Finalit

Solutii de curatare Finalit

Finalit Nr. 1. Solutie de curatare intensiva, Finalit Nr. 4. Solutie de curatare pete biologice, Finalit Nr. 8. Solutie contra ruginei, Finalit Nr. 9. Solutie de curatare pete de var si ciment, Finalit Nr. 10. Solutie antimucegai, Finalit Nr. 11. Solutie de curatare a petelor de grasime si ceara, Finalit Nr. 21S. Solutie de impermeabilizare primara/amorsa, Finalit Nr. 22. Solutie de impermeabilizare, Finalit Nr. 25. Solutie de impermeabilizare premium.

Documente

Solutii de curatare Finalit - prezentare generala

prezentare generala

pdf 222.6 kB
Solutii de curatare Finalit
 
Catalog Semmelrock - Idei pentru gradina 2021 - prezentare generala

prezentare generala

pdf 24.7 MB
Catalog Semmelrock - Idei pentru gradina 2021
 

Nu gasiti ce ati cautat?

Cerere document

Prezentare

Finalit Nr. 1. Solutie de curatare intensiva

Solutie de curatare de baza si neutralizator pentru solutii acide, cum ar fi de ex. Finalit Nr. 9 Solutie de curatare pete de var si ciment. De asemenea, adecvat pentru indepartarea petelor de ex. ulei, grasime, sange, mucegai, funingine si lubrifianti. Ambalare: 1 litru si 5 litri.

Finalit Nr. 4. Solutie de curatare pete biologice

Solutie speciala de curatare adecvata pentru indepartarea petelor organice, cum ar fi: frunze, iarba, acid de fructe, sucuri de fructe, lemn, ceai, cafea, tigari. Nu este potrivit pentru roci moi lustruite. Continut 1 litru.

Finalit Nr. 8. Solutie contra ruginei

Excelent curatator de baza pentru murdaria incapatanata. Indeparteaza petele de rugina, patina de cupru, pete galbene din marmura Carrara, pete de ingrasamant. Nu este potrivit pentru suprafete moi. Acest produs este acid. Neutralizarea suprafetelor dupa tratament utilizand Finalit. Nr. 1. Ambalare: 1 litru.

Finalit Nr. 9. Solutie de curatare pete de var si ciment

Solutie de curatare adecvata pentru indepartarea calcarului si a petelor de ciment, mortarului si solutiilor de chituire, murdariei puternice, a eflorescentei. Nu este potrivit pentru roci moi. Ambalare: 1 litru si 5 litri.

Finalit Nr. 10. Solutie antimucegai

Un agent de curatare acid, foarte eficient in indepartarea substantelor fungicide si bacteriene (cum ar fi alge, muschi, mucegai si frunze, pete urinare). Nu este potrivit pentru suprafete moi. Produse biocide utilizati cu atentie - cititi intotdeauna informatiile despre produs inainte de utilizare! Ambalare: 1 litru.

Finalit Nr. 11. Solutie de curatare a petelor de grasime si ceara

Indeparteaza petele de grasime, lapte, ulei, ceara, ceara de lumanare, deseuri alimentare si urme de grasime din imbinari de silicon. Utilizare nediluata. 1 litru este suficient pentru 5 m². Ambalare: 1 litru.

Finalit Nr. 21S. Solutie de impermeabilizare primara/amorsa

Solutie impermeabilizanta pentru suprafete foarte absorbante. Ofera protectie de baza impotriva petelor si a murdariei precum si a murdaririi suprafetei in faza de chituire. Ambalare: 1 litru si 5 litri.

Finalit Nr. 22. Solutie de impermeabilizare

Protectia pe termen mediu a suprafetelor puternic folosite impotriva petelor si murdariei. Este recomandat in special pentru suprafete lustruite si gresie fina, continut ridicat de solventi. Respirabil. Transparent. Efectul Goretex. Rezistent la razele UV, la sare de degivrare, la clor. Nu este toxic in contact cu produsele alimentare. Protectie graffiti. Pentru interior si exterior! Timp de uscare 1 - 2 ore, timp de intarire 24 de ore. Ambalare: 1 litru si 5 litri.

Finalit Nr. 25. Solutie de impermeabilizare premium

Ofera rezistenta la alunecare si protectie pe termen lung pentru suprafete netede atat impotriva petelor cat si a murdariei. Rezistent la radiatii UV, sare, sare de drum, ploaie. Confera efect Goretex permitand pavajului sa respire. Pentru utilizare interioara si exterioara! Ambalare: 1 litru si 5 litri.

Stiri conexe
Noul catalog Semmelrock - Idei pentru gradina 2021
Noul catalog Semmelrock - Idei pentru gradina 2021
Fii inspirat! Gaseste idei creative pentru proiectele tale.
Noul catalog Semmelrock - Idei pentru gradina 2021
Solutiile de curatare Finalit de la Semmelrock
Solutiile de curatare Finalit de la Semmelrock
Se recomanda ca cel putin o data pe an sa se curete pavelele si dalele de beton Semmelrock cu solutii speciale de curatare si ingrijire; perioada optima pentru aceasta interventie este dupa trecerea iernii.
Solutiile de curatare Finalit de la Semmelrock
Alte produse ale companiei
Gard Bradstone Milldale
 
Gard Bradstone Milldale

Solutie pentru cei inventivi, care cauta solutii inedite de amenajare. Fie ca se doreste terasarea, delimitarea sau decorarea, Milldale este combinatia potrivita. Se poate crea propria gradina victoriana, daca se face terasarea in cascade si se amenajeaza oaze de vegetatie. Aspectul de piatra naturala completeaza functionalitatea sistemelor de garduri Milldale cu esteticul.
Caracteristici: aspect neregulat prin elementele in relief, suprafata cu aspect de piatra naturala, mare diversitate de punere in opera prin elemente care se combina, rezistenta la inghet.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Dale Nordic Maritime
 
Dale Nordic Maritime

Suprafata stucturata cu aspect de lemn erodat natural, solutii creative de design cu ajutorul combinatiilor de elemente, varietate de texturi lemnoase, pentru un aspect cat mai natural, poate fi utilizat pentru trepte, usor de montat, rezistenta la uzura si la inghet.
Caracteristici: aspect de lemn erodat natural, solutii creative de design cu ajutorul combinatiilor de elemente, varietate de texturi lemnoase, pentru un aspect cat mai natural, poate fi utilizat pentru trepte, usor de montat, rezistenta la uzura, rezistenta la inghet.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Gard Bellamonte
 
Gard Bellamonte

Exista multiple aspecte care dau un aer aparte sistemului de zidarie Bellamonte: diferitele inaltimi ale pietrelor, eleganta aspectului alungit si structura vivace a suprafetei ducandu-ne cu gandul la caracterul reprezentativ al zidurilor din piatra naturala. Varietatea formatelor ofera o multitudine de optiuni de punere in opera si Bellamonte propune un efect deosebit de atractiv delimitarii terenului sau a gradinii.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Gard Bradstone Lias
 
Gard Bradstone Lias

Datorita designului contemporan, sistemul de garduri Bradstone Lias se integreaza perfect atat in mediul urban cat si in cel rural. In acelasi timp eleganta creata de alaturarea cu dalele Bradstone Lias formeaza un stil minimalist ce iese in evidenta prin simplitate. Flexibilitatea sistemului Lias permite amenajari multiple de la garduri la jardiniere decorative.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Dale La Linia®
 
Dale La Linia®

In ton cu pavajul din aceeasi gama, dalele La Linia completeaza intr-un ansamblu optic nobil si elegant ambientul din jurul caminului. Stralucirea discreta si frumusetea data de simplitatea liniilor clare sunt atuurile dalelor La Linia. Cu un aport ridicat de criblura, din bazalt sau granit, cu suprafata spalata si rezistenta ridicata la uzura, La Linia se distinge prin executia perfecta, formele si proprietatile sale deosebite.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Categorii recomandate
Agent de curatare, agent de intretinere
Agent de curatare, agent de intretinere
Instalatie de spalat cu jet de apa, curatitor cu abur
Instalatie de spalat cu jet de apa, curatitor cu abur
Utilaj de curatat pardoseala
Utilaj de curatat pardoseala
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...