseli laminate sau parchet din lemn. Comparativ cu mocheta disponibila sub forma de rola, dalele de mocheta sunt disponibile in forma patrata. Datorita varietatii de design, colectiile DESSO pot fi usor mixate cu cele Tarkett, oferind astfel posibilitatea de a crea concepte unice si practice pentru orice suprafata. Datorita formatului si beneficiilor oferite de structura, dalele de mocheta reprezinta solutia ideala pentru reamenajarea pardoselii, in special in spatii precum cladirile de birouri sau facilitatile publice.

Produse din aceasta familie

Mocheta comerciala la rola DESSO Sense of Marble
 
Mocheta comerciala la rola DESSO Sense of Marble

Marmura este materialul care exprima luxul prin excelenta, in orice interior. DESSO Sense of Marble celebreaza aspectul clasic al marmurii, intr-o inedita combinatie, alaturi de caldura unui covor confortabil. Cu o varietate de zece designuri inspirate de marmura, fiecare in culori si modele unice, aceasta colectie are multe de oferit. Colectie disponibila sub forma de rola sau in varianta personalizata. Covoarele sunt disponibile intr-o gama larga de dimensiuni si forme geometrice puternice, ce includ cercuri, triunghiuri, dreptunghiuri si hexagoane.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Mocheta comerciala la rola DESSO Bonaparte Vintage
 
Mocheta comerciala la rola DESSO Bonaparte Vintage

Modelele clasice subtile din combinatiile de culori contemporane creeaza un aspect vintage care se potriveste tendintelor interioare moderne. Aceasta colectie cu designuri diverse poate fi asortata in diverse stiluri si constituie baza perfecta pentru un decor eclectic, cu un caracter indraznet si personal. Aceasta colectie imbina nuantele ton pe ton, care evoca un aspect clasic, natural. De asemenea, DESSO Vintage are modele intr-o varietate de culori pentru a crea un contrast interesant, care devine punctul de atractie intr-un interior industrial sau modern. Produs disponibil sub forma de rola sau in varianta personalizata.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Mocheta comerciala la rola DESSO Desso & Ex
 
Mocheta comerciala la rola DESSO Desso & Ex

Colectia DESSO & Ex este o mocheta in rola cu fir taiat, fiind rezultatul unei colaborari reusite intre Tarkett si studioul international de arhitecturi interioare Ex Interiors. Colectia DESSO & Ex ofera 115 modele diferite in combinatii aproape nelimitate pentru un design modern si stratificat. Incurajeaza crearea de pardoseli ludice pentru a evidentia sau a contrasta elemente-cheie din spatiul dvs, cu o nuanta neutra, aduse la viata in cinci moduri diferite de culoare delicata: Stone, Carmine, Amber, Leaf si Indigo.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Mocheta comerciala la rola DESSO Patterns
 
Mocheta comerciala la rola DESSO Patterns

Designul clasic patinat al colectiei DESSO Patterns creeaza un aspect vintage luxos si poate fi combinat perfect cu modelul DESSO Shades, care aminteste de betonul uzat. Colectia aduce la viata un amestec subtil de trecut si prezent, ce creeaza un interior modern, cu note nostalgice si clasice sau unul robust si industrial. Produs disponibil sub forma de rola sau in varianta personalizata.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Mocheta comerciala la rola DESSO Shades
 
Mocheta comerciala la rola DESSO Shades

Designul clasic al colectiei DESSO Shades creeaza un aspect vintage luxos si poate fi combinat perfect cu modelul DESSO Patterns, care aminteste de betonul uzat. Colectia aduce la viata un amestec subtil de trecut si prezent, ce creeaza un interior modern, cu note nostalgice si clasice sau unul robust si industrial. Produs disponibil sub forma de rola sau in varianta personalizata.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Mocheta comerciala la rola DESSO Gravure
 
Mocheta comerciala la rola DESSO Gravure

Posibilitati nemarginite de design ale rolelor de mocheta, disponibile prin tehnica Tarkett de personalizare prin imprimare – Gravure. Ofera culoare si claritate designului prin aceasta tehnologie de imprimare ce aplica stereotomia dorita pe suprafata mochetei albe, prin injectarea pigmentilor de culoare, cu o inalta presiune. Combinand palenta extinsa de culori vibrante a DESSO cu aceasta tehnica de imprimare, se obtin posibilitati infinite de design.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Mocheta comerciala la rola DESSO Axminster
 
Mocheta comerciala la rola DESSO Axminster

Mocheta DESSO din colectia Axminster ofera posibilitati nelimitate de design. Tehnologia de tesere Axminster este cunoscuta atat pentru frumusetea sa deosebita, designurile clare si complexe, cat si pentru performanta de lunga durata. Mocheta DESSO Axminster este o solutie excelenta pentru zonele din industria HoReCa, creand o atmosfera remarcabila, fie ca se doreste amenajarea coridoarelor ori camerele unui hotel, intr-un stil elegant.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Mocheta modulara DESSO Mode Collection - Avenue
 
Mocheta modulara DESSO Mode Collection

Combinand o paleta de culori vii cu un design textural bogat, modelul unic al acestei colectii este disponibil in 42 de nuante, ceea ce permite designerilor sa creeze o solutie cu adevarat adaptata. Colectia Avenue este solutia eficienta pentru realizarea interioarelor intime de tip boutique, fiindca confortul este un element semnificativ. Colectia Scenic are un aspect catifelat, ce promoveaza confortul printr-o calitate tactila profunda. Printr-un design proaspat si tineresc, colectia Metropol evidentiaza un model geometric ascutit, de la timid pana la izbitor, designul poate fi adaptat pentru a se potrivi cu orice proiect de interioare comerciale. Evocand un lux atemporal printr-o formatiune liniara sofisticata si un design textual minimalist, Vista este modalitatea perfecta de a aduce un plus de valoare interioarelor comerciale. Designul clasic si totodata contemporan al colectiei Eclectic face ca aceasta sa fie cu adevarat atemporala. Structura tesuta creeaza un model unic care aminteste de un covor persan fabricat manual.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Mocheta modulara DESSO Fuse Create
 
Mocheta modulara DESSO Fuse Create

O combinatie de doua culori contrastante, dar complementare, intr-o singura pardoseala, DESSO Fuse Create prezinta un nou standard al mochetei modulare pentru tranzitii. Rezultatul este atat de inovator, incat a castigat premiul Red Dot: Product Design. In colectia DESSO Fuse Create, tonurile mai fine ale gamei Fuse and Fields lucreaza impreuna pentru a contribui la delimitarea spatiilor mari in zone distincte, avand un puternic impact asupra designului. Conceptul functioneaza prin alegerea de catre designeri a unei nuante neutre, care va fi repetata in fiecare combinatie de culori. DESSO Fuse Create este disponibila in opt tonuri de culoare, atat in dale patrate, cat si dreptunghiulare, permitand tranzitia nuantelor in mai multe directii si in armonie cu orice ambient.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Mocheta modulara DESSO Serene
 
Mocheta modulara DESSO Serene & Serene Colour

Colectia Serene DESSO® 100% reciclabila permite o amenajare confortabila, creand un echilibru intr-o lume dominata de un ritm rapid. Aceasta colectie stimuleaza simturile prin componentele sale unice ce stimuleaza atat simtul tactil, cat si cel vizual. Aceasta colectie contribuie la crearea unor medii primitoare si sustenabile, aducand un plus valoare mediilor interioare si creand un mediu de lucru mai productiv. Disponibila intr-o paleta bogata de 9 tonuri neutre, paleta de culori DESSO Serene cuprinde atat nuante reci, linistitoare, cat si nuante calde, placute. Colectia de mocheta in dale Serene este proiectata pentru a fi perfect asortata cu Serene Color, care cuprinde 8 tonuri accent, pentru a construi designul dorit, asigurand in acelasi timp cursivitatea spatiului interior. Designul Serene Color nu sunt solide, dar faciliteaza un efect ombre ce se potriveste perfect unei parti cu un design neutru din colectia Serene DESSO. Acest lucru permite construirea designului dorit, asigurand in acelasi timp cursivitatea spatiului interior.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...