Schrack Technik Srl

Dulapuri de cablare structurata S-RACK

Rack-urile S-RACK sunt o gama de dulapuri de cablare structurata 100% Schrack brand ce cuprinde 229 articole noi introduse. Toate rack-urile vin complet asamblate. Sunt vopsite in 2 culori, albastru si gri si sunt cu usa frontala de sticla. Inaltimile disponibile incep de la 7U pana la 47U, latimi intre 540 mm si 800 mm, iar adancimi de la 400 mm la 1200 m, ceea ce sporeste versatilitatea acestora pentru a fi utilizate in majoritatea proiectelor.

Produse din aceasta familie

Dulapuri S-RACK de podea pentru cablare structurata DT
 
Dulapuri S-RACK de podea pentru cablare structurata DT 19"

Dulapurile de cablare structurata de podea S-RACK 19" sunt solutia perfecta pentru birouri si medii similare acestora. Sunt potrivite ca dulap central in instalatiile de cablare structurata, dar si ca dulap secundar in cablarea structurata pe orizontala. Panoul spate si lateralele detasabile permit acces usor si confortabil din toate partile. Racirea componentelor interne este realizata pasiv prin schimbul de caldura cu mediul exterior si activ prin intermediul unitatilor cu ventilatoare montate in tavan. Intrarea cablurilor se realizeaza foarte usor datorita utilizarii diverselor predecupaje sau a soclului optional.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Dulapuri S-RACK de perete pentru cablare structurata DTW
 
Dulapuri S-RACK de perete pentru cablare structurata DTW 10"/19"

Utilizate in principal in birouri si medii similare, cum ar fi apartamente si case, etc. Potrivit ca distribuitor general in instalatii de cablare structurata medii, dar utilizat si ca sub-distribuitor in cablarea structurata pe orizontala. Panourile laterale detasabile permit accesul facil la componentele instalate, chiar si dupa montajul acestora. Pentru racirea activa a componentelor instalate, se pot monta optional in tavanul dulapului unitati DTLT cu 1 sau 2 ventilatoare. Un avantaj special al dulapurilor DTWA este instalarea rapida a acestora de o singura persoana.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...