Midea

Pompe de caldura aer-apa Midea

Gama Midea M thermal este un sistem integrat de pompa de caldura aer-apa, fiind o solutie unica pentru incalzirea si racirea spatiului precum si pentru a produce apa calda menajera. M-Thermal este un sistem integrat care asigura incalzirea si racirea spatiului, precum si apa calda menajera, oferind o solutie completa, pe tot parcursul anului, care poate elimina nevoia sau poate functiona alaturi de cazane traditionale pe gaz sau alte cazane. M-Thermal poate fi combinat cu incalzire prin pardoseala, ventiloconvectoare, radiatoare si rezervoare de apa menajera. De asemenea, poate fi conectat la colectoare solare, cazan pe gaz si alte surse de caldura. Certificarea Smart Grid arata ca M-Thermal poate utiliza pe deplin electricitatea din diferite surse sau niveluri de pret diferite pentru a satisface diferite moduri de functionare, ceea ce este benefic pentru economii de costuri.

 • extrem de silentioasa
 • panou de control cu fir
 • functie Holiday Home (setari personalizate)

Documente

Pompe de caldura aer-apa Midea - prezentare detaliata

prezentare detaliata

pdf 4.3 MB Engleza
Pompe de caldura aer-apa Midea
 

Nu gasiti ce ati cautat?

Cerere document

Prezentare

Alegerea corecta a unei pompe de caldura poate reduce semnificativ facturile la incalzire si apa calda!

Pompe de caldura aer-apa Midea
Pompe de caldura aer-apa Midea

Pompa de caldura extrage caldura din aerul exterior si transfera aceasta caldura prin intermediul circuitului frigorific catre schimbatorul de caldura cu placi. Apa incalzita circula catre emitatori de caldura la temperatura joasa (bucle de incalzire prin pardoseala sau radiatoare cu temperatura joasa) pentru a asigura incalzirea spatiului si catre rezervorul de apa calda menajera. Supapa cu 4 cai din unitatea exterioara poate inversa ciclul agentului frigorific astfel incat modulul hidraulic sa poata furniza apa racita pentru racire folosind ventiloconvectoare.
Capacitatea de incalzire a pompelor de caldura scade odata cu scaderea temperaturii ambiante.

Pompe de caldura aer-apa Midea
Pompe de caldura aer-apa Midea

Gama Midea M thermal este un sistem integrat de pompa de caldura aer-apa, fiind o solutie unica pentru incalzirea si racirea spatiului precum si pentru a produce apa calda menajera.

M thermal Mono poate fi echipat cu un incalzitor electric de rezerva pentru a oferi o capacitate suplimentara de incalzire pentru utilizare pe vreme extrem de rece cand pompa de caldura nu are capacitate suficienta.

Certificari: Eurovent, Keymark, CE, MCs

Pompe de caldura aer-apa Midea
Pompe de caldura aer-apa Midea

Functii multiple:

 • mod prioritar apa calda menajera
 • mod automat
 • mod dezinfectare
 • mod economic
 • apa calda menajera rapida
 • orar zilnic, program saptamana presetat.

Extrem de silentioasa

Pompe de caldura aer-apa Midea
Pompe de caldura aer-apa Midea

Modelele Mono 4∼16 kW pot functiona in modul de racire la temperatura ambianta de -5°C…+43°C.

Functia Hollyday away

Ideala pentru economisirea energiei. Pompa de caldura functioneaza in modul de incalzire si/sau in modul ACM cu temperatura scazuta a apei pentru a preveni inghetarea apei pe timpul iernii.

Folosind functia „Curba de temperatura”

Temperatura apei se va schimba automat pe masura ce temperatura exterioara se schimba, economisind energie si in acelasi timp oferind un confort suplimentar. Sunt disponibile 32 de curbe de temperatura standard, putandu-se seta si curbe de temperatura personalizate.

Smart Grid

Pompa de caldura regleaza modul de functionare in functie de diferitele semnale electrice de la retea pentru a asigura economisirea energiei. Cand pretul energiei electrice este mic, pompa de caldura are prioritate fata de ACM. Cand costul energiei electrice este mare, functiile ACM sunt limitate. Cand pretul energiei electrice este normal, pompa de caldura functioneaza conform cerintelor consumatorilor.

Pompare apa calda menajera

Pomparea ACM este utilizata pentru a returna apa, din reteaua de apa, in rezervorul de apa calda conform temporizatorului setat. Pot fi setate 12 valori pentru o zi.

Functia Holliday Home - setari personalizate

Pompe de caldura aer-apa Midea
Pompe de caldura aer-apa Midea

Panou de control cu fir:

 • Design cu butoane tactile
 • Ecran LCD
 • Afisarea codurilor de eroare
 • Verificarea parametrilor de functionare
 • Functie de verificare a conexiunilor la sistem
 • Functia de protectie copil.
Pompe de caldura aer-apa Midea panou de control
Pompe de caldura aer-apa Midea panou de control

Control Wi-Fi incorporat

Pompe de caldura aer-apa Midea Wi-Fi control
Pompe de caldura aer-apa Midea Wi-Fi control

Configuratii de sistem

Sistemul pompei de caldura poate fi configurat astfel incat sa functioneze cu incalzitorul electric pornit sau oprit si poate fi utilizat impreuna cu o sursa de caldura suplimentara, cum ar fi un boiler de apa calda menajera. Configuratia aleasa afecteaza puterea necesara a pompei de caldura.

Configuratia 1: Doar pompa de caldura

 • Pompa de caldura acopera capacitatea necesara si nu este necesara o capacitate suplimentara de incalzire.
 • Necesita alegerea unei pompe de caldura cu o capacitate mai mare si presupune o investitie initiala mai mare.
 • Ideal pentru constructii noi unde eficienta energetica este esentiala.
Pompe de caldura aer-apa Midea
Pompe de caldura aer-apa Midea
Pompe de caldura aer-apa Midea
Pompe de caldura aer-apa Midea

Configuratia 2: Pompa de caldura si rezistenta electrica suplimentara

 • Pompa de caldura acopera puterea necesara pana cand temperatura ambianta scade sub punctul in care pompa de caldura este capabila sa asigure o capacitate suficienta. Cand temperatura ambientala este sub acest punct, incalzitorul electric de rezerva furnizeaza capacitatea suplimentara de incalzire necesara.
 • Cel mai bun echilibru intre investitia initiala si costurile de functionare are ca rezultat cele mai mici costuri ale ciclului de viata.
 • Ideal pentru constructii noi.

Configuratia 3: Pompa de caldura cu sursa de caldura suplimentara

 • Pompa de caldura acopera puterea necesara pana cand temperatura ambianta scade sub punctul in care pompa de caldura este capabila sa asigure o capacitate suficienta. Cand temperatura ambientala este sub acest punct, in functie de setarile sistemului, fie sursa de caldura auxiliara furnizeaza capacitatea suplimentara de incalzire necesara, fie pompa de caldura nu functioneaza si sursa de caldura auxiliara acopera capacitatea necesara.
 • Permite selectarea unei pompe de caldura cu o capacitate mai mica.
 • Ideal pentru renovare si modernizare.

Solutie „all-in-one” – incalzire, racire si ACM intr-un singur sistem

M-Thermal este un sistem integrat care asigura incalzirea si racirea spatiului, precum si apa calda menajera, oferind o solutie completa, pe tot parcursul anului, care poate elimina nevoia sau poate functiona alaturi de cazane traditionale pe gaz sau alte cazane. M-Thermal poate fi combinat cu incalzire prin pardoseala, ventiloconvectoare, radiatoare si rezervoare de apa menajera. De asemenea, poate fi conectat la colectoare solare, cazan pe gaz si alte surse de caldura. Certificarea smart Grid arata ca M-Thermal poate utiliza pe deplin electricitatea din diferite surse sau niveluri de pret diferite pentru a satisface diferite moduri de functionare, ceea ce este benefic pentru economii de costuri.

Pompe de caldura aer-apa Midea
Pompe de caldura aer-apa Midea
Pompe de caldura aer-apa Midea
Pompe de caldura aer-apa Midea
Stiri conexe
Pompele de caldura Midea - eficienta si economie la incalzirea locuintei
Pompele de caldura Midea - eficienta si economie la incalzirea locuintei
Care sunt principalele beneficii ale pompei de caldura
Pompele de caldura Midea - eficienta si economie la incalzirea locuintei
Pompele de caldura aer-apa Midea
Pompele de caldura aer-apa Midea
Foloseste energia din mediu pentru eficienta energetica maxima
Pompele de caldura aer-apa Midea
Alte produse ale companiei
Centrale de tratare aer Dan Poltherm
 
Centrale de tratare aer pentru piscine Dan-Poltherm

Sarcina principala a unui sistem de ventilatie pentru piscine este de a mentine parametrii interni de aer in conformitate. De a asigura confortul persoanelor, cat si protectia incaperii impotriva efectelor negative ale umezelii. Unitatile compacte de tratare a aerului pentru salile de piscina interioare de la Dan-Poltherm sunt cea mai buna solutie, oferind nu numai recuperare ridicata a caldurii, ci si utilizarea unei tehnologii de control extrem de avansate. Unitatile de tratare a aerului Dan-Poltherm sunt echipate cu schimbatoare de caldura extrem de eficiente, contracurente, cu certificat Eurovent. Acestea asigura recuperarea caldurii pana la 98%. Schimbatoarele de caldura sunt complet rezistente la mediul agresiv al piscinei (clor, sare).

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Unitati verticale compacte de tratare a aerului si schimbatoare de caldura in contracurent DP CF Compact V
 
Unitati verticale compacte de tratare a aerului si schimbatoare de caldura in contracurent DP CF Compact V

Unitatea verticala de tratare a aerului DP CF Compact V produsa de Dan-Poltherm este echipata cu un recuperator de caldura in contracurent foarte eficient, care transfera caldura aerului proaspat. Eficienta de peste 90% a recuperatorului de caldura garanteaza costuri scazute de exploatare si conformitatea cu cele mai noi directive Ecodesign. Este o unitate ultracompacta avand incorporat un sistem complet de control si automatizare. Este gata de functionare imediat dupa conectarea la energie electrica. Este o unitate de tip PLUG & PLAY fara a fi nevoie de alte cablari sau alte lucrari de punere in functiune la locul de montaj. Unitatile DP CF Compact V sunt echipate cu ventilatoare EC cu reglaj lin al debitului de aer, incalzitor electric incorporat si filtre de inalta eficienta de tip MINI-PLEAT. Panourile de inspectie permit intretinere usoara si service din partea din fata a unitatii. Unitatile DP CF Compact V pot fi folosite pentru locuinte unifamiliale, precum si pentru cladiri publice ca hoteluri, restaurante, birouri, sali de conferinte, spatii comerciale, spatii sportive, etc.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Centrala dezumidificare pentru piscine Hidros SRH
 
Centrala dezumidificare pentru piscine Hidros SRH

Centralele de dezumidificare sunt destinate piscinelor sau depozitelor. Aceste echipamente sunt racordabile la tubulatura si se amplaseaza in camere tehnice adiacente piscinelor. Ca si optionale, pe langa functia de dezumidificare, aceste echipamente pot sa raceasca sau sa incalzeasca aerul din incinta piscinei, sa aduca aport de aer proaspat sau sa incalzeasca apa din piscina. De asemenea, se poate asambla lampa cu UV pentru distrugerea bacteriilor din apa colectata si evacuarea acesteia fara probleme, inapoi in piscina. Domenii de utilizare: piscine, saune, wellness, depozite. Seria dezumidificatoarelor SRH include echipamente performante destinate utilizarii in interiorul piscinelor unde nivelul umiditatii trebuie controlat pentru a asigura confortul utilizatorilor si durabilitatea finisajelor.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Dezumidificator pentru piscine Hidros SHA
 
Dezumidificator pentru piscine Hidros SHA

Seria de dezumidificatoare SHA este conceputa in mod special pentru utilizarea in piscinele in care umiditatea trebuie controlata indeaproape pentru a garanta un confort optim. Aceste unitati sunt destinate a fi instalate intr-o incapere tehnica apropiata de piscina. Un ventilator centrifugal cu o presiune statica mare disponibila permite conectarea unitatii la conducte, pentru aspirarea si evacuarea aerului. Aceasta serie cuprinde 5 modele de baza care acopera un interval de capacitate de la 50 la 165 l / 24h.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Echipamente tip Close Control - Hidros Italia
 
Echipamente tip Close Control Emicon - Hidros Italia

Echipamentele tip Close Control sunt echipamente de climatizare special concepute pentru controlul temperaturii si umiditatatii aerului. Destinate pentru camere de servere, data center, centrale telefonice digitale, camere switch, camere cu statii meteo, arhive medicale, muzee si alte aplicatii unde este nevoie de un control precis de temperatura si umiditate. Unitatile pot fi configurate pentru a realiza: doar racire, racire si umidificare, racire si dezumidificare, racire, umidficare si dezumidificare.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Categorii recomandate
Pompa de caldura
Pompa de caldura
Cazan de pardoseala pe combustibil lichid si gaz
Cazan de pardoseala pe combustibil lichid si gaz
Cazan mural pe combustibil lichid si gaz
Cazan mural pe combustibil lichid si gaz
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...