Documente
Specificatii
Sistemul de garduri Sonnblick va intampina intotdeauna cu aspectul sau natural, avand o varietate de culori care permite o incadrare armonioasa in orice tip de amenajare.
Caracteristici: sistem de garduri cu o varietate mare
de punere in opera, eflorescente reduse, rezistenta la inghet.
Aduc o eleganta aparte parcarilor si cailor de acces. Sistemul de montare special, cu spatiu intre pavele ce permite umplerea rosturilor cu criblura sau vegetatie, este una din caracteristicile specifice gamei ECO.
Caracteristici: suprafata din beton aparent, rezistenta deosebita la uzura, rezistenta la inghet si sare de degivrare, usor de montat.
Intregesc peisajul armonios al locuintei, redand vizual linistea unui adevarat refugiu aflat la mare distanta
de agitatia orasului.
Caracteristici: suprafata spalata, din criblura de inalta calitate si nisip cuartos, rezistenta deosebita la uzura, usor de curatat, rezistenta la inghet si la sare de degivrare, usor de montat, necarosabil.
Intruchipeaza finetea absoluta in amenajarea suprafetelor exterioare. Aspectul sau de marmura taiata drept si granulatia foarte fina de suprafata fac din fiecare piatra un unicat, ce satisface cele mai exigente gusturi in materie de design exterior. Formele clare si simple, materiile prime utilizate, unicitatea fiecarei pietre, confera un caracter exclusivist intregii game de pavaje Umbriano.
Caracteristici: aspect natural de marmura, fiecare piatra este un unicat, intretinere usoara si aderenta redusa a murdariei pe suprafata datorita Semmelrock Protect®, rezistenta sporita la inghet si sare de degivrare, rezistenta crescuta la uzura si facilitati anti-derapante.
Paleta cromatica variata, suprafetele spalate, dar si formatele combinate fac din Palio o solutie de amenajare flexibila, cu un impact estetic deosebit. Contrastele obtinute din asocierea nuantelor dau viata oricarui stil de amenajare, fie ca acesta este rustic, clasic sau modern.
Caracteristici: diversitate mare de punere in opera datorita formatelor disponibile, rezistenta ridicata la inghet si sare de degivrare.